Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

As savo puokste meciau gaudyt pamergytem, tai ji ir liko pas ta, kuri ja pagavo.. smile.gif O koks jos likimas, as nzn.. Ar ji buvo sudziovinta, ar atsidure siuksliu dezej, as nzn.. Gal reikes paklaust.. smile.gif
Atsakyti
Mano puokštę pagavo antroji pamergė. labai džiaugės ir žadėjo puokštę vežtis po baliaus namučio, tačiau pamiršo ir ji liko man mirksiukas.gif dabar stovi sudžiovinta pas tėvų ir tiesą pasakius labai gražiai išliko. reikes turbūt kažkada parsivežti į savo namučius... rolleyes.gif
Atsakyti
aš savo puokšte atsukusi nugara mečiau netekėjusiom merginom bet potp gailėjausi doh.gif visos norėjo pagauti, viena pagavo kita bande iš ranku išplešt gėlės tik pabiro verysad.gif kas liko iš puokštės pagal tradicija pasiėmė ta kuri pagavo ax.gif
Atsakyti
ax.gif mano puokste pagavo pamerge,nezinau dabar puokstes likimo,pabrolys issiskyre su ja,tai.... blush2.gif
Atsakyti
as tai meciau ir jos neliko
Atsakyti
O koks skirtumas? yra daug graziu atsiminimu ir tiek? nereikia prisiristi prie laikinu dalyku, juk yra svarbesniu vestuviu simboliu, kurie niekada nenuvysta ir nesibaigia smile.gif o siaip maniske irgi pagavo drauge, tai ji ir pasiliko pas ja, o veliau, kai nuvyto turbut buvo ismesta, bet kaip minejau O koks skirtumas, koks jos likimas?
Atsakyti
QUOTE(semeskina @ 2009 09 25, 23:46)
as tai meciau ir jos neliko

Aš taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš mečiau savo puokštelę netekėjusioms merginoms. Pagavusioji draugė buvo tokia patenkinta, kad nesiskyrė su puokšte visa vakarą ir išsivežė ją namo. Koks likimas - nepaklausiau g.gif Tikriausiai nuvyto ir viskas.. išmetė ją. Dėl to nei kiek nesijaudinu. Gražūs prisiminimai liko atmintyje ir nuotraukose photo.gif Sudžiovintos gėlės praranda visą savo grožį, spalvas ir tik kaupia dulkes namie 4u.gif
Atsakyti
mano puokste isdziovinta graziai stovi pas tevus. tai kai aplankau tokia nostalgija apima wub.gif
Atsakyti
O manoji pas mus namie, sudziuvusi. Mastau ja ismesti, nors ir nesu labai prietaringa, bet mama pataria nelaikyti mastau.gif
Atsakyti
As nemeciau savo puokstes. Tik po vestuviu praejus keliom savaitem, susimasciau, kodel taip ir nemeciau g.gif . O siaip ji nuvyto ir ismeciau. Nei kiek negaila, prisimenu paziurejus nuotraukas rolleyes.gif .
Atsakyti
sweikos! 4u.gif

Na musu vestuves dar tik ateinanciais metais, bet man kitoks klausimas kilo del puokstes - ka daryti ka nera kam jos mesti blush2.gif pas mus tik viena pora bus netekejus, tai galwoju gal tiesiai mergaitei padovanoti ax.gif
Atsakyti