Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

o man tai gaila kad gydytojai taip elgiasi , paskiria dideles dozes tada numazina , tth vel pakyla ir zmogus turi kenteti . aisku visi darom klaidu , bet klaidos susijusios su sveikata ..... sveikatos deja nenusipirksi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 08, 09:41)
o man tai gaila kad gydytojai taip elgiasi , paskiria dideles dozes tada numazina , tth vel pakyla ir zmogus turi kenteti . aisku visi darom klaidu , bet klaidos susijusios su sveikata .....  sveikatos deja nenusipirksi wink.gif

Tu teisi... Gaila, bet kažkaip atlaidžiai gydytojai žiūri į pacientų sveikatą... O kas jiems? Paeksperimentuos ir gana, o kad žmogus kenčia tai nesvarbu...
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 05 08, 09:48)
Tu teisi... Gaila, bet kažkaip atlaidžiai gydytojai žiūri į pacientų sveikatą... O kas jiems? Paeksperimentuos ir gana, o kad žmogus kenčia tai nesvarbu...

drinks_cheers.gif nei jiems skauda, nei sunku sad.gif
Atsakyti
4u.gif http://hypothyroid.mivox.com/ cia idomus blogas vienos moters kuri serga hipo .... wink.gif Kaip jus laikotes mergaites ? as tai jau lyg geryn , nors tas staigus pakilimas i virsu tth nieko gero man apykaitai ir turbūt būsiu kokia opą įsivariusi doh.gif rolleyes.gif bet seip jau atsigaunu , pulsas pagaliau 60 o ne 50 bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės

Aš kažko nekaip paskutinėm dienom verysad.gif Kaip šlapiu maišu trenkta...Migrena tris dienas pramūčino - 3 cinie išgėriau doh.gif Spaudimas normoj čiandien 120/82, pulsas66 , bet vistiek kažkokia apsunkus esu g.gif Mažoji dar sirguliuoja, bijau, kad koks rotas nebūtų unsure.gif Ai, žodžiu vienos bėdos...

Bet šiaip nieko, reik manyt, kad taip ilgai nebus ax.gif
Atsakyti
4u.gif laikykis Betuk , sveikatos tau ir dukrytei smile.gif
Jo migrena tai ... doh.gif man visą parą galva skaudėjo ... žiauriai išmuša iš pusiausvyros tie galvos skausmai .... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
žinau ir aš migrenos "skonį". Man užeina tokia, kad sienom lipt norisi. Pasidarau balta kaip popierius. Kartą bendradarbiai net greitąją iškvietė. Laikykitės. vacation1.gif Nesinervinkit, save mylėkit, nors žinau, kad ne visada išeina. Šiandien knygyne vieną knygą varčiau apie ligų kilmę, tai pasirodo skydliaukė sustreikuoja tada, kai slopinamas žmogaus kūrybiškumas ir saviraiška, kai nuolat jautiesi neišklausytas ar neįvertintas, gyveni su savigrauža... Bevartydama prisiminiau, kad visos mano sveikatos bėdos prasidėjo, kai pasikeitė viršininkas - į valdžią atėjo "gyvatė sparnuota", kuri gero žodžio beveik neišspaudžia - tik nuolatinė kritika, padlaižių ir skundikų toleravimas, apklbos ir sekimas... Bijau pagalvot, kas bus rudenį, kai sugrįšiu į darbą po motinystės atostogų. Ten vienas stresas, o mūsų liga oi kaip to streso nemėgsta...
Atsakyti
taip tikra tiesa , man susirgus irgi supo daug zmoniu kritikavusiu mane , kad va as bloga ir pan , o jei jais patiki imi save grauzti nekesti , nu ir susergi... wink.gif mylekim ir gerbkim save o gyvates dar atsiims , nesigadinkim sveikatos del tu kurie to neverti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ulencija @ 2009 05 12, 18:14)
Sveikos, merginos,
žinau ir aš migrenos "skonį". Man užeina tokia, kad sienom lipt norisi. Pasidarau balta kaip popierius. Kartą bendradarbiai net greitąją iškvietė. Laikykitės.  vacation1.gif  Nesinervinkit, save mylėkit, nors žinau, kad ne visada išeina. Šiandien knygyne vieną knygą varčiau apie ligų kilmę, tai pasirodo skydliaukė sustreikuoja tada, kai slopinamas žmogaus kūrybiškumas ir saviraiška, kai nuolat jautiesi neišklausytas ar neįvertintas, gyveni su savigrauža... Bevartydama prisiminiau, kad visos mano sveikatos bėdos prasidėjo, kai pasikeitė viršininkas - į valdžią atėjo "gyvatė sparnuota", kuri gero žodžio beveik neišspaudžia - tik nuolatinė kritika, padlaižių ir skundikų toleravimas, apklbos ir sekimas... Bijau pagalvot, kas bus rudenį, kai sugrįšiu į darbą po motinystės atostogų. Ten vienas stresas, o mūsų liga oi kaip to streso nemėgsta...

blink.gif doh.gif verysad.gif ...............Kaip pirštu į akį unsure.gif

Jetau jetau....iur man neužilgų į darbą juk...

Ulencija, gal mokykloj dirbi? unsure.gif

Labukas

Mano jau ir didžioji krito verysad.gif MB irgi sunegalavo - virusas kažkoks ... Dabar jau kaip ir mano eilė būtų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 13 gegužės 2009 - 17:20
QUOTE(Betukas @ 2009 05 13, 17:15)
Mano jau ir didžioji krito  verysad.gif  MB irgi sunegalavo - virusas kažkoks ... Dabar jau kaip ir mano eilė būtų  unsure.gif

Stok į tą eilę, kur sveikatą dalina, o ne virusus biggrin.gif
Atsakyti
Niu laikykitės mamytės pačios ir sveikatinkit vaikučius 4u.gif

Aš šiandien vos ne pirmą kart ant tuščio skrandžio išgėriau tiroksiną, vajetau, kaip blogai buvo blink.gif Ir toliau "pamiršiu" išgert prieš valgį schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(ulencija @ 2009 05 12, 18:14)
Bijau pagalvot, kas bus rudenį, kai sugrįšiu į darbą po motinystės atostogų. Ten vienas stresas, o mūsų liga oi kaip to streso nemėgsta...

Stresas niekam neina į sveikatą, stenkis pati būti tvirta, nes kito žmogaus įtakoti negalim g.gif
Papildyta:
QUOTE(Donja @ 2009 05 13, 17:30)
Niu laikykitės mamytės pačios ir sveikatinkit vaikučius 4u.gif

Aš šiandien vos ne pirmą kart ant tuščio skrandžio išgėriau tiroksiną, vajetau, kaip blogai buvo blink.gif  Ir toliau "pamiršiu" išgert prieš valgį schmoll.gif

g.gif gal todėl, kad nestuke.gif aš visada geriu kai skrandis tuščias ir viskas thumbup.gif
Atsakyti