o man tai gaila kad gydytojai taip elgiasi , paskiria dideles dozes tada numazina , tth vel pakyla ir zmogus turi kenteti . aisku visi darom klaidu , bet klaidos susijusios su sveikata ..... sveikatos deja nenusipirksi

QUOTE(lucero @ 2009 05 08, 09:41)
o man tai gaila kad gydytojai taip elgiasi , paskiria dideles dozes tada numazina , tth vel pakyla ir zmogus turi kenteti . aisku visi darom klaidu , bet klaidos susijusios su sveikata ..... sveikatos deja nenusipirksi 

Tu teisi... Gaila, bet kažkaip atlaidžiai gydytojai žiūri į pacientų sveikatą... O kas jiems? Paeksperimentuos ir gana, o kad žmogus kenčia tai nesvarbu...
QUOTE(popuri @ 2009 05 08, 09:48)
Tu teisi... Gaila, bet kažkaip atlaidžiai gydytojai žiūri į pacientų sveikatą... O kas jiems? Paeksperimentuos ir gana, o kad žmogus kenčia tai nesvarbu...

Sveikutės
Aš kažko nekaip paskutinėm dienom
Kaip šlapiu maišu trenkta...Migrena tris dienas pramūčino - 3 cinie išgėriau
Spaudimas normoj čiandien 120/82, pulsas66 , bet vistiek kažkokia apsunkus esu
Mažoji dar sirguliuoja, bijau, kad koks rotas nebūtų
Ai, žodžiu vienos bėdos...
Bet šiaip nieko, reik manyt, kad taip ilgai nebus
Aš kažko nekaip paskutinėm dienom

Bet šiaip nieko, reik manyt, kad taip ilgai nebus

Jo migrena tai ...

Sveikos, merginos,
žinau ir aš migrenos "skonį". Man užeina tokia, kad sienom lipt norisi. Pasidarau balta kaip popierius. Kartą bendradarbiai net greitąją iškvietė. Laikykitės.
Nesinervinkit, save mylėkit, nors žinau, kad ne visada išeina. Šiandien knygyne vieną knygą varčiau apie ligų kilmę, tai pasirodo skydliaukė sustreikuoja tada, kai slopinamas žmogaus kūrybiškumas ir saviraiška, kai nuolat jautiesi neišklausytas ar neįvertintas, gyveni su savigrauža... Bevartydama prisiminiau, kad visos mano sveikatos bėdos prasidėjo, kai pasikeitė viršininkas - į valdžią atėjo "gyvatė sparnuota", kuri gero žodžio beveik neišspaudžia - tik nuolatinė kritika, padlaižių ir skundikų toleravimas, apklbos ir sekimas... Bijau pagalvot, kas bus rudenį, kai sugrįšiu į darbą po motinystės atostogų. Ten vienas stresas, o mūsų liga oi kaip to streso nemėgsta...
žinau ir aš migrenos "skonį". Man užeina tokia, kad sienom lipt norisi. Pasidarau balta kaip popierius. Kartą bendradarbiai net greitąją iškvietė. Laikykitės.

taip tikra tiesa , man susirgus irgi supo daug zmoniu kritikavusiu mane , kad va as bloga ir pan , o jei jais patiki imi save grauzti nekesti , nu ir susergi...
mylekim ir gerbkim save o gyvates dar atsiims , nesigadinkim sveikatos del tu kurie to neverti

QUOTE(ulencija @ 2009 05 12, 18:14)
Sveikos, merginos,
Nesinervinkit, save mylėkit, nors žinau, kad ne visada išeina. Šiandien knygyne vieną knygą varčiau apie ligų kilmę, tai pasirodo skydliaukė sustreikuoja tada, kai slopinamas žmogaus kūrybiškumas ir saviraiška, kai nuolat jautiesi neišklausytas ar neįvertintas, gyveni su savigrauža... Bevartydama prisiminiau, kad visos mano sveikatos bėdos prasidėjo, kai pasikeitė viršininkas - į valdžią atėjo "gyvatė sparnuota", kuri gero žodžio beveik neišspaudžia - tik nuolatinė kritika, padlaižių ir skundikų toleravimas, apklbos ir sekimas... Bijau pagalvot, kas bus rudenį, kai sugrįšiu į darbą po motinystės atostogų. Ten vienas stresas, o mūsų liga oi kaip to streso nemėgsta...

Jetau jetau....iur man neužilgų į darbą juk...
Ulencija, gal mokykloj dirbi?

Labukas
Mano jau ir didžioji krito

QUOTE(Betukas @ 2009 05 13, 17:15)
Mano jau ir didžioji krito
MB irgi sunegalavo - virusas kažkoks ... Dabar jau kaip ir mano eilė būtų 

Stok į tą eilę, kur sveikatą dalina, o ne virusus

Niu laikykitės mamytės pačios ir sveikatinkit vaikučius
Aš šiandien vos ne pirmą kart ant tuščio skrandžio išgėriau tiroksiną, vajetau, kaip blogai buvo
Ir toliau "pamiršiu" išgert prieš valgį

Aš šiandien vos ne pirmą kart ant tuščio skrandžio išgėriau tiroksiną, vajetau, kaip blogai buvo

QUOTE(ulencija @ 2009 05 12, 18:14)
Bijau pagalvot, kas bus rudenį, kai sugrįšiu į darbą po motinystės atostogų. Ten vienas stresas, o mūsų liga oi kaip to streso nemėgsta...
Stresas niekam neina į sveikatą, stenkis pati būti tvirta, nes kito žmogaus įtakoti negalim

Papildyta:
QUOTE(Donja @ 2009 05 13, 17:30)
Niu laikykitės mamytės pačios ir sveikatinkit vaikučius
Ir toliau "pamiršiu" išgert prieš valgį