Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

QUOTE(mr nobody @ 2009 04 18, 13:32)
ax.gif dauglaso konsultante pasake,kad nieko man nereikia,tai weido odai,kad palikit,kaip wiskas yra,na gal ir palikciau,tik wa ka su paakiais daryti g.gif ,pas mane baltute oda,tai prie paakiu plona oda yra lb tai ir matosi wisi melyni kapiliarai  doh.gif

Tai gal tada tik paakius maskuok, kam visą veidą tepti, jei nereikia g.gif
Atsakyti
na as irgi taip galwoju,aisku mano odelei toli iki tobulumo,bet nera kazkokiu spuogu..Tik wa beda,kad maskuokliai per tamsus.Lygtais buwau dar isbandziusi ant rankos is ysl maskuokli tenais nebuwo nurodytas kuris nr,bet jisai buwo swiesus,bet jisai kazkoksai blizgus man pasirode. g.gif
Atsakyti
sveikutes. su tokiu klausimeliu as pas jus...Reikia patarimo smile.gif kiek turejau kreminiu pudru(teisybe pasakius nedaug ju buvo) visos sausino oda ir ji nes supleiskanoja. Noriu rast tokia kuri nesausintu odos taip...
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2009 04 19, 12:54)
sveikutes. su tokiu klausimeliu as pas jus...Reikia patarimo smile.gif kiek turejau kreminiu pudru(teisybe pasakius nedaug ju buvo) visos sausino oda ir ji nes supleiskanoja. Noriu rast tokia kuri nesausintu odos taip...

Rinkis is drekinanciu pagal savo odos tipa
Atsakyti
Po ilgesnio naudojimo galiu pagirti Estee Lauder Double Wear Light pudryte, na tikrai gera - islaiko matiskuma, graziai atrodo ant odos, prisitaiko prie odos spalvos, teko viena diena paasarot blush2.gif , tai pudra issilaike savo vietoj, niekas nenuplauke smile.gif Tik kaip merginos minejo, siek tiek matosi ant veido (kai tepu sepeteliu, o ne pirstais) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 19, 14:22)
Po ilgesnio naudojimo galiu pagirti Estee Lauder Double Wear Light pudryte, na tikrai gera - islaiko matiskuma, graziai atrodo ant odos, prisitaiko prie odos spalvos, teko viena diena paasarot blush2.gif , tai pudra issilaike savo vietoj, niekas nenuplauke smile.gif Tik kaip merginos minejo, siek tiek matosi ant veido (kai tepu sepeteliu, o ne pirstais) 4u.gif

Man kaip tik siandien kristej ipyle sios pudros pabandymui, bet nebuvo 3 numeriuko, todel ipyle 2, sake pirkti 3 yra, tik testerio neturi blink.gif
Mano atsiliepimai, pasitepus dar tik kelias valandas, tai galiu pasakyti, kad labai lengva, permatoma, netiks toms, kurioms reikia stipresnio maskavimo, veidelis su ja silkinis, minkstas, svelnus, pats tas pavasariui, vasarai, ziuresiu ar tikrai islaiko matiskuma, nes visos kitos pudros kurias bandziau man neislaiko verysad.gif man ji labai panasi i ysl matt touch drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laukiam atsiliepimu apie matiskuma. biggrin.gif O kaip matiskuma islaikydavo YSL Matt Touch?
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 19, 17:15)
Man kaip tik siandien kristej ipyle sios pudros pabandymui, bet nebuvo 3 numeriuko, todel ipyle 2, sake pirkti 3 yra, tik testerio neturi blink.gif
Mano atsiliepimai, pasitepus dar tik kelias valandas, tai galiu pasakyti, kad labai lengva, permatoma, netiks toms, kurioms reikia stipresnio maskavimo, veidelis su ja silkinis, minkstas, svelnus, pats tas pavasariui, vasarai, ziuresiu ar tikrai islaiko matiskuma, nes visos kitos pudros kurias bandziau man neislaiko  verysad.gif man ji labai panasi i ysl matt touch drinks_cheers.gif

As turiu butent 3 nr., pirkau pasitikedama konsultante, nes meginio nebuvo, o 2 nr. nors esu neidegus, bet per sviesus smile.gif
Matiskuma laiko gerai, bet jei visa diena isbut, tai tenka karta svelniai biria pudryte perbraukt, bet tikrai neblizga kaip kitos smile.gif
Papildyta:
Cia gal nuotrauka nekokia, bet trumpam imetu parodyt kaip si pudryte ant veiduko atrodo ir kad 3 nr. tikrai nera tamsus, labai prisitaikantis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Labai grazus auskariukai
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 19, 18:11)
Labai grazus auskariukai

Aciu, Malena, ibero pirkau ax.gif
Atsakyti
Na o as vis negaliu atsidziaugt Kanebo sensai fluid finish thumbup.gif , kadangi douglase man ipyle tiek,kad uzteks net 4 dienom,siandien trecia,kai naudoju,tai galejau gerai ivertinti, teks lekti pirkti sios pudros, nors stovi bent keturios nenaudojamos biggrin.gif Mano misriai odai ,su dabar gerokai riebia T zona,puikiai tinka,maskuoja pakankmai, nenuplaukia geriau net nei mat lumiere chanelio g.gif ,keista,nes pudra drekinanti raso g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 19, 19:08)
As turiu butent 3 nr., pirkau pasitikedama konsultante, nes meginio nebuvo, o 2 nr. nors esu neidegus, bet per sviesus smile.gif
Matiskuma laiko gerai, bet jei visa diena isbut, tai tenka karta svelniai biria pudryte perbraukt, bet tikrai neblizga kaip kitos smile.gif
Papildyta:
Cia gal nuotrauka nekokia, bet trumpam imetu parodyt kaip si pudryte ant veiduko atrodo ir kad 3 nr. tikrai nera tamsus, labai prisitaikantis 4u.gif
user posted image

spindi veidukas 4u.gif
Atsakyti