Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 19, 18:08)
As turiu butent 3 nr., pirkau pasitikedama konsultante, nes meginio nebuvo, o 2 nr. nors esu neidegus, bet per sviesus smile.gif
Matiskuma laiko gerai, bet jei visa diena isbut, tai tenka karta svelniai biria pudryte perbraukt, bet tikrai neblizga kaip kitos smile.gif
Papildyta:
Cia gal nuotrauka nekokia, bet trumpam imetu parodyt kaip si pudryte ant veiduko atrodo ir kad 3 nr. tikrai nera tamsus, labai prisitaikantis

Tikrai, kad 3nr. nėra tamsus bigsmile.gif Eisiu į Douglas ar Kristę mėginuko prašyt pabandymui, sudomino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 19, 19:27)
spindi veidukas  4u.gif

Meteoritais drugeliais lengvai perbraukiau dar smile.gif

QUOTE(Finna @ 2009 04 19, 19:44)
Tikrai, kad 3nr. nėra tamsus bigsmile.gif Eisiu į Douglas ar Kristę mėginuko prašyt pabandymui, sudomino smile.gif

O svarbiausia, kai pasitepu savaiminiu, ta spalvyte vistiek prisitaiko ir graziai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 19, 17:15)
Man kaip tik siandien kristej ipyle sios pudros pabandymui, bet nebuvo 3 numeriuko, todel ipyle 2, sake pirkti 3 yra, tik testerio neturi blink.gif
Mano atsiliepimai, pasitepus dar tik kelias valandas, tai galiu pasakyti, kad labai lengva, permatoma, netiks toms, kurioms reikia stipresnio maskavimo, veidelis su ja silkinis, minkstas, svelnus, pats tas pavasariui, vasarai, ziuresiu ar tikrai islaiko matiskuma, nes visos kitos pudros kurias bandziau man neislaiko  verysad.gif man ji labai panasi i ysl matt touch drinks_cheers.gif

as irgi sios pudros naudoju 2 numeriuka. del matiskumo sutinku, tikrai islaiko. spalva prisitaiko. bet ji matosi ant veido, jos reikia labai nedaug tepti. taciau kita karta jos jauciu nepirksiu, bandysiu Gyvenchi, Kanebo, Guerlais arba grisiu prie savo mylimiausios chanel teint innocent
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 19, 18:43)
Laukiam atsiliepimu apie matiskuma.  biggrin.gif O kaip matiskuma islaikydavo YSL Matt Touch?

Matiskumo egzamina islaike puikiai, tik ka nusiploviau ja, reikes dar rytoj visa diena isitepus pavaikscioti ir varyti 3 numerio pirkti, nors ir 2 numeris is paziuros tamsus atrodo, ner ka lygint su mat lumiere, siandien tepiausi tai kazkaip sunku buvo istepti pirstais, nors veidas grazus buna, bet laikinai, blizgesys islenda, bijosiu net teptis, kaip bus siltesni orai, nes garantuotai busiu kaip taukais isitepus doh.gif
YSL Matt touch irgi islaikydavo visa diena, kaip minejau jos tekstura labai panasi, man estee labiau patiko nes skysta, o ysl tokia putu pagrindu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 19, 21:22)
as irgi sios pudros naudoju 2 numeriuka. del matiskumo sutinku, tikrai islaiko. spalva prisitaiko. bet ji matosi ant veido, jos reikia labai nedaug tepti. taciau kita karta jos jauciu nepirksiu, bandysiu Gyvenchi, Kanebo, Guerlais arba grisiu prie savo mylimiausios chanel teint innocent

aga, jos reik plona sluoksniuka ir su sepeteliu istepti tada cool cool.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 19, 21:27)
Matiskumo egzamina islaike puikiai, tik ka nusiploviau ja, reikes dar rytoj visa diena isitepus pavaikscioti ir varyti 3 numerio pirkti, nors ir 2 numeris is paziuros tamsus atrodo, ner ka lygint su mat lumiere, siandien tepiausi tai kazkaip sunku buvo istepti pirstais, nors veidas grazus buna, bet laikinai, blizgesys islenda, bijosiu net teptis, kaip bus siltesni orai, nes garantuotai busiu kaip taukais isitepus doh.gif
YSL Matt touch irgi islaikydavo visa diena, kaip minejau jos tekstura labai panasi, man estee labiau patiko nes skysta, o ysl tokia putu pagrindu rolleyes.gif

Dekui, reiskia, reik visas pudras bandyt is eiles su zodeliu matt. biggrin.gif
Atsakyti
Joa, sutinku dėl chanel mat lumiere, tik pasidazius atrodo graziai, o paskui doh.gif , tai jau riebaliukai verziasi kaip reikiant verysad.gif ir jau tas blizgesys islenda po valandikes, taip, kad vis dar paieskose.... smile.gif, gal kas girdejote apie biotherm pudrikes ka nosrs? pvz. būtent Biotherm matte pure? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2009 04 20, 08:53)
Joa, sutinku dėl chanel mat lumiere, tik pasidazius atrodo graziai, o paskui doh.gif , tai jau riebaliukai verziasi kaip reikiant verysad.gif ir jau tas blizgesys islenda po valandikes, taip, kad vis dar paieskose.... smile.gif, gal kas girdejote apie biotherm pudrikes ka nosrs? pvz. būtent Biotherm matte pure?  bigsmile.gif

Man tas pats su pudrom, pabandai, patinka, nusiperki, o po to pamatai kad nepatinka tai jau dabar turiu 2 stovincias guerlain parure extreme ir mat lumiere doh.gif aisku tepliojuosi tai su viena tai su kita, bet dantis sukandus, dar turiu isadoros hydalight tai man ji labiausiai is visu patinka, bet jos vienintelis trukumelis, kad mazai maskuoja nes yra lengva vandens pagrindu, bet siaip labai ji man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2009 04 20, 07:53)
gal kas girdejote apie biotherm pudrikes ka nosrs? pvz. būtent Biotherm matte pure?  bigsmile.gif

Turėjau porą mėginukų šitos. Labai nepatiko- ir pasidengė negražiai, ir net valandai nepraėjus veidas buvo kaip taukais išteptas doh.gif Nesupratau net prie ko tam pavadinime matte įrašyta unsure.gif

QUOTE(egluziukas @ 2009 04 20, 11:52)
Man tas pats su pudrom, pabandai, patinka, nusiperki, o po to pamatai kad nepatinka tai jau dabar turiu 2 stovincias guerlain parure extreme ir mat lumiere doh.gif aisku tepliojuosi tai su viena tai su kita, bet dantis sukandus, dar turiu isadoros hydalight tai man ji labiausiai is visu patinka, bet jos vienintelis trukumelis, kad mazai maskuoja nes yra lengva vandens pagrindu, bet siaip labai ji man patinka wub.gif

Ar su Isadoros Hydralight neblizga veidas?
Atsakyti
Radau idealią pudrą vasarai - Bourjois 10 Hour Sleep Effect. Lengvutė, maskuoja nedaug, gaiviai atrodo oda. Žodžiu, geras rezultatas nebrangiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 04 20, 15:29)
Radau idealią pudrą vasarai - Bourjois 10 Hour Sleep Effect. Lengvutė, maskuoja nedaug, gaiviai atrodo oda. Žodžiu, geras rezultatas nebrangiai  smile.gif

Sita pudra turiu ir as,tai labai naturali ir nesimato kad veidas butu pudruotas,as ant jos dar ez uzsitepu,tai l. gerai tada.O siaip turbut idealiausia pudra man yra diorskin sculpt,niekados manes neapvilia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie @ 2009 04 20, 14:39)
Sita pudra turiu ir as,tai labai naturali ir nesimato kad veidas butu pudruotas,as ant jos dar ez uzsitepu,tai l. gerai tada.O siaip turbut idealiausia pudra man yra diorskin sculpt,niekados manes neapvilia smile.gif

Mmmm atsiprašau už neišmanyma, bet kas tas ez? blush2.gif
Atsakyti