Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

QUOTE(As_nematoma @ 2009 04 20, 14:58)
Mmmm atsiprašau už neišmanyma, bet kas tas ez?  blush2.gif

Egipto zeme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 04 20, 14:29)
Radau idealią pudrą vasarai - Bourjois 10 Hour Sleep Effect. Lengvutė, maskuoja nedaug, gaiviai atrodo oda. Žodžiu, geras rezultatas nebrangiai  smile.gif

Man ji irgi labai patinka, bet kai pažiūrėjau į sudėtį- ten yra beveik visos kenksmingos medžiagos, kurias kosmetikoje naudoja.. blink.gif
Išsigandau ir dabar galvoju kurios firmos kosmetika natūralesnė... Gal kokia Clinique? Patarkit jei žinot.. 4u.gif

QUOTE(As_nematoma @ 2009 04 20, 14:58)
Mmmm atsiprašau už neišmanyma, bet kas tas ez?  blush2.gif

Egipto žemė- natūrali pudra-bronzantas Tema apie ją Egipto žemė
Atsakyti
sakau, gal jau ta biotherm laikys matiskuma, kaip matau eilini karta tenka nusivilt doh.gif, nebezinau kokias bandyt unsure.gif itariu su BE taip pat blizga?bet cia jau poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 20, 14:26)
Turėjau porą mėginukų šitos. Labai nepatiko- ir pasidengė negražiai, ir net valandai nepraėjus veidas buvo kaip taukais išteptas doh.gif Nesupratau net prie ko tam pavadinime matte įrašyta unsure.gif
Ar su Isadoros Hydralight neblizga veidas?

Blizga ir nuo isadoros, reikes rimtai pagalvoti apie estte lauder nauja pudra arba ysl matt touch, nes jau taukai ant kaktos taip nusibodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 04 20, 14:07)
Man ji irgi labai patinka, bet kai pažiūrėjau į sudėtį- ten yra beveik visos kenksmingos medžiagos, kurias kosmetikoje naudoja..  blink.gif
Išsigandau ir dabar galvoju kurios firmos kosmetika natūralesnė... Gal kokia Clinique? Patarkit jei žinot..  4u.gif
Egipto žemė- natūrali pudra-bronzantas Tema apie ją Egipto žemė

tik ne Clinique schmoll.gif pvz Dr. Hauschka kosmetika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2009 04 20, 09:53)
...gal kas girdejote apie biotherm pudrikes ka nosrs? pvz. būtent Biotherm matte pure?  bigsmile.gif

Turejau sia, is pradziu visai patenkinta buvau, man neblogai islaike matiskuma, cia gal nuo odos tipo priklauso, mano misri, tai veliau net issausino, demem ismetydavo unsure.gif Siek tiek spalva per tamsia nusipirkau, tai taip iki galo ir nesunaudojau.
Manau reikia paciai isbandyt, nes ir cia, forume, - kas vienai tinka, tas kitai visai ne.. dar labai svarbu tinkama dienini krema naudoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2009 04 17, 18:08)
as jum i AZ parasysiu bus paprasciau  4u.gif

parasyk ir man 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2009 04 20, 21:04)
Turejau sia, is pradziu visai patenkinta buvau, man neblogai islaike matiskuma, cia gal nuo odos tipo priklauso, mano misri, tai veliau net issausino, demem ismetydavo  unsure.gif

Mano oda mišri/riebi, tai visai su ja matiškumo nebuvo. Ir, kai pradėdavo blizgėti, nuplaukdavo pudra ir veidas atrodydavo dėmėtas blink.gif doh.gif
Bet geriausia, aišku, pabandyti pačiai. Nes kas tinka vienai, visai netinka/nepatinka kitai smile.gif Sarmoj turi mėginukų (bent Kaune gavau kelis be problemų) Biotherm krempudros apie kurią kalbam 4u.gif
Atsakyti
mergaites, ar Givenchy photo perfection gerai maskuoja, ar silpnai maskuojanti pudryte. Kiek esu skaicius forume, kad ji tinka misriai odai labiausiai, ar tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2009 04 21, 09:52)
mergaites, ar Givenchy photo perfection gerai maskuoja, ar silpnai maskuojanti pudryte. Kiek esu skaicius forume, kad ji tinka misriai odai labiausiai, ar tiesa? g.gif

Taip ji tinka misriai odai, o maskuoja vidutiniskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 04 21, 10:04)
Taip ji tinka misriai odai, o maskuoja vidutiniskai  4u.gif

aciu Kotri good.gif
Atsakyti
Siandien as pirma kart su Clarns matiskuma suteikiancia pudra ant veido.Specialiai netepiau jokiu biriu ant jos ar kompaktiniu ir oda matine iki siol bigsmile.gif Maskuoja silpnokai,isryskina sausesnes vietas.Bet vasarai turbut teks issigyt,patinka kad yra lengva.
Tik del atspalvio abejoju,isbandziau nr.4,bet gal reiktu tonu tamsesnes,gal nr.6,tik kad tos spalvos neturejo man idet ax.gif
Atsakyti