Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

QUOTE(Spicas @ 2009 04 05, 20:49)
visos cia uzsipirko jos, tikekimes kad bus geras atradimas bigsmile.gif

na tikekimes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas nors gali atsakyti,kokiai odai yra Chanel pro lumiere? doh.gif Kristianoj konsultantes tvirtina,kad riebiai odai, Douglase, kad sausai,kazkoks pravalas, atsiprasant....... Siaip mano oda misri,gal dehidratuota po ziemos... Man patiko ,kaip dengiasi, tokia maloni labai ant veido..... Nera matine,svytinti tokia sakyciau,nu bet ta Kristiana su savo konsultantem doh.gif ,siaubiakas, stovi susiraukusios,neismano panasu,kad nieko...

O beje,kam Dior Nude pasirode prastai gulanti ant veido ir per sunki, mano atradimas- tepti ja slapia kempinele thumbup.gif Kitas reikalas, kartais dar suvilgau i ramuneliu arbata kempinele- super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via @@@: 05 balandžio 2009 - 21:03
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 05, 21:58)
Gal kas nors gali atsakyti,kokiai odai yra Chanel pro lumiere?  doh.gif  Kristianoj konsultantes tvirtina,kad riebiai odai, Douglase, kad sausai,kazkoks pravalas, atsiprasant.......  Siaip mano oda misri,gal dehidratuota po ziemos... Man patiko ,kaip dengiasi, tokia maloni labai ant veido..... Nera matine,svytinti tokia sakyciau,nu bet ta Kristiana su savo konsultantem doh.gif ,siaubiakas, stovi susiraukusios,neismano panasu,kad nieko...

O beje,kam Dior Nude pasirode prastai gulanti ant veido ir per sunki, mano atradimas- tepti ja slapia kempinele thumbup.gif  Kitas reikalas, kartais dar suvilgau i ramuneliu arbata kempinele- super smile.gif

Chanel Pro lumiere, raso, kad visu tipu odai. Bet realiai man vasara su misria oda ji blizgedavo ir net labai. Todel, sakyciau, kad ji turetu tikt misriai i sausuma odai. Siaip smagi pudrike, bet ji is sunkesniu, gerai maskuoja ir svyti. Kam ji atitinka, jos nebeiskeicia wub.gif
As jau antra karta girdziu, kad Dior Nude matosi ant veido. Man jos tikrai nesimato, kai bunu su ja visi giria mano oda, bet ne krempudra blush2.gif Jorky, gal tavo veidukas su smulkiais nematomais plaukuciais g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Siandien nusipirkau GIVENCHY PHOTO'PERFEXION. Nezinau ar jus apie ja jau snekejot. Ant buteliuko raso 100%natural su 20% spf. Taigi siandien tik nuo pietu ja pasitepus esu. Ka galiu pasakyti, labai lengvai tepasi, jokio sunkumo ant veido. Jau ant vakaro ziuriu kad prie nosies biski blizga, bet man visada su krempudrom taip. Ziuresim rytoj kaip ji issilaikys visa diena. Jei idomu galesiu papasakoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 04 05, 22:15)
Chanel Pro lumiere, raso, kad visu tipu odai. Bet realiai man vasara su misria oda ji blizgedavo ir net labai. Todel, sakyciau, kad ji turetu tikt misriai i sausuma odai. Siaip smagi pudrike, bet ji is sunkesniu, gerai maskuoja ir svyti. Kam ji atitinka, jos nebeiskeicia  wub.gif
As jau antra karta girdziu, kad Dior Nude matosi ant veido. Man jos tikrai nesimato, kai bunu su ja visi giria mano oda, bet ne krempudra  blush2.gif  Jorky, gal tavo veidukas su smulkiais nematomais  plaukuciais  g.gif

Labai dekoju uz atsakyma.Tos Kristianos konsultantes,tai siaubo filmas... Nutariau isvis neklausyti,ka jos sako,kelis kart esu taip "prikonsultuota" ir nusvilus,kad baisu.... O siaip neiskenciau ir pro lumerie nusispirkau,suzavejo jinai mane,bandysiu teptis rytoj,parasysiu ,koks poveikis ant mano misrios odos.. Dar blaskiausi del photo perfection Givenchy... Irgi nebloga pasirode,tiesa ant veido tept nebandziau.... Bet tokia maloni pasirode.....
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 05, 22:24)
Labai dekoju uz atsakyma.Tos Kristianos konsultantes,tai siaubo filmas... Nutariau isvis neklausyti,ka jos sako,kelis kart esu taip "prikonsultuota" ir nusvilus,kad baisu....  O siaip neiskenciau ir pro lumerie nusispirkau,suzavejo jinai mane,bandysiu teptis rytoj,parasysiu ,koks poveikis ant mano misrios odos..  Dar blaskiausi del photo perfection Givenchy... Irgi nebloga pasirode,tiesa ant veido tept nebandziau.... Bet tokia maloni pasirode.....

Manau nesigailesit. Kokia spalvyte emet?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 04 05, 22:32)
Manau nesigailesit. Kokia spalvyte emet?

Blaskiausi tarp nr 30 ir 15,galiausiai paemiau 15 g.gif Dabar galvoju,gal vasara bus per sviesi,nes dabar tai as isbalus tokia g.gif , na teks bronzantu koreguot.... Arba pirkt dar kokia pudra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via @@@: 05 balandžio 2009 - 21:39
Dekui, Eslauda, kad atsakai i klausimus ir mus cia konsultuoji. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 05, 22:38)
Blaskiausi tarp nr 30 ir 15,galiausiai paemiau 15  g.gif Dabar galvoju,gal vasara bus per sviesi,nes dabar tai as isbalus tokia  g.gif , na teks bronzantu koreguot.... Arba pirkt  dar kokia pudra  biggrin.gif

30nr. cendre tai grazus. Naturaliai atrodo. O 15 tai as net nezinau g.gif Cia gal naujas koks, nes anksciau pas mus buvo tik 20, 30, 40, 50, 60. Mano mylimukas nr. 50 wub.gif Tik reikia, kad saulute greiciau islystu biggrin.gif Tikiuosi tiks spalvyte, o blogiausiu atveju, teks bronzanta pasitelkt i pagalba smile.gif
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 05, 22:38)
Dekui, Eslauda, kad atsakai i klausimus ir mus cia konsultuoji. smile.gif

Ner uz ka, kad tik pagelbeciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 05 balandžio 2009 - 21:55
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 04 04, 23:53)
Nesakau, kad tik Kristianines krempudros geros, galima rasti tikrai pigesniu puikiu alternatyvu. Taciau, man nepavyko rasti pigios geros krempudros, kuri puikiai dengtusi, graziai atrodytu, ilgai isliktu. Kaip taisykle, krempudra atitinkanti mano poreikius buna brangesne. Naudojant brangias krempudras, taip pat pradeda lysti minusai ir atrodo, kad kam moketi tokius pinigus, bet pabandzius pigesne alternatyva, supranti, kad PIGIAU  iseina naudoti BRANGESNE krempudra 

Nesu nusiteikus prieš pigias krempudras, bet man irgi dar nepavyko atrasti pigios krempudros, kuri tiktų ir būtų gera. Didžiausi jų minusai, kad kemša poras ir greitai "nuplaukia" nuo veido doh.gif
Ir 100% sutinku su ESLAUDA, kad pigiau išeina pirkti brangesnę krempudrą drinks_cheers.gif
Nes pigią tepi tepi per dieną kelis kartus ir tūbelės užtenka mėnesiui, o brangesne pasitepi ryte vieną kartą, gražiai išsilaiko visą dieną ir užtenka kokiem 3mėn. (tepu kasdien). Tai tokie mano pastebėjimai smile.gif

QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 05, 19:46)
As siandien isigijau Estee Lauder Double Wear Light, kai isbandysiu, parasysiu atsiliepimus

Kiek kainavo?
Labai lauksim atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 05 balandžio 2009 - 22:09
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 04 05, 21:15)
Chanel Pro lumiere, raso, kad visu tipu odai. Bet realiai man vasara su misria oda ji blizgedavo ir net labai. Todel, sakyciau, kad ji turetu tikt misriai i sausuma odai. Siaip smagi pudrike, bet ji is sunkesniu, gerai maskuoja ir svyti. Kam ji atitinka, jos nebeiskeicia  wub.gif
As jau antra karta girdziu, kad Dior Nude matosi ant veido. Man jos tikrai nesimato, kai bunu su ja visi giria mano oda, bet ne krempudra  blush2.gif  Jorky, gal tavo veidukas su smulkiais nematomais  plaukuciais  g.gif

Eslauda, kad ne, as be plaukuciu lyg biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zogu @ 2009 04 05, 21:17)
Sveikos merginos. Siandien nusipirkau GIVENCHY PHOTO'PERFEXION. Nezinau ar jus apie ja jau snekejot. Ant buteliuko raso 100%natural su 20% spf. Taigi siandien tik nuo pietu ja pasitepus esu. Ka galiu pasakyti, labai lengvai tepasi, jokio sunkumo ant veido. Jau ant vakaro ziuriu kad prie nosies biski blizga, bet man visada su krempudrom taip. Ziuresim rytoj kaip ji issilaikys visa diena. Jei idomu galesiu papasakoti. smile.gif

mane labai domina sita pudra, nes siandien rinkausi tarp jos ir estee...
labai lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 05, 23:18)
Eslauda, kad ne, as be plaukuciu lyg  biggrin.gif

Aisku, as jau pagalvojau, kad va kur slypi paslaptis. Vadinasi, tau netinka Dior Nude, kada imesiu kaip ji man ant veiduko atrodo. O kol kas lauksiu atsiliepimu apie EL, nes light versijos dar nebandziau smile.gif
Atsakyti