Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

Ir aš nespėjau.... verysad.gif
Mergaitės, palaikykit nuotraukas ilgiau.... Neįdomu juk skaityti komentarus, nematant, apie ką šnekama....
Atsakyti
valkiria, nikai panasus, sorriux, veliau reginausi bet nezinojau kad toks yra ax.gif

mergaites, gal pasiulytumet gera pudra sausai odai? kad isligintu spalva, maskavimo stipraus nereikia... matau kad giriat chanel, dior, guerlain, tokiu niekad nesu naudojus, tai manau su jusu pagalba kokia nors is tu isrinkciau. Pigesnes pudros visiskai netinka, plemais po to tamsiais pasidaro ohmy.gif .. nusipirkau make up factory "cream foundation" tai irgi nieko gero, kaip su kauke atrodau, 1 kg spakliaus kitaip tariant verysad.gif Zodziu, I need help 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valkyrie: 06 balandžio 2009 - 10:09
QUOTE(Valkyrie @ 2009 04 06, 11:09)
valkiria, nikai panasus, sorriux, veliau reginausi bet nezinojau kad toks yra  ax.gif 

mergaites, gal pasiulytumet gera pudra sausai odai? kad isligintu spalva, maskavimo stipraus nereikia... matau kad giriat chanel, dior, guerlain, tokiu niekad nesu naudojus, tai manau su jusu pagalba kokia nors is tu isrinkciau. Pigesnes pudros visiskai netinka, plemais po to tamsiais pasidaro ohmy.gif .. nusipirkau make up factory "cream foundation" tai irgi nieko gero, kaip su kauke atrodau, 1 kg spakliaus kitaip tariant  verysad.gif  Zodziu, I need help  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jei nori pakankamai lengvos ir nereikia daug maskuot, patariu gyvenchy sublimine 4u.gif
arba chanel teint inosence , siaip vitalumiere yra sausai bet nesu jos bandzius negaliu nieko pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 06, 11:31)
jei nori pakankamai lengvos ir nereikia daug maskuot, patariu gyvenchy sublimine 4u.gif
arba chanel teint inosence , siaip vitalumiere yra sausai bet nesu jos bandzius negaliu nieko pasakyt.

Dekui labai, reikes jusu minetas isbandyt, tik kad su spalva neprasaut, kai pirkau is pigesniu, per tamsias imdavau doh.gif tas noras atrodyt idegusia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkyrie @ 2009 04 06, 11:34)
Dekui labai, reikes jusu minetas isbandyt, tik kad su spalva neprasaut, kai pirkau is pigesniu, per tamsias imdavau  doh.gif  tas noras atrodyt idegusia  lotuliukas.gif

jei chanel tai pati man graziausia spalva yra 50 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkyrie @ 2009 04 06, 11:09)
mergaites, gal pasiulytumet gera pudra sausai odai? kad isligintu spalva, maskavimo stipraus nereikia... matau kad giriat chanel, dior, guerlain, tokiu niekad nesu naudojus, tai manau su jusu pagalba kokia nors is tu isrinkciau.

atitinka reikalavimus:

user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 06 balandžio 2009 - 11:35
Atsiliepimai apie Estee lauder double wear light - pudryte labai fainai uzsitepe, jei reikia maskavimo, galima tepti didesni kieki, bet is esmes, tai nesunki pudra. Odele nuo ryto su ja man matine, niekas neblizga ir tikriausiai neblizges, todel sausiaodems manau si pudryte netiktu - trauktu oda, ji imtu pleiskanoti. Labai patiko, kad pudra prisitaiko prie veido spalvos, is pradziu galvojau, kad nepataikiau su spalva, bet ji ideliai susilygino, net kaklo nereikejo tamsiau papudruot thumbup.gif Kiek teko kalbet su konsultante (ji tamsesne uz mane), tai jai tinka ir manasis 3 numeriukas ir 4 numeriukas, kuris yra tamsesnis, kadangi pudra ypatingai prisitaiko. Labai dziaugiuosi siuo pirkinuku, tikiuosi su lig juo, mano paieskos kuriam laikui baigsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 06, 11:57)
jei chanel tai pati man graziausia spalva yra 50  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 06, 11:57)
jei chanel tai pati man graziausia spalva yra 50  wub.gif

Gal pati spalva ir grazi, bet ji bent man ziema buvo tamsoka, nors nesu is baltuju.
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 06, 12:52)
Atsiliepimai apie Estee lauder double wear light

Kokia jos kaina Kristianoj?
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 06, 13:56)
Kokia jos kaina Kristianoj?

119 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 06, 15:36)

as siandien buvau pardej ir nepirkau dar jos, ir sakiau konsultantem kad nepirksiu kol neisbandysiu ant veido, tai ipyle pabandyt 3 ir 4 nr. biggrin.gif
tai va eisiu maliavotis, labai tikiuos kad patiks ir man bigsmile.gif
o pas mus jinai 118 tongue.gif
Atsakyti