Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

QUOTE(Uga_ @ 2009 04 28, 00:47)
O as atradau labai gerai maskuojancia pudra GOSH, bet ji tokia sunkoka veidui, tad vis dar esu paieskose lengvai kasdieninei pudrytei  g.gif

O kaip ji vadinasi? Iekau gerai maskuojančios mirksiukas.gif Ir kokia odai skirta?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 28, 12:04)
buciau as ja griebus, bet spalvu nera graziu is rudesniu tonu  schmoll.gif

O tavo odyte is sviesesniu?As del spalvos irgi nenusprendziu,siandien 06 tyrinejau.
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 27, 21:59)
ojej kokia tu greita bigsmile.gif  ar nors normaliai ant veido isbandei ? man irgi idomu, kaip patiks. beje kokia tavo oda? as tai kai bunu nusausejus ta pudra pamaisau su kita kokia truputi, arba riebesni krema uzsitepu, kad neparyskintu nusausejimu ax.gif

Jo greita, pardaviau isparduotuvej savo mat lumiere ir pirkau clarins smile.gif 7 numeriukas man super atitiko mano veido spalva, nors man vasarai gal nori siek tiek tamsiau, dabartiniam periodui, kol esu neidegus, tai pats tas ax.gif pudros kvapas irgi super, lengva, siek tiek maskuojanti, tikrai islaiko matiskuma, bet vistiek vakare blizgesys galu gale pramuse, bet siaip ilgiausiai isilaike veidas neblizgejes nei su kitom pudrom wub.gif zodziu kol kas dar testuoju, besirenkant pudras uzsikablivau ant lancome adaptive, 3 numeriukas is tamsesniu, esu turejus 2, tai 3 super tiktu vasarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 04 28, 13:49)
O kaip ji vadinasi? Iekau gerai maskuojančios  mirksiukas.gif Ir kokia odai skirta?

gerai iš Gosh maskuoja X-CEPTIONAL WEAR:

user posted image

Tik sausai odai nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 04 29, 19:08)
gerai  iš Gosh maskuoja  X-CEPTIONAL WEAR:

user posted image

Tik sausai odai nerekomenduoju  schmoll.gif

taip taip drinks_cheers.gif pas mane butent sita. bijau suklyst, bet kazkur pries metus man rodos Baltija siame forume ja labai isgyre, as pabandziau ir man prilipo thumbup.gif mano oda misri, bet kai sausesnes vietas gausiau padrekinu tai graziai dengiasi ir si pudryte. tik gal jau moraliskai ikyrejo blush2.gif noriu kazko lengvesnio dienai, ja pasiliksiu vakarui.
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 19, 19:39)
Na o as vis negaliu atsidziaugt Kanebo sensai fluid finish  thumbup.gif , kadangi douglase man ipyle tiek,kad uzteks net 4 dienom,siandien trecia,kai naudoju,tai  galejau gerai ivertinti, teks lekti pirkti sios pudros, nors stovi bent keturios nenaudojamos biggrin.gif  Mano misriai odai ,su dabar gerokai riebia T zona,puikiai tinka,maskuoja pakankmai, nenuplaukia geriau net nei mat lumiere chanelio g.gif ,keista,nes pudra drekinanti raso g.gif ...

As irgi is Kanebo naudoju - Cream finish nr. 204 thumbup.gif
user posted image
Vasarai planuoju naudoti Liquid finish 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 04 29, 20:08)
gerai  iš Gosh maskuoja  X-CEPTIONAL WEAR:

user posted image

Ar ji nekemša porų?
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 29, 21:22)
Ar ji nekemša porų?

nepastebėjau,kad kimštų mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir netekusi kantrybes nusipirkau GOSH, bet net nzn, emiau lyg ir tamsiausia atspalvi chesnut, bet man vistiek per sviesi verysad.gif , matiskuma, tai tikrai gerai laiko smile.gif , bet kazkaip negyva veideli padaro, galiu kokiai klaipiedetei uz simboline kainele parduot mirksiukas.gif naudota tik viena karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2009 04 30, 08:12)
as ir netekusi kantrybes nusipirkau GOSH, bet net nzn, emiau lyg ir tamsiausia atspalvi chesnut, bet man vistiek per sviesi verysad.gif , matiskuma, tai tikrai gerai laiko smile.gif , bet kazkaip negyva veideli padaro, galiu kokiai klaipiedetei uz simboline kainele parduot mirksiukas.gif naudota tik viena karta  biggrin.gif

kosmetikos išparduotuvė
Atsakyti
Susidomejau Givenshy MatMate Fluid Foundation ,braskese bandau pasirinkt spalva, sudetinga g.gif Gal tos ,kurios turi sia pudra galetu pasakyt ,kokia spalva turi ir kokia jinai tikroveje, arba palyginti su kitu pudru numeriukais pagal tamsuma... Buciau labai dekinga. O gal jos yra kurnors LT pirkti,ar tik siustis galima?
Atsakyti
Sveikos merginos. Susikonspektavau visas abi temas jusu apie krem-pudras.Ir bandau atrasti kazka sau.
Mane labiausiai domina pudra, kuri nebutu "kauke", svytintis veidas kad butu, ir nesiriebaluotu .Plius labai kai karsta- prakaituoju ir viskas nubega doh.gif
Ka labiausiai pasiulytumet?
Anoj temoj radau pasisakyma, kad sita pudryte user posted image
ideali vasarai , kai karsta. Gal kas daugiau atsiliepimu zinote?
veliau galesiu ideti konspektuka, abieju temu- gal kam pravers ax.gif

Papildyta:
oda misri ir "T" zona pasiriebaluoja- ypac kakta ax.gif
Atsakyti