Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

Sveikos, turiu prašymą 4u.gif gal kas galėtų palyginti Givenchy matmate, YSL teint mat eclat ir Guerlain parure extreme? Kuri geriausiai maskuoja? ir kuri geriausiai išlaiko matiškumą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 30, 10:52)
Susidomejau Givenshy MatMate Fluid Foundation ,braskese bandau pasirinkt spalva, sudetinga  g.gif  Gal tos ,kurios turi sia pudra galetu pasakyt ,kokia spalva turi ir kokia jinai tikroveje, arba palyginti su kitu pudru numeriukais pagal tamsuma... Buciau labai dekinga. O gal jos yra kurnors LT pirkti,ar tik siustis galima?

Ar nieks negali man padeti verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 30, 20:37)
Ar nieks negali man padeti  verysad.gif ?

Pasikonsultuok su Vishy ji turi sia pudra mirksiukas.gif gal ir del atspalvio ka patars rolleyes.gif
Atsakyti
gal zinot kiek kainuoja lietuvoje chanel mat lumiere? g.gif rolleyes.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2009 05 01, 18:06)
gal zinot kiek kainuoja lietuvoje chanel mat lumiere?  g.gif    rolleyes.gif  aciu  4u.gif

apie 155lt.
Atsakyti
aciuks.gif 4u.gif reiks bandyt,nes nepabandzius nesuzinosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 30, 20:37)
Ar nieks negali man padeti  verysad.gif ?

Man atrodo, dar sitoj arba praeitoj temoj Vishy pasakojo apie spalva, kuria ji turi. Paieskokit.
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie šią pudrą? 4u.gif kaip maskuoja, laikosi
user posted image

arba ir apie kitas clarins pudras įdomu, gal kas naudojat/naudojot
na išskyrus truly matte
Atsakyti
Pries kelias dienas sarmoj pirkau lancome adaptive pudra, norejosi kazko lengvo ir maskuojancio, pastebejau toki dalyka, kad testeriu spalva skiriasi nuo relios buteliuke, ziurinejau 3 spalva buvo tokia lyg ir tamsesne, 4 is viso tamsi, parsinesus ta 3 pamaciau, kad nera tokia tamsi kaip testerio, nieko tokio sunaudosiu, bet nezinau kaip cia reiktu suprasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 02, 17:27)
kokie atsiliepimai apie šią pudrą? 4u.gif kaip maskuoja, laikosi
user posted image

As kazkada turejau sia pudra. Maskuoja vidutiniskai, nepasakyciau, jog labai gerai, bet laikosi visa diena. Ir veidui spindesi suteikia labai grazu, toki naturalu. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar pastebejau, kad ant chanel VITALUMIERE nesilaiko skaistalai blink.gif po poros valandu atrodziau kaip issimurzinus doh.gif ar ir jum taip? g.gif ar as kazka ne taip darau ....
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 04 30, 18:09)
*juodaplauke* puikiai sukonspektavai  thumbup.gif

Aciukas mirksiukas.gif i sveikatyte drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2009 04 30, 18:26)
tikrai neturiu laiko prie tokiu konspektu vargti, tai aciu kad tu nepatingejai drinks_cheers.gif

i sveikatyte mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti