Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

QUOTE(werda @ 2009 05 05, 22:01)
Pagaliau baigiau guerlain parure aqua, kuri siaubingai nepatiko:((( Neapsisprendusi pasiemiau chanel teint innocence (jau trecias buteliukas). Kol kas uz ja geresniu neradau 4u.gif

Kokia oda? Ir kodėl nepatiko Parure Aqua? g.gif
Atsakyti
Mergaitės, o galit man paaiškint kodėl skiriasi Chanel Teint Innocence fliud'o numeriukai/spalvyčių pavadinimai? Nelabai moku paaiškint, bet tarkim bandžiau Sarmoj Nr. 60 Hale, o vat jų puslapy http://uma.chanel.co...roduct/MAFMU55B nerandu tokio Nr. Gal kam teko susidurt? Gal čia atitikmenys kažkokie yra? Va pvz čia http://www.neimanmar...Id=prod39930101 irgi nėra Nr. 60 Hale g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 06, 09:44)
Kokia oda? Ir kodėl nepatiko Parure Aqua? g.gif

Mano rieboka oda, bet ziemai pirkau aqua, nes buvo issausejus truputi. Nepatiko, nes nuo jos taip spuogai pradejo dygt, nebegalejau i veidrodi ziuret. Labai isryskindavo visus nelygumus, randelius, poras, o ne jas paslepdavo. Zodziu man kazkoks atvirkstinis variantas su ja.
Atsakyti
o man dar visai patinka kasdienai toninis kremas, as naudoju dior(siaip esu idejus parduoti), bet kartais pasitepu tai tikrai fainai, suteikia spalva ir palygina dar kokius skaitalus ant virsaus ir wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 05 06, 11:25)
Mergaitės, o galit man paaiškint kodėl skiriasi Chanel Teint Innocence fliud'o numeriukai/spalvyčių pavadinimai? Nelabai moku paaiškint, bet tarkim bandžiau Sarmoj Nr. 60 Hale, o vat jų puslapy http://uma.chanel.co...roduct/MAFMU55B nerandu tokio Nr. Gal kam teko susidurt? Gal čia atitikmenys kažkokie yra? Va pvz čia http://www.neimanmar...Id=prod39930101 irgi nėra Nr. 60 Hale  g.gif

Man Kristianoje aiskino, kad yra skirtingos rinkos USA ir EU, niu ta prasme, kad ten numeriukai kiti, nes yra skirti juodaodem spalvu gama, bataodem, azijietem ir pn. todel ten tie skaiciai ir truputi kitokie:) Man cia taip apie estee lauder sake:)
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 05 05, 17:45)
norejau paklausti, skystas su pirstais tepate?
5. " SHU UMERA WATER PERFECT FLUID FOUNDATION"

FORUMIECIU ATSILIEPIMAI:
Vasarai, kaip karsta
o sita skysta? g.gif

Kremines pudros kaip iprasta yra skystos.

O as asmeniskai tepu sepeteliu.

Beje, zinau kodel EL gali teptis ruozeliais. Siandien patyriau biggrin.gif Tiesiog per daug pudros uztepiau ir nelabai smagiai ji tepes, dali pavalius, vel graziai, lygiai pasidenge wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 05, 20:47)
Aš irgi pradžioj galvojau, kad išsausins, nes kelios merginos minėjo, kad ji sausina. Bet mano oda matyt gerokai riebi, nes neišsausėjo kol kas (naudoju trečias mėnuo).
Kokią Lancome naudoji? Ar su ja T zona neblizga?

Adaptive, man pats tas, su ja man t neblizga, siaip dziaugiuosi ja, tik nepataikiau spalvos, nes testeris tamsesnis buvo nei pudra realybeje, bet nieko sunaudosiu doh.gif
o siandien dar pasitepiau su ta clarins tai visas nosies galas nupleiskanojo doh.gif
pamazinsiu kaina, gal kas nupirks ax.gif
Atsakyti
Pagaliau atradau tai kas mano odai idealiai tiko.Ir kaina nesikandžioja. wub.gif
user posted image

Atsakyti
gal kas naudojote is maybelline - dream satin liquid? kokie atsiliepimai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 05 06, 21:19)
Adaptive, man pats tas, su ja man t neblizga, siaip dziaugiuosi ja, tik nepataikiau spalvos, nes testeris tamsesnis buvo nei pudra realybeje, bet nieko sunaudosiu doh.gif
o siandien dar pasitepiau su ta clarins tai visas nosies galas nupleiskanojo doh.gif

Jei būtų spalva kita, aš pirkčiau biggrin.gif
Nes pagalvojau, kad kai baigsis krempudra, vėl pirksiu tą pačią Clarins. Bus nors patikrintas variantas, vasarai kaip tik lengva pudra, natūraliai atrodys ir svarbiausia būsiu rami, kad išsilaikys visą dieną ir veidas neblizgės. Tikiuosi oda neišsausės nuo saulės, nes tada nebežinau ką reikės daryti, eksperimentuoti nelabai noriu, kai pudros kainuoja virš 100Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 05 06, 22:19)

O kokia pas jus spalva? Kaip ji realiai atrodo, i rusvuma ar i rausvuma?
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 05 06, 22:19)

as sita problema issprendziau pasausejusioms vietoms pritepdama daugiau kremo, arba sumaisau clarins su kita riebesne pudra. pas mane irgi butent nosis kazkaip nuserpetojus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 06 gegužės 2009 - 22:48