Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

Supergirl, tikrai keista kas tavo krempudrai pasidare, nes jokiu gumuliuku manojoj pakolkas nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 10, 17:22)
kremo nepakeitei?  g.gif
QUOTE(^^liutuke @ 2009 05 10, 18:26)
Gal kremuka pakeitei? 4u.gif
nu neee, tikrai nepakeičiau. žinau tą jausmą, kai nuo tam tikrų kremų pudra gumuluojasi. o dabar tai ji tiesiog net neužtepus ant veido, jau su gumuliukų priemaišom išsispaudžia. unsure.gif
Aš nesuprantu niekaip, kas jai ten darosi. Negi blogą nusipirkau? g.gif
Atsakyti
As irgi naudoju jau apie pora menesiu,jokiu gumuliuku nematau g.gif
Atsakyti
ESLAUDA, maciau,akd pardavinejat Dior Nude...Idomu pasidare,kuo netiko ,nepatiko? Kodel parduodat? As vis negaliu nusprest,ar man si pudra patinka ar ne ,nors naudoju jau ikogai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 05 10, 20:24)
nu neee, tikrai nepakeičiau. žinau tą jausmą, kai nuo tam tikrų kremų pudra  gumuluojasi. o dabar tai ji tiesiog net neužtepus ant veido, jau su gumuliukų priemaišom išsispaudžia. unsure.gif
Aš nesuprantu niekaip, kas jai ten darosi. Negi blogą nusipirkau? g.gif

gal jinai jau link pabaigos, gal kokios nuosėdos lauk eina g.gif blogą negalėjai nusipirkt, juk iš pradžių taip nebuvo. Galvočiau gal galiojimas pasibaigęs, bet neseniai LT atsirado, tai kažin ar dėl to gumuliuojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 11, 10:40)
gal jinai jau link pabaigos, gal kokios nuosėdos lauk eina g.gif blogą negalėjai nusipirkt, juk iš pradžių taip nebuvo. Galvočiau gal galiojimas pasibaigęs, bet neseniai LT atsirado, tai kažin ar dėl to gumuliuojas  g.gif
nu jei eitų link pabaigos, tai dar baika, pakentėčiau. bet manrods, kad jos ten daugiau nei pusė dar yra unsure.gif šiandien bandžiau plakt daugiau, prieš kiekvieną išspaudimą papildomai suplakdavau. tai lyg ir mažiau gumuliukų buvo. nu bet buvo doh.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate Christian Dior AIRFLASH ? Kokie atsiliepimai ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 05 11, 21:49)
Gal kas naudojate Christian Dior AIRFLASH  ? Kokie atsiliepimai ?
user posted image

Turejau ja, labai nebloga, lengvute, nesimato ant odos, neblogas pamaskavimas.
Bet mano misriai i sausuma odai, ji nelabai tiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 11 gegužės 2009 - 22:34
Christian Dior AIRFLASH
QUOTE(Victorious @ 2007 12 30, 18:31)
Bandziau 2 kartus "Dior Airflash"  bigsmile.gif Pakankamai lengvai uzsipurske, pasiskirste. Jauciasi, kad pudryte lengvute, bet ir pamaskuoja. Cia jos pliusas  thumb_yello.gif

QUOTE(Victorious @ 2008 01 31, 23:33)
Zora, as turiu ir naudoju "Dior Airflash"  bigsmile.gif Lengva, bet kartu ir pamaskuojanti pudra. Ja reikia purksti tiesiai ant odos. Siaip as ja tikrai patenkinta  bigsmile.gif Neatrodo kaip kauke, tokia lengvute, tinka dienai  ax.gif
Gali per paieska susirast daugiau atsiliepimu apie sia pudra  4u.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 11, 01:00)
Siulyciau pabandyt Dior Airflash, pastebejau, kad ji geriau sulaiko riebalavimasi. Yra pakankamai lengva, bet neblogai pamaskuoja. Galima purksti, galima tepti rankomis  smile.gif

user posted image

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 12, 15:00)
Tikiuosi tiks tavo riebiai odai, nes manau, si krempudra visgi misriai geriausiai. Riebiai geriau patiktu Mat Lumiere, tik ji jau nebebus tokia lengvute  smile.gif

QUOTE(Zona @ 2008 02 19, 23:42)
Pagaliau gavau   Christian Dior Diorskin AirFlash Spray Foundation  .
Nu super patenkinta thumbup.gif
Taip lengvai ir lygiai apsipurskia,kad net nesitikejau tokio rezultatao thumbup.gif
Mano oda tokia nera is lygiu tai sunkiai denges ant mano veido pudros,bet shita tai super thumbup.gif
Ir kaip pas mane riebi oda tai labai tiko. wub.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 13, 16:03)
Siulyciau  Dior Airflash, pati ja naudoju ypatingiem atvejam  thumbup.gif  Puikiai islieka, labai lengva ir gerai maskuoja. Veidas skaistus, lygus ir labai naturalus  4u.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 14, 22:13)
Jei oda misri, turbut tokios nera  biggrin.gif  Ant mano misrios odeles maziausiai blizgejo - Chanel Mat Lumiere,  Mac Studio Fix, Dior Airflash. EL Double Wear irgi visai nebloga, bet ji turi kita minusa - labai sunkiai nusivalo  doh.gif , nes islieka tikrai ilgai  smile.gif
Tiesa, dar Lancome Teint Idole Ultra krempudra maziau blizgedavo, bet ilgiau panaudojus, pradejo sausint oda  smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 gegužės 2009 - 21:59
Vitulka aciu labai 4u.gif As patingejau paieskoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 05 10, 13:22)
Klausimas naudojančioms Dior Nude. Ar jums nesivelia ji gumuliukais? Kokius du mėnesius naudojau ir nebuvo jokių problemų, tepėsi kuo puikiausiai. O dabar kažkas pasidarė - tepant tokie sausi gumuliukai lieka  unsure.gif ir taip nemažai jų. Nesuprantu, kas čia jai pasidarė. Naudoju kaip ir anksčiau, suplaku kiekvieną sykį, kaip reikia.

Gal krema pakeitei? Is mano patirties, tepant ant silikono gausaus kremo kiekviena krempudra susigumuluoja.

P.S. Ups, nepamaciau, kad jau diskutavot apie tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oriole: 11 gegužės 2009 - 22:08
o cia yra profesionali kremine pudra su vitaminais A ir E. Noreciau suzinoti kokie atsiliepimai jeigu kam nors teko bandyti ? g.gif Radau UK kaina £29.95user posted image
Atsakyti