nusprendziau, kad daugiau nepirksiu pudros neisbandzius. nusipirkau MAXFACTOR Color Adapt ir dabar man ji nepatinka. Atrodo, kad kemsa poras ir riebina ir taip riebia oda
QUOTE(ZBITKA @ 2009 05 08, 19:05)
nusprendziau, kad daugiau nepirksiu pudros neisbandzius. nusipirkau MAXFACTOR Color Adapt ir dabar man ji nepatinka. Atrodo, kad kemsa poras ir riebina ir taip riebia oda
gal busiu nepopuliari, bet kai pradesi naudoti normalia kosmetika, tada suprasi kad pasitiketi lorealiais, nivejom, avonais, maxfaktoriais ir kitais sh... negalima ir juo labiau tepti ant veido .
man nesvarbu kaina. svarbu, kad odai tiktu, poru nekismtu ir odos blizgejima sulaikytu
QUOTE(Sistina @ 2009 05 08, 16:47)
gal busiu nepopuliari, bet kai pradesi naudoti normalia kosmetika, tada suprasi kad pasitiketi lorealiais, nivejom, avonais, maxfaktoriais ir kitais sh... negalima ir juo labiau tepti ant veido .
Tik nereikia jau taip varyti ant pigesnes kosmetikos

QUOTE(Sensuelle @ 2009 05 09, 01:14)
Tik nereikia jau taip varyti ant pigesnes kosmetikos
Yra ir is ju ka issirinkti ir kartais tikrai niekuom nesiskiria nuo tos brangesnes svarbu atrasti sau tinkancias ir patinkancias priemones 

As tai galiu pasakyti ,kad jei oda neproblematiska-tai tiks ir avonai ir maxfactorai ir visa kita nebrangi kosmetika,bet jeigu jau yra problemu,tai tada tikrai geriau rinktis brangesnes.Cia as is patirties sakau

QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 09, 10:21)
As tai galiu pasakyti ,kad jei oda neproblematiska-tai tiks ir avonai ir maxfactorai ir visa kita nebrangi kosmetika,bet jeigu jau yra problemu,tai tada tikrai geriau rinktis brangesnes.Cia as is patirties sakau 

Mano patirtis tokia pat

QUOTE(Linutelia @ 2009 05 05, 18:16)
Isbandziau Diorskin Nude, tai
Labai graziai padengia veida, gerai maskuoja. Ziuresiu kaip laikysis 

siandie pardej issipyliau Dior Nude ir Clarins riebiai odai, sia savaite bandysiu. as turejau Clinique riebiai odai, bet man nepatiko, nes vistiek greit oda blizgedavo. nereik varyt ant pigiu priemoniu, svarbu kas tau tinka.
man pva Vishy Normaderm Promat kremas riebiai odai labiau patinka negu isbandytas Clarins

o as noriu sita nupirkti
mat lumiere Chanel,kokie atsiliepimai?
ar islieka matiskumas???

QUOTE(ajaz @ 2009 05 10, 09:54)
o as noriu sita nupirkti
ar islieka matiskumas???

Man ne, jau po 1 val imu blizgeti, nors oda ne riebi o misri t zona, turejau, pardaviau isparduotuvej

QUOTE(ajaz @ 2009 05 10, 08:54)
o as noriu sita nupirkti
ar islieka matiskumas???

Ir man nepaliko gero ispudzio. Labai greit blizgesys islindo, o ir nei paskaistino, nei grazesne oda padare.
kaip gaila
O kaip tada sita??? Truli matte foudation spf15
arba sita

shine stopperpowder compact

O kaip tada sita??? Truli matte foudation spf15

arba sita

shine stopperpowder compact