Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

nenorit paieška pasinaudot, apie tas pudras n kartų rašyta
Atsakyti
Klausimas naudojančioms Dior Nude. Ar jums nesivelia ji gumuliukais? Kokius du mėnesius naudojau ir nebuvo jokių problemų, tepėsi kuo puikiausiai. O dabar kažkas pasidarė - tepant tokie sausi gumuliukai lieka unsure.gif ir taip nemažai jų. Nesuprantu, kas čia jai pasidarė. Naudoju kaip ir anksčiau, suplaku kiekvieną sykį, kaip reikia.
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 05 10, 08:54)
o as noriu sita nupirkti user posted image  g.gif
mat lumiere Chanel,kokie atsiliepimai? g.gif ar islieka matiskumas???

QUOTE(ajaz @ 2009 05 10, 12:44)
kaip gaila unsure.gif  unsure.gif
O kaip tada sita??? Truli matte foudation spf15user posted image

Apie šitas yra labai daug atsiliepimų prirašyta, netingėkit paieškot ir pasiskaityt doh.gif
Atsakyti
ajaz ,tu kaip ir as nusitaikius i abi sias pudras.Chanelio bandziau,turejau meginuka,tai man su ja neislindo blizgesys.Bet cia vel...kas vienom netinka kitoms gali tikt ir atvirksciai.O Clarins nebandziau ant veido.Bijau,kad ji nesausintu g.gif Tai dabar taip pasimeciau,kad nebezinau kuria noreciau isigyti g.gif .Dar dairausi i Lancome Teint idole ultra arba Maquimat.
Atsakyti
Chanel Mat Lumiere man oda miltuota palieka,odos negrazina.

QUOTE(Supergirl @ 2009 05 10, 14:22)
Klausimas naudojančioms Dior Nude. Ar jums nesivelia ji gumuliukais? Kokius du mėnesius naudojau ir nebuvo jokių problemų, tepėsi kuo puikiausiai. O dabar kažkas pasidarė - tepant tokie sausi gumuliukai lieka  unsure.gif ir taip nemažai jų. Nesuprantu, kas čia jai pasidarė. Naudoju kaip ir anksčiau, suplaku kiekvieną sykį, kaip reikia.

O pries naudojima suplaki buteliuka kaip reikia?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 05 10, 15:16)
O pries naudojima suplaki buteliuka kaip reikia?
Taip, visada.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 05 10, 18:09)
Taip, visada.

kremo nepakeitei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 05 10, 17:08)
ajaz ,tu kaip ir as nusitaikius i abi sias pudras.Chanelio bandziau,turejau meginuka,tai man su ja neislindo blizgesys.Bet cia vel...kas vienom netinka kitoms gali tikt ir atvirksciai.O Clarins nebandziau ant veido.Bijau,kad ji nesausintu g.gif Tai dabar taip pasimeciau,kad nebezinau kuria noreciau isigyti g.gif .Dar dairausi i Lancome Teint idole ultra arba Maquimat.

nu matai noriu daugiau suzinoti blush2.gif Nezinau tiesiog is ko rinktis!!! doh.gif
O kazkas mane uzpuole kad jau apie sitas pudras buvo jau daugeli kartu kalbeta , bet as tiesiog noriu dar daugiau suzinoti nuomoniu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaz: 10 gegužės 2009 - 17:49
QUOTE(Supergirl @ 2009 05 10, 14:22)
Klausimas naudojančioms Dior Nude. Ar jums nesivelia ji gumuliukais? Kokius du mėnesius naudojau ir nebuvo jokių problemų, tepėsi kuo puikiausiai. O dabar kažkas pasidarė - tepant tokie sausi gumuliukai lieka  unsure.gif ir taip nemažai jų. Nesuprantu, kas čia jai pasidarė. Naudoju kaip ir anksčiau, suplaku kiekvieną sykį, kaip reikia.

Man pakolkas dar taip nesidaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 05 10, 13:22)

Gal kremuka pakeitei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 05 10, 17:48)
nu matai noriu daugiau suzinoti blush2.gif Nezinau tiesiog is ko rinktis!!! doh.gif
O kazkas mane uzpuole kad jau apie sitas pudras buvo jau daugeli kartu kalbeta , bet as tiesiog noriu dar daugiau suzinoti nuomoniu ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dekui Dai`na 4u.gif
Atsakyti