Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

QUOTE(Spicas @ 2009 04 06, 15:08)
as siandien buvau pardej ir nepirkau dar jos, ir sakiau konsultantem kad nepirksiu kol neisbandysiu ant veido, tai ipyle pabandyt 3 ir 4 nr. biggrin.gif
tai va eisiu maliavotis, labai tikiuos kad patiks ir man bigsmile.gif
o pas mus jinai 118 tongue.gif

Dar pasitikrinau savo kortele, tikrai 119 lt mokejau biggrin.gif
As manau tau 4 nr. geriau tiks, nes kiek pamenu tu tamsesne nei as mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 06, 16:12)
Dar pasitikrinau savo kortele, tikrai 119 lt mokejau biggrin.gif
As manau tau 4 nr. geriau tiks, nes kiek pamenu tu tamsesne nei as mirksiukas.gif

niu jau uzsitepiau ir 4 ir 3 ir dabar toookia dilema biggrin.gif
man 3 ciut sviesokas o 4 nepatinka ryzas biski atspalvis, na biski morka gaunasi doh.gif
bet dabar esu nusviesejus visai, tai kai biski idegs odele tai ir su 3 manau gerai gautusi, ka manai?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 06, 15:25)
niu jau uzsitepiau ir 4 ir 3 ir dabar toookia dilema  biggrin.gif
man 3 ciut sviesokas o 4 nepatinka ryzas biski atspalvis, na biski morka gaunasi doh.gif
bet dabar esu nusviesejus visai, tai kai biski idegs odele tai ir su 3 manau gerai gautusi, ka manai?

Na kadangi pudryte prisitaiko prie spalvos tai manau tiktu ir 3, nes ta konsultante buvo gana idegusi ir sake, kad prie jos odos visiskai prisitaiko ir 3, ir 4 nr. Ji per daug skirtumo nemato smile.gif As jai sakau, turbut kai pasideginsiu reikes tamsesnes, bet ji mane uztikrino, kad tiks 3 nr. smile.gif
Atsakyti
ESLAUDA o ka jus turejot omeny, sakydama kad brangesne krempudra perkant gaunasi pigiau smile.gif ? o kokia rekomenduotumete riebiai su spuogeliais odai..as nusiziurejau chanel mat lumiere..bet sako kad ne maskuoja ji visai..ir spalvyte reiktu i ruduma..nu visai pasimeciua..padekit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 06 balandžio 2009 - 16:38
QUOTE(kumiko @ 2009 04 06, 16:22)
ESLAUDA o ka jus turejot omeny, sakydama kad brangesne krempudra perkant gaunasi pigiau smile.gif ? o kokia rekomenduotumete riebiai su spuogeliais odai..as nusiziurejau chanel mat lumiere..bet sako kad ne maskuoja ji visai..ir spalvyte reiktu i ruduma..nu visai pasimeciua..padekit smile.gif

As turejau sita,man puikiai maskavo biggrin.gif ir matiskuma gerai islaikydavo,mano irgi odyte riebi,kartais paberia nemazai,man ji puikiai tiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaila,kad nuo Chanel Mat Lumiere,greitai bjaurus blizgesys islenda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 06, 16:39)
Na kadangi pudryte prisitaiko prie spalvos tai manau tiktu ir 3, nes ta konsultante buvo gana idegusi ir sake, kad prie jos odos visiskai prisitaiko ir 3, ir 4 nr. Ji per daug skirtumo nemato  smile.gif As jai sakau, turbut kai pasideginsiu reikes tamsesnes, bet ji mane uztikrino, kad tiks 3 nr.  smile.gif

dabar kai susigere ta pudra labiau, tai gan nemazai matos ant veido unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 06, 18:48)
dabar kai susigere ta pudra labiau, tai  gan nemazai matos ant veido  unsure.gif

O tu gal gana stora sluoksni jos tepei? As tai is pradziu kai ja tepiau, tai atrode, kad tik spalva suteike ir matiskumo, tai paskui antra karta dar siek tiek uztepiau, bet man tai labai graziai gula jinai. Tu su sepeteliu tepei ar pirstais? As si karta pirstais tepiausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 06, 20:00)
O tu gal gana stora sluoksni jos tepei? As tai is pradziu kai ja tepiau, tai atrode, kad tik spalva suteike ir matiskumo, tai paskui antra karta dar siek tiek uztepiau, bet man tai labai graziai gula jinai. Tu su sepeteliu tepei ar pirstais? As si karta pirstais tepiausi 4u.gif

tik viena sluoksniuka su sepeteliu ax.gif is pradziu kai uztepiau tai nepasirode matine ir mazai mates tikrai, poto kai sudziuvo ar susigere patapo veidas visiskai matinis ir tada pasimate man jinai..taip idomiai ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkyrie @ 2009 04 06, 09:09)
valkiria, nikai panasus, sorriux, veliau reginausi bet nezinojau kad toks yra  ax.gif 

Nieko tokio. Valhale Valkirijų buvo tikrai ne viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 06, 19:16)
tik viena sluoksniuka su sepeteliu ax.gif  is pradziu kai uztepiau tai nepasirode matine ir mazai mates tikrai, poto kai sudziuvo ar susigere patapo veidas visiskai matinis ir tada pasimate man jinai..taip idomiai ane? g.gif

Aha idomiai. Kita karta ir as bandysiu sepeteliu tept, ziuresiu kaip man bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 06, 14:36)

Ačiū smile.gif
Jaučiu eisiu ir aš prašyt mėginėlio arba, kad įpiltų į kokį induką, sudominot biggrin.gif
Atsakyti