QUOTE(divėja @ 2009 04 10, 22:19)
Sunkus buvo pirmi menesiai,bet gerai,kad tai jau praeity

Buvo nesvarbu ar pusryciai ar pietus ar vakariene,kas diena vis kazkas keliaudavo tulikan

Net nuo kompo ir teliko pykindavo.O darbe isvis kankinausi,nuo klientu kvapu tampydavo.Bet tai jau praeitis.Va ir pajutau visa nestumo malonuma,nes praeita nestuma nieko panasaus nebuvo...
na svarbiausia visas blogumas praeityje

. As tai net neisivaizduoju kitokio nestumo, be fdraugystes su WC

, geria, kad tas "malonumas" tesiasi salyginai trumpai. O tu save pasaugok
Papildyta:
QUOTE(sandrynja @ 2009 04 11, 14:03)
Sveikutes
Kazko tai tylu cia saindien pas mus

. Tikriausiai visos ruosiates sventems?
Na, o mes isvykstam pas mano tevukus. Tai man ramu nieko nereik ruostis, tik kiausinius vakare numaliavosim ir viskas. Tik va, kad tos nuotaikos visai nesventines...Na, bet kaip nors, gal ryt bus kitaip...Jauciu cia ne man vienai tos sventes ne sventiskos...Stiprybes visoms liudeselems
Tai va, palieku jus mergaiciukes. Lekiu dar aplankysiu savo angeliuka, ten taip graziai suzydo krokai

.
Graziu, sauletu, margu jums Velyku. O jusu seimynelems ramybes, silumos, supratimo ir kuo maziau skausmo ir liudesio. Tad su artejanciom sventem, Mielosios
Aciu tau mieloji uz palinkejimus, o tavo sirdelej tegu istirpsta paskutinis ziemos isalas, tegu suzydi pavasario geles, tegul ramybe apglebia tave visa sava esybe
Papildyta:
Vaivos juosta tu teisi juk igutes sunaitelis
O tavo mergucia kaip isaugusi

, tikra pana
Ziezulele miela tave vel cia matyti.

Kaip tu laikaisi? Kuo gyveni?
Visom mergaitem ramiu, graziu Sv. velyku!!! Silumos, meiles, vilties, svajoniu , liudeselems po