Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamyčiu svetainė

QUOTE(zydra30 @ 2009 04 14, 17:05)

pamenu, man po netekties buvo zmoniu kurie man sake, jog taip geriau, taip, negu, kad butu neigalus vaikelis ir butu gyvenes ir kankinesis. nezinau kas geriau, abiem atvejais blogai. mano berniukas buvo sveikas, cia tik kaip prielaida man buvo pasakyta. bet as visad galvojau, kad geriau jau kitoks negu joks......

taip tu teisi man mano gine atejusi iš ryto skelė <<ai tai čia nieko dar jauni pasigimdysit kitą gal koks nesveikas gims tai dar laimingi busit >> galit isivaizduot ką aš jaučiau stoviu visa šoke su mirusiu vaikeliu pilve schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(biruta @ 2009 04 15, 08:05)
taip tu teisi man mano gine atejusi iš ryto skelė <<ai tai čia nieko dar jauni pasigimdysit kitą gal koks nesveikas gims tai dar laimingi busit >> galit isivaizduot ką aš jaučiau stoviu visa šoke su mirusiu vaikeliu pilve  schmoll.gif

blink.gif nu ir paguoda doh.gif
Man tai verkt ligoninej neleisdavo ir tipo irgi sake,dar jauni,pasigimdysit vaikeliu. Bet cia ne paguoda....
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 04 15, 09:02)
blink.gif  nu ir paguoda doh.gif
Man tai verkt ligoninej neleisdavo ir tipo irgi sake,dar jauni,pasigimdysit vaikeliu. Bet cia ne paguoda....

tai ir sakau ,mintyse pagalvoju< jei tavo dukrai ar sūnui taip nutiktu įdomu ką tada sakytum.>žiauru mes dabar kaip viduramžias jokios užuojautos g.gif
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif
nebespeju su jumis doh.gif
visas su praejusiom sventem 4u.gif nes pries sventes nebeprisijungiau...
siandien puse metu kai darbo birzoj sedziu,tikriausiai isbrauks mane is sarasu,teks sveikatos draudima paciai moketis,bet tai niekis,kad tik zirniukas augtu sveikas smile.gif
vakarop ir pas gydytoja keliausiu,susipazint su savo pilvinuku wub.gif biski neramu,nors savijauta puiki ax.gif
mano angeliukas irgi buvo invalidukas,turejo dvi baisias ligas,leukemija ir hepatita C,musu lauke sunkus ir ilgi abieju ligu gydymai,bet jau geriau turet toki vaikeli negu is viso neturet,juo labiau kad jis niekuo nesiskyre nuo kitu vaikuciu,augo grazus ir protingas verysad.gif
mum taip pat reanimacijos gydytoja sake,kad jauni,turesit dar sveiku vaikeliu,galbut jiems atrodo kad sitie zodziai labai tinka tuo momentu,kai daugiau nebera ka pasakyti g.gif
na ka mergytes,yra kaip yra ir niekur nedingsim,gyvent vistiek reikia,tokia jau musu dalia,visa gyvenima sirdeleje laikyt liudesi ir ilgesi verysad.gif
grazios ir sauletos dieneles,neliudekit 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytems 4u.gif . jau pasiilgau jusu, bet tai sventes, tai kelione, vakar darbas ir ziuriu nera kada beprisest paskaitinet. ligoniukams visiems 4u.gif . liudincioms mamytems- ramybes ju sirdelems. nieko brangios nebepakeisim, as irgi vakar buvau pas psichologe, kalbejom, nors bus tuoj 3m kai nebera mano angeliuko, bet as jo dar laukiu....ir kuo toliau, tuo dazniau ji prisimenu, verkiu ir....o siaip uzvakar buvom gargzduose, pilvukui vyko fotosesija, nu kazkaip nedrasu man buvo, o fotografas vis prase ispust pilvuka, nes jo nelabai matosi biggrin.gif . maziukas vel slogyte pagavo, viduriukas per atostogas atprato nuo darzelio, tai antras rytas verkia rengiamas. vakar darbe taaip pavargau, kad link vakaro pilvuka spazmuot pradejo, nejuokais isigandau...tikriausiai save pervertinau- sventes, kelione, darbas ir dar 3 padukeliai biggrin.gif . kaip kitos nestuke.gif laikotes, kuria pirmaja is musu teks sveikint, kada numatoma gimdymo data? ka musu auksaranke naujo daro, kaip kitos laikotes po sventinio surmulio? geros jums dieneles.
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 04 14, 21:59)
Sveikos
Sandrynja na kokia fainulka tavo panelė nuotraukose, kiek ji sveria, man pasirodė tokia gryna, kojytės storos biggrin.gif tai ne mano zuika.
Ar jau buvot paskutinio skiepuko judi g.gif  Man jau priklausytų bet dar vis neskambina tai ir tempiu tolyn ir šią savaitę nenorėčiau nes šeštadienį balių turiu o jei tempa pakils doh.gif

Nu gi aciu, spygliuk uz pagyras mano padukelei ax.gif . Nu ji tik atrodo tokia minkstute, nuo gimimo ji tokia. Imeciau nuotrauka i fotkes, ten ji svere kazkur apie du kg, o zandai tai kaip ziurkeno. Ir gimus ji buvo tokia rubuiliuke, tik to svoriu neperdaugiausiai. Sveriam apie 10kg, itariu, senokai nesisverem. Skiepo dar nebuvom, gydtytoja dar nieko nesake, tad ir mes laukiam blush2.gif . O kaip tau, spygliuk reiklai su vyriskio drabais? Ar dar nezygiuosi darban?
Tiesa, sveikos visos ir geros dieneles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 04 15, 11:45)
Nu gi aciu, spygliuk uz pagyras mano padukelei ax.gif . Nu ji tik atrodo tokia minkstute, nuo gimimo ji tokia. Imeciau nuotrauka i fotkes, ten ji svere kazkur apie du kg, o zandai tai kaip ziurkeno. Ir gimus ji buvo tokia rubuiliuke, tik to svoriu neperdaugiausiai. Sveriam apie 10kg, itariu, senokai nesisverem. Skiepo dar nebuvom, gydtytoja dar nieko nesake, tad ir mes laukiam blush2.gif . O kaip tau, spygliuk reiklai su vyriskio drabais? Ar dar nezygiuosi darban?
Tiesa, sveikos visos ir geros dieneles 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikos mamytės 4u.gif
Na jo ji tokia fainulka wub.gif minkštutė, man tai atrodo kad ji daugiau sveria.
Na aš dar irgi neskiepinau laukiu kada paskambins bet jei šią savaitę skambytų tai kelsiu į kitą savaitę nes šeštadienį balius o jei sukarščiuos po paskutinio skiepo, nes rugsėjinukuos kai dalyvauju tai sakė daug kam buvo prastai su tuo skiepu ir kojytę net šlubavo... doh.gif gailų tų vaikų bet skiepyt tai reikia.
Dar kolkas neisiu į darbą matysim kaip algos vyrui bus, jei smarkiai apkarpys tai tada žiūrėsim ir gaila palikt dar mažiukė, o ir tėvai sveikatos nelabai turi, o į darželį tai ką ji dar valgyt pati nemoka doh.gif
Na matysiu kaip bus ax.gif
Krismantas man atrodo kad tave pirmą reiks sveikint mirksiukas.gif
Žydrute lauksim ataskaitos iš gydytojų apie tavo žirniuką mirksiukas.gif
Geros dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš po dvyliktokų įskaitos, tai grįžau namo kaip per rugsėjo pirmąją - su didžiausiu glėbiu gėlių smile.gif .

Mano nuomonė dėl labai ligotų vaikiukų yra šiek tiek kitokia.... aš palaikau mūsų ankstesnę Linos31 nuomonę, kad tokiems vaikiukams ir tėvams yra ypatingai sunku. Ir jei mano genetiniai tyrimai būtų rodę blogai, turbūt sprendimas būtų kitoks.. nes nei aš, nei vyras nesam pasirengę dar vienam smūgiui ar darbo atsisakymui.

Krismantas greičiausiai mus nudžiugins leliuku, o paskui tai pasipilsim vos ne trys vienu metu biggrin.gif ( aš, andrytė ir brela). thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 15, 15:02)
Sveikutės. Aš po dvyliktokų įskaitos, tai grįžau namo kaip per rugsėjo pirmąją - su didžiausiu glėbiu gėlių  smile.gif .

Mano nuomonė dėl labai ligotų vaikiukų yra šiek tiek kitokia.... aš palaikau mūsų ankstesnę Linos31 nuomonę, kad tokiems vaikiukams ir tėvams yra ypatingai sunku. Ir jei mano genetiniai tyrimai būtų rodę blogai, turbūt sprendimas būtų kitoks.. nes nei aš, nei vyras nesam pasirengę dar vienam smūgiui ar darbo atsisakymui.

Krismantas greičiausiai mus nudžiugins leliuku, o paskui tai pasipilsim vos ne trys vienu metu  biggrin.gif  ( aš, andrytė ir brela).  thumbup.gif

tokiu atveju jei dar pilvelyje nustatoma sunki liga,tada ir as manau priimciau toki sprendima,bet kai vaikelis suserga jau paugejes nebera kur trauktis,ir reikia kovoti is paskutiniu jegeliu...

mano leliukas manau bus paskutinis,bent jau kolkas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 04 14, 20:18)
Sveikos mamytes 4u.gif
Rence, kaip tu siandien?
Zvelsut, Biruta, Krismantas, Zydrut kur jus, kaip jus?
Balta avyte, kazkaip mazai beuzsuki ax.gif , kaip tu besilaikai?
Diveja, kaip sveikatukas, kaip tavo zirniukas?

sveikute 4u.gif po švenčių depresija puola tai norisi į kamputį verysad.gif
Atsakyti
Truputi nuotaikai pakelt...

MOTERIS UZ VAIRO

Pirmoji savaitė už vairo

Šiandien pirmą kartą pati viena vairavau - šokas. Kreipinių į mane statistika:
1) kalė - 15 kartų.
2) idiotė - 27 kartai.
3) aaaa, boba..... - visi likę sutikti kelyje.
O dar nuo mano neišgirstų fluidų susilankstė bamperis (nenoriu galvoti, kad tai atsitiko parkavimosi metu). Aš svetima - visi važinėja ne pagal tas taisykles, kurias aš išlaikiau 10-čiai balų vairavimo mokykloje. Kur jas galima surasti, šitas naujas taisykles? Ir kodėl Kelių eismo policijoje egzaminuoja pagal pasenusias taisykles, iš kur aš galiu žinoti, kad jau seniai yra leista sukti į dešinę iš kairės kraštinės eismo juostos?!!!
Pražliumbiau visą naktį.
Antroji savaitė už vairo

Viskas, aš pasiduodu!!! Na niekaip negaliu suprasti naujų taisyklių logikos - KODĖL???!!! Kodėl, jei aš važiuoju 50 km/h greičiu, mane stabdo policija ir tikrina, ar aš netyčia neapsirūkiusi? Kodėl, jei nėra posūkio į dešinę, visi ten suka su komentarais " išsikėtojo, matai, sukti trukdo, idiotė!"?! Vakar 2 valandas niekaip negalėjau išvažiuoti iš Žirmūnų žiedo, maniau, išprotėsiu! Ačiū supratingam mentui: kai aš pro jį pravažinėjau jau gal kokį 15-tą kartą, jis ėmė įtarinėti kažką negero ir paaiškino, kaip išvažiuoti iš šito prakeikto labirinto. Įšvažiavimo iš žiedo autorius arba
šizofrenikas, arba narkomanas - gal jis ir sugalvojo tas naujas taisykles?
Grįžau namo ir pragėriau visą naktį.

Mėnuo už vairo

A! Na, tai viskas logiška: pagrindinė nauja taisyklė - jei galima sulaužyti senas taisykles ir jei netoliese nėra mentų arba turi kišenėje 100 Lt, pirmyn!!! Šiandien pirmą kartą man užleido kelią - užsienietis, su raudonais numeriais... Vargšelis, paskui mane pralindo dar 7 išradingi lietuvių berniokai.
Geriausias būdas paerzinti tuos berniokus - važiuoti kairiąja juosta, laikantis visų taisyklių, užsikimšus ausis ir nesidairant į šalis...
Jaučiu didelę pilietinę pareigą parašyti laišką prezidentui su reikalavimu patikrinti Antakalnio žiedo autorių dėl polinkio į šizofreniją ir narkotikų vartojimą; to, kuris projektavo Žirmūnų žiedą, atsiprašau - palyginus jį su Antakalnio žiedo projektuotoju, jis atrodo tiesiog vaikinas su geru humoro jausmu.
Visą naktį ieškojau logikos įvažiavimo ir išvažiavimo iš žiedų specifikoje.

Pusė metų už vairo

Kas per kvaila transporto priemonė - troleibusas!!! Išeini kokiai valandai, grįžti - stovi už tavo mašinos, kokie penki: "kale!... idiote!... boba!..."
Pacukas, idiotas, žlobas, atšok, supratai? Mano vyras banditas, tuoj aš jam kaip paskambinsiu, atvažiuos ir šitą tavo troleibusą tau i šikną sukiš, galėsi vaikščioti ir ūsais kraipyti!!!...
Su jais reikia griežtai, o tai jei tik suskysi nors kiek - montiruotėmis mėtosi. Su žiedais išsiaiškinau, viskas, pasirodo, labai paprasta: reikia numatyti, koks yra pats nelogiškiausias būdas išvažiuoti iš žiedo ir varyti ta kryptimi - neapsiriksi.
Naktį nerealiai gerai išsimiegojau.

Metai už vairo

Na, ko tu čia velkiesi ir vos trauki 60 km/h, seni?! Pasiimk tą savo trofėjinį žiguliuką ir varyk ant šaligatvio, ant jūsų abiejų tikrai nieks neužpyks. Blyn! Tu kur važiuoji?! Aš tau kliūtis iš dešinės, gaidžiau tu neraliuotas!!! Atšok, gerai? Aš savo puse važiuoju. Atleiskit vaikinai, bet man į dešinę! Lai - lai - lai.... blyn, o tu čia ko sustojai?! Leisk pravažiuoti, čiučiundra... aaaaa.... boba.... išsikėtojai čia, idiote!
Atsakyti
Sveikos,
seniai nebuvau čiau užsukus. gimus vaikui vis lakstau, lakstau. niekam laiko nelieka.....

šiandien sukanka 7 metai, kaip mirė mano pirmagimis angel_sadangel.gif:
baru save, kad nenuvažiuoju ant jo kapo.
bet dar labiau baru, kad pamiršau jo gimtadienį....... verysad.gif mano antras vaikas gimė tą pačią dieną, kaip ir pirmagimis. tai tarp visų šventimų ir minėjimų visiškai išgaravo iš galvos ta - kita - data......

jaučiuosi tokia nevykėle verysad.gif
Atsakyti