Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamyčiu svetainė

Katusik, sveika pasirodžiusi.

Ir nesmerk savęs - dabar Tu esi reikalingiausia Šitam vaikeliui.
Atsakyti
Sveikute, Katusik 4u.gif Jau septyneri metai gyveni be savo mazylio... Ir nekaltink saves del nieko, juk ir tau reik gyvent, reik judet i prieki, galu gale tu esi reikalinga salia taves esantiems zmonems...Aplankysi kapeli kada galesi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 15 balandžio 2009 - 18:17
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 15, 18:01)
Katusik, sveika pasirodžiusi.

kaip smagu, kad dar prisimenat mane rolleyes.gif

tikrai seniai čia nebuvau. Vaivos juosta, kokios naujienos!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kaip jautiesi? gal jau žinai, ko laukies? bigsmile.gif ax.gif
QUOTE(sandrynja @ 2009 04 15, 18:08)
Sveikute, Katusik 4u.gif Jau septyneri metai gyveni be savo mazylio... Ir nekaltink saves del nieko, juk ir tau reik gyvent, reik judet i prieki, galu gale tu esi reikalinga salia taves esantiems zmonems...Aplankysi kapeli kada galesi, juk nieks nepasikeis diena anksciau, ar diena veliau... ax.gif

žinau unsure.gif
ale vistiek sąžinė graužia.
norėjau šiandien nuvažiuot ant kapelio, bet vyras neleido, kad važiuočiau su vaiku. net nesupratau, kodėl. bet liepė su vaiku (maniškiui dabar metai ir mėnuo) į jokias kapines nevažiuot schmoll.gif
teks palaukti savaitgalio, kai galėsiu palikti vaiką bent valandai savo tėvams...
Atsakyti
Katusik,nepergyvenk,juk mes savo angelus nesiojam sirdyse mirksiukas.gif
o as ka tik is gydytojos parpedinau,labai patenkinta ir nusiraminus,pagal musu savaiteles viskas idealu,maciau savo zirniuka besimosykuojanti wub.gif
tik va viena bedele reikia dantukus taisyti,net keturis doh.gif ir trim is ju reikia rentgeno,taigi liks netaisyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 04 15, 18:32)
o as ka tik is gydytojos parpedinau,labai patenkinta ir nusiraminus,pagal musu savaiteles viskas idealu,maciau savo zirniuka besimosykuojanti wub.gif
tik va viena bedele reikia dantukus taisyti,net keturis doh.gif ir trim is ju reikia rentgeno,taigi liks netaisyti ax.gif

ačiū 4u.gif

kol yra galimybė, taisykis dantis.
aš nėštumo metu patingėjau, tai dabar turiu gražaus užsiėmimo wacko.gif kas mėnesį einu taisytis dantų. 2 jau išroviau. 2 dar laukia. dabar galvoju, gal jei būčiau susitvarkius viską anksčiau, likčiau su dantim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2009 04 15, 19:18)
, kokios naujienos!!!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  kaip jautiesi? gal jau žinai, ko laukies?  bigsmile.gif  ax.gif

(maniškiui dabar metai ir mėnuo)
teks palaukti savaitgalio, kai galėsiu palikti vaiką bent valandai savo tėvams...

Sesės wub.gif . Jaučiuosi - wub.gif smile.gif

Aš prisimenu, kad tu kartu su mūsų Ajuka gimdyt turėjai panašiu laiku. Vaikštot jau gal?
QUOTE(zydrute @ 2009 04 15, 19:32)

Pataisoma bėda epergyvenk. Aš kitą savaitę užsirašiau - nuskilo krūminio danties, šiek tiek pamaudžia, tai nenoriu laukt. O didįjį dantukų remontą tai pasidariau vasarą - prieš planavimą.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 15, 18:45)
Sesės  wub.gif . Jaučiuosi -  wub.gif  smile.gif 

Aš prisimenu, kad tu kartu su mūsų Ajuka gimdyt turėjai panašiu laiku. Vaikštot jau gal?

faina wub.gif

kaip Ajuka gyvena? ką pagimdė? blush2.gif
maniškis jau nuo 9,5 mėn. vaikšto thumbup.gif užtat dantų turi mažai. prieš savaitę tik 4 išlindo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 04 15, 19:32)

Sveikinu!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
labas visoms.
nu kokie vaisingi metai smile.gif. sveikinu zydrute, ka tik perskaiciau tavo naujienas. saunu ! dar vienas leliukas ruosiasi atkeliauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 04 15, 17:48)
Truputi nuotaikai pakelt...

MOTERIS UZ VAIRO

Pirmoji savaitė už vairo
Šiandien pirmą kartą pati viena vairavau - šokas. Kreipinių į mane statistika:
1) kalė - 15 kartų.
2) idiotė - 27 kartai.
3) aaaa, boba..... - visi likę sutikti kelyje.
O dar nuo mano neišgirstų fluidų susilankstė bamperis (nenoriu galvoti, kad tai atsitiko parkavimosi metu). Aš svetima - visi važinėja ne pagal tas taisykles, kurias aš išlaikiau 10-čiai balų vairavimo mokykloje. Kur jas galima surasti, šitas naujas taisykles? Ir kodėl Kelių eismo policijoje egzaminuoja pagal pasenusias taisykles, iš kur aš galiu žinoti, kad jau seniai yra leista sukti į dešinę iš kairės kraštinės eismo juostos?!!!
Pražliumbiau visą naktį.
Antroji savaitė už vairo

Viskas, aš pasiduodu!!! Na niekaip negaliu suprasti naujų taisyklių logikos - KODĖL???!!! Kodėl, jei aš važiuoju 50 km/h greičiu, mane stabdo policija ir tikrina, ar aš netyčia neapsirūkiusi? Kodėl, jei nėra posūkio į dešinę, visi ten suka su komentarais " išsikėtojo, matai, sukti trukdo, idiotė!"?! Vakar 2 valandas niekaip negalėjau išvažiuoti iš Žirmūnų žiedo, maniau, išprotėsiu! Ačiū supratingam mentui: kai aš pro jį pravažinėjau jau gal kokį 15-tą kartą, jis ėmė įtarinėti kažką negero ir paaiškino, kaip išvažiuoti iš šito prakeikto labirinto. Įšvažiavimo iš žiedo autorius arba
šizofrenikas, arba narkomanas - gal jis ir sugalvojo tas naujas taisykles?
Grįžau namo ir pragėriau visą naktį.

Mėnuo už vairo

A! Na, tai viskas logiška: pagrindinė nauja taisyklė - jei galima sulaužyti senas taisykles ir jei netoliese nėra mentų arba turi kišenėje 100 Lt, pirmyn!!! Šiandien pirmą kartą man užleido kelią - užsienietis, su raudonais numeriais... Vargšelis, paskui mane pralindo dar 7 išradingi lietuvių berniokai.
Geriausias būdas paerzinti tuos berniokus - važiuoti kairiąja juosta, laikantis visų taisyklių, užsikimšus ausis ir nesidairant į šalis...
Jaučiu didelę pilietinę pareigą parašyti laišką prezidentui su reikalavimu patikrinti Antakalnio žiedo autorių dėl polinkio į šizofreniją ir narkotikų vartojimą; to, kuris projektavo Žirmūnų žiedą, atsiprašau - palyginus jį su Antakalnio žiedo projektuotoju, jis atrodo tiesiog vaikinas su geru humoro jausmu.
Visą naktį ieškojau logikos įvažiavimo ir išvažiavimo iš žiedų specifikoje.

Pusė metų už vairo

Kas per kvaila transporto priemonė - troleibusas!!! Išeini kokiai valandai, grįžti - stovi už tavo mašinos, kokie penki: "kale!... idiote!... boba!..."
Pacukas, idiotas, žlobas, atšok, supratai? Mano vyras banditas, tuoj aš jam kaip paskambinsiu, atvažiuos ir šitą tavo troleibusą tau i šikną sukiš, galėsi vaikščioti ir ūsais kraipyti!!!...
Su jais reikia griežtai, o tai jei tik suskysi nors kiek - montiruotėmis mėtosi. Su žiedais išsiaiškinau, viskas, pasirodo, labai paprasta: reikia numatyti, koks yra pats nelogiškiausias būdas išvažiuoti iš žiedo ir varyti ta kryptimi - neapsiriksi.
Naktį nerealiai gerai išsimiegojau.

Metai už vairo

Na, ko tu čia velkiesi ir vos trauki 60 km/h, seni?! Pasiimk tą savo trofėjinį žiguliuką ir varyk ant šaligatvio, ant jūsų abiejų tikrai nieks neužpyks. Blyn! Tu kur važiuoji?! Aš tau kliūtis iš dešinės, gaidžiau tu neraliuotas!!! Atšok, gerai? Aš savo puse važiuoju. Atleiskit vaikinai, bet man į dešinę! Lai - lai - lai.... blyn, o tu čia ko sustojai?! Leisk pravažiuoti, čiučiundra... aaaaa.... boba.... išsikėtojai čia, idiote!

thumbup.gif tongue.gif oi tu linksmuole tikrai prajuokinai sveikutes visossss 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveika katusik 4u.gif geros dienelės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biruta: 16 balandžio 2009 - 07:26
[quote=zydrute,2009 04 15, 19:32]

kaip šaunu tik saugok l save 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Zydrute kokios geros naujienos wub.gif
Visoms geros dieneliukes, o mes su mazyle lekiam laukan kol saulute dar lepina ax.gif
Atsakyti