Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamyčiu svetainė

QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 16, 16:33)
po eiline isvaizda daznai slepiasi didieji talentai...
http://www.youtube.c...h?v=9lp0IWv8QZY
negalima nesisypsot smile.gif

tikrai nemaniau kad ta paprasta moteryte taip uzdainuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 04 16, 17:20)
tikrai nemaniau kad ta paprasta moteryte taip uzdainuos smile.gif

Ir as nustebau! Va,koks balsas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 04 16, 15:51)
Sveikutes 4u.gif
Tikrai derlingi metai  bus thumbup.gif . 4u.gif  visom  nestuke.gif . Zydrute labai dziaugiuosi , kad tavo leliukui viskas gerai. Man beje dantis taise ir Ro dare viena karta nestumo metu, bet zinoma jei galima atideti tokias proceduras tai atidek.

as jau geriau atidesiu,kol dantuku neskauda,nors stomotologe juokavo kad dazniausiai 9-tam menesi pradeda skaudeti doh.gif o rentgeno nesiryzciau daryt,del angeliuko ligos,nenoreciau kad ir kitas vaikelis turetu iskest tai ka iskente musu Nojukas verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,

Biciuk tu kaip visada teisi.... del mano drauges.... as ta ir darau... tiesiog stengiuos but su... isklausyt... ir bendraut....

zinot buvau pirkt maziui striukes.... nu jau blyn blyn.... 75 lt doh.gif kaip suaugusiam zmogui kaina.... nu bet reik...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 04 16, 18:17)

zinot buvau pirkt maziui striukes.... nu jau blyn blyn.... 75 lt doh.gif  kaip suaugusiam zmogui kaina.... nu bet reik...

tai manyk kad papigiai lotuliukas.gif , ba as savo vaikiui rudeni plona bliuzoniuka uz 100pirkau doh.gif , tai baisiai apsipatenkinau kad per ziema neisaugo, ba but liudna buve, kai reik tempt lita prie lito doh.gif
mb pasidare santechniku tongue.gif , geriau jau taip nei abiem namie sedet, siaubas uz kovo sildyma 600lt saskaita parejo doh.gif (tik uz sildyma)
siuo laikotarpiu skandinuosi darbu upej kad neuzsidepresuot, jau baigiu vaikui megztini numegzt- taupau, nereiks dzemperio pirkt. mezgiau per mazas buvo, nuardziau daugiau primezgiau, tai vakare bandau "suklijuot" ir ziuret kas gausis smile.gif

smagu kad is nestukiu geros zinios po balioncika mergom 4u.gif , taip ir toliau viskas pries akis ir viskas tik gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2009 04 15, 18:53)
Sveikos,
seniai nebuvau čiau užsukus. gimus vaikui vis lakstau, lakstau. niekam laiko nelieka.....
šiandien sukanka 7 metai, kaip mirė mano pirmagimis angel_sadangel.gif:
baru save, kad nenuvažiuoju ant jo kapo.
bet dar labiau baru, kad pamiršau jo gimtadienį.......  verysad.gif mano antras vaikas gimė tą pačią dieną, kaip ir pirmagimis. tai tarp visų šventimų ir minėjimų visiškai išgaravo iš galvos ta - kita - data......

jaučiuosi tokia nevykėle  verysad.gif

Labas, Katusik, nekaltink savęs dėl tokių dalykų. Kai gimė mano mažasis, ir aš dažnai pagaudavau save taip begalvojančią: kad primiršau dukrelės kapelį, bet ji visada buvo su manimi, širdyje. O dabar tau reikia mažyliu pasirūpinti, juk nepasikeis niekas, jei ir kasdien kapuose stovėsi... vistiek viskas bus kaip buvę verysad.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 16, 16:33)
po eiline isvaizda daznai slepiasi didieji talentai...
http://www.youtube.c...h?v=9lp0IWv8QZY
negalima nesisypsot smile.gif

geras thumbup.gif ir aš nustebau išgirdusi jos balsą, tikrai, kartais pirmas įspūdis gali ir apgauti
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 16, 19:46)

mb pasidare santechniku tongue.gif , geriau jau taip nei abiem namie sedet, siaubas uz kovo sildyma 600lt saskaita parejo doh.gif (tik uz sildyma)
siuo laikotarpiu skandinuosi darbu upej kad neuzsidepresuot, jau baigiu vaikui megztini numegzt- taupau, nereiks dzemperio pirkt. mezgiau per mazas buvo, nuardziau daugiau primezgiau, tai vakare bandau "suklijuot" ir ziuret kas gausis smile.gif

blink.gif niekaip nesuprantu is kur pas jus tokios saskaitos doh.gif Man jau 300lt per daug.O cia visiskas kosmaras blink.gif Tiek uz visus mokesciu ir abonimentus sumoku,o cia TIK uz sildyma blink.gif Su tokiais mokesciais ir badu numirt galima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 04 16, 20:53)
blink.gif  niekaip nesuprantu is kur pas jus tokios saskaitos doh.gif  Man jau 300lt per daug.O cia visiskas kosmaras blink.gif Tiek uz visus mokesciu ir abonimentus sumoku,o cia TIK uz sildyma blink.gif  Su tokiais mokesciais ir badu numirt galima verysad.gif

mes gi Prienuose gyvenam.... turtingi esam.... galim ir tokias saskaitas dengt... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 04 16, 21:02)
mes gi Prienuose gyvenam.... turtingi esam.... galim ir tokias saskaitas dengt...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha ubagu ir bedarbiu sostinej lotuliukas.gif
tai ka cia mums reiskia kokia 800 sumoket uz vasari( tik uz sildyma, o kur karstas vanduo, saltas, elektra, dujos) doh.gif . kaip mane nervas ima kai tupi seimo nariai sneka kad kainos uz sildyma mazeja, nu toki idiota atkraustyciau pas mus, tai ir seimo nario algos pritruktu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2009 04 16, 20:53)
  Su tokiais mokesciais ir badu numirt galima verysad.gif

baik bajerius- nemirsi, manekienka kaip as busi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 16, 21:08)
aha ubagu ir bedarbiu sostinej  lotuliukas.gif
tai ka cia mums reiskia kokia 800 sumoket uz vasari( tik uz sildyma, o kur karstas vanduo, saltas, elektra, dujos) doh.gif . kaip mane nervas ima kai tupi seimo nariai sneka kad kainos uz sildyma mazeja, nu toki idiota atkraustyciau pas mus, tai ir seimo nario algos pritruktu ax.gif

drinks_cheers.gif tik kazin ar i prota ateitu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 04 16, 21:02)
mes gi Prienuose gyvenam.... turtingi esam.... galim ir tokias saskaitas dengt...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va taip ir pagalvojau,kad jus ten babkes nuo medziu raskot g.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 16, 21:10)
aha ubagu ir bedarbiu sostinej  lotuliukas.gif
Papildyta:

baik bajerius- nemirsi, manekienka kaip as busi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jie gyvena ten kur TIEK moket nereikia! Ir realiai neisivaizduoja kokios kainos schmoll.gif

O manekene patapt noresiu,kai kokius 20kg reiks numest blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 04 16, 21:25)
O manekene patapt noresiu,kai kokius 20kg reiks numest blush2.gif

kazkodel man ir tokios kainos manekenka nepadeda tapt....
Atsakyti