Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamyčiu svetainė

Pamelo, mano pupos irgi gime tik 29 savaiteliu...Viena sekmingai auga, o kita saulute dziugimo mus 4menesius...
Paminkliuka mes pastatem po pusmecio, bet nieks ir mums nesake, kad reik laukt, kai uzsakinejom buvo praeje vos keli menesiai...
Atsakyti
kol issirenki, kol uzsakai praeina nemazai laiko, o tvoreles pundamentas turi pastovet 1-4 savaites, tiksliai nepamenu., nebent del skaldeles luktelt, kad nereiktu taisyt, mes smeliuku ispylem, bet tikrai nieks ten nesusmuko per 2 metus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 30, 11:35)
Grįžom iš turgaus su naujom pėdkelnėm ir nauja šlebe. Pastaroji, pasirodo, per maža... patingėjau turguj matuot. Tai dabar arba 2 metus lauksim, kol sesė priaugs  arba pačios eisim į sm turgavot  biggrin.gif .
Parašiau ir dabar pagalvojau - liūdnoka ta diena mūsų skyrelio Mamoms - Divėjai, Žydrutei, Žiežulėlei..

liūdna...bet ka padarysi,per sia mamyciu svente as jam nesiu gelytes verysad.gif jis pernai visai zvirbliukas budamas nese man...
Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2009 04 30, 12:53)
Ir dar išorinę vandenę rado  doh.gif Tai jau buvau prisigalvojus, kad gal koks auglys smegenyse formuojasi, kurio per echoskopą nesimato, kad toks staigus šuolis nei iš šio, nei iš to. Bet šiandien, prieš raunantis pas neurochirurgus dėl bjauriųjų skysčius varančių vaistų skyrimo (skiria nuo 10mm)

Lietuviškuose puslapiuose žiūrėjai? Aš juose beveik nerandu skulptūrėlių-angeliukų. Pagooglint dar reiks užsienietiškuose.

vandene ir mano mazasis turejo,nuo hormoniniu vaistuku...

skulptureliu ir as mazai radau,tada klausiau firmoje kur dare paminkliuka,tai jie turejo visa kataloga,ten ir issirinkom.
Papildyta:
QUOTE(sandrynja @ 2009 04 30, 12:37)
Zydrute, pranesk kaip tau tyrimukai.Sveikateles tau ir tavo maziukui.

tyrimukus suzinosiu tik apie 6 val,bet as jau nujauciu nes nuo vaikystes turiu sita beda su gelezies trukumu,uztekdavo prasciau pavalgyt kelias dienas ir jau pauksciukai akyse sukasi doh.gif dabar dar ir leliukui didziaja dali atiduodu... ir pirmojo besilaukiant tas pats buvo...
Papildyta:
QUOTE(Pamelo @ 2009 04 30, 14:30)
Aciu uz silta priemima...

Carramele, mano bernuzeliai gime 28 savaiciu, taciau vieno mazylio vandenukai pradejo begt 26 savaiciu...

Apie paminkliukus ziuriu kalbate ir as domejausi, bet sake dar labai anksti statyti sad.gif o taip norisi viska graziai padaryti...

mes angeliuka palaidojom rugsejo pradzioj ir jau lapkricio pabaigoj paminkliukas stovejo,niekas net neuzsimine kad per anksti,ir tikrai ne trupucio nesusmego,juk duobele tai mazute,kad ir susmegs bet paminklelis del to tikrai nenugrius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 30 balandžio 2009 - 14:57
mes angeliuka palaidojom rugsejo pradzioj ir jau lapkricio pabaigoj paminkliukas stovejo,niekas net neuzsimine kad per anksti,ir tikrai ne trupucio nesusmego,juk duobele tai mazute,kad ir susmegs bet paminklelis del to tikrai nenugrius g.gif
[/quote]

supratau, reiks uzsiimt rimtesne paieska...Matyt tikrai tingejo dirbt doh.gif
Aciu visoms, kad pasidalinot patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 30 balandžio 2009 - 15:06
QUOTE(Pamelo @ 2009 04 30, 16:00)
supratau, reiks uzsiimt rimtesne paieska...Matyt tikrai tingejo dirbt doh.gif
Aciu visoms, kad pasidalinot patirtimi 4u.gif

nera uz ka 4u.gif
Papildyta:
sveikos mergytes,Zydra30 ir Ajuka 4u.gif
kaip laikotes?Matau kad esat prisijungusios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 04 30, 12:54)
carramele, ir mums kai ziuredavo galvyte, taip sake, kad geriau, kai ziuri visad tas pats gydytojas ir tuo paciu ehoskopu, nes tai tiksliausia. Aciu Dievui, mums viskas buvo gerai bigsmile.gif . Labai dziaugiuosi, kad tavo pipiriukui irgi dabar ner pavojaus. Tuos vaistukus zinau, mano angeliukui kuri laika ju reikejo....Ir man labai sunkus buvo mazyles pirmasis gimtadienis....Atrodo reiktu dziaugtis, kad tiek isvargta, po tokio sunkaus gimimo, bet nebuvo jegu dziaugtis, tik asaros tekejo, kad salia ner kitos dukrytes...Tai taip ir nesventem. Tik torta ir zvakute turejom, tai susedom, pasedejom ir tiek....Dar aplankem angeliuka...Manau jau visad tokie bus musu gimtadieniai, visad truks tos antros puseles.....
As vis noriu taves paklaust, bet pamirstu, kokia jusu gydytoja buvo kai gulejot ligoninej?

Galbūt antrasis gimtadienis jau bus nuspalvintas šviesesnėm spalvom...

Reanimacijoj mus gydė Busin.a, skyriuj prižiūrėjo Praškeviči.enė.

QUOTE(Pamelo @ 2009 04 30, 13:30)
Aciu uz silta priemima...

Carramele, mano bernuzeliai gime 28 savaiciu, taciau vieno mazylio vandenukai pradejo begt 26 savaiciu...

Kaip trynukai, tikriausiai ir labai mažulyčiai buvo. Kas sukėlė tokį ankstyvą gimdymą? Infekcija? Man vandenys irgi pradėjo tekėt nuo kokių 22 savaičių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 30 balandžio 2009 - 15:49
QUOTE(carramele @ 2009 04 30, 14:48)
Galbūt antrasis gimtadienis jau bus nuspalvintas šviesesnėm spalvom...

Reanimacijoj mus gydė Busin.a, skyriuj prižiūrėjo Praškeviči.enė.
Kaip trynukai, tikriausiai ir labai mažulyčiai buvo. Kas sukėlė tokį ankstyvą gimdymą? Infekcija? Man vandenys irgi pradėjo tekėt nuo kokių 22 savaičių.

Jie gime nebrandus (nors plauciukai buvo brandinti), tiesiog per anksti ir visiskai patys nepasidave jokiems gydymams, kaip gydytojai kalbejo nekovoja visiskai.
Pagal visus tyrimus man nebuvo rasta infekcija (nei tepinelyje, nei paselyje nei kraujas nerode iki pat gimdymo) taciau sake, kad kudikeliai gime jau su igimta infekcija...Ar ji atsirado jau nubegus vandenims, ar pries tai niekas negali pasakyti...Del to man labiausiai ir neramu...ir kaip apsisaugoti kita kart?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 30 balandžio 2009 - 16:00
Carramele, mes kai gulejom naujagimiuose, mus gyde Busina. Kai mes isvykom, ja iskele i reanimacija...
Atsakyti
ka merginos, miegat g.gif , ko tai slobna, uzsikaiciau kotletu (sildausi), bijau kad miegodama nenuslobciau lotuliukas.gif , praeita nakti nemiga kankino biski, kaiminkos psichuskes koncertus 4.30 renge doh.gif (cia paryciais) tai ejau arbatos gert, nu zodziu edu ir dar noriu lotuliukas.gif , jau nebegersiu vit C , bo krizes metu tiek valgyt negalima tongue.gif
Atsakyti
cia tom kuriom baisiai liudna, gal visgi sypsena isspaus mirksiukas.gif

Žmona vieną kartą sugrįžusi namo, pamato ant durų,
vyro
ranka parašytą skelbimą:
„Parduodama dar geros būklės žmona, kaina 1500 Litų”
Žmona klausia vyro:
- O kodėl taip nebrangiai?
- Aš paskaičiavau: 70 kg gryno svorio po 10 Lt = 700 Lt, ir auksiniai
žiedai
- 800 Lt, viso 1500 Lt.
Kitą dieną vyras, grįžęs namo, ant durų pamato žmonos skelbimą:
„Parduodamas dar geros būklės vyras, kaina 3 Litai”
Vyras, baisiai pasipiktinęs:
- Aš tave daugiau kaip tūkstančiu įvertinau, o tu?
- O aš paskaičiavau: 2 kiaušiniai po 40 centų ir pipetė 2,20 Lt…
Atsakyti
Nu, rugsėja, tavo juokeliai ir man šypseną išspaudė.
Nors nuotaikos nekokios... Šiandien mergaitė klausė, ar norėsiu eiti į mamyčių šventę?-sakė mokytoja, kad neprivalu man ateiti, gal pamanė, kad per skaudu dar bus matyti kitų linksmus vaikučius? O ir dukrelė pati sako, mamyte, ten dainuosim tokią dainą apie angelėlius, tau bus graudu...dėl brolio... sako, aš net pati dainuodama (repetuodama) apsiverkiau... cray.gif cray.gif cray.gif
O mes už paminkliuką mažą ir tvorelę mokėjom apie 2000,- Tai buvo prieš gerus 3 metus:pas mus stovi statulėlė angeliukas baltas, o akmuo toks šviesiai pilkas. Tik dabar niekaip nesugalvoju, kaip jį reikės pakoreguoti, kad eitų užrašyti sūnelio vardą
Atsakyti
sveikutės mergytės hi.gif labuka pamelo didžiulė tau užuojauta console.gif kad jau užėjo kalba apie paminkliukus,mano angelėlis palaidotas prie anytos,tai man iš viso prastai brolienė iš MB pusės paklausė ka ruošiuos daryt jau užsiminiau kad turiu žodelius kuriuos žadu ant akmens iškalt ,tai pasakė ner ten ko keist reikia padaryti kaip buvo ir pamiršt,tai taip vel bloga nieko daugiau su ja ir nebežadu apie angelėli kalbėti juk bergždžias darbas kalbėtu su tuo kam tavo skaumas lygus 0
Katusik su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Spygliuk gažus tavo šedevrai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biruta: 01 gegužės 2009 - 10:04