Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamyčiu svetainė

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 02, 12:23)
Čia proceso dalis

user posted image

user posted image

Ai maciau situs,ale nezinojau,kad malkos ax.gif Skaniai atrodo,o dukriukas grazuolyte wub.gif
Atsakyti
sveikutės mamytės matau retai be prisėdat pasilabint g.gif vaivos juosta nu čia skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biruta: 02 gegužės 2009 - 15:13
Labutes mirksiukas.gif
Jauciasi kad savaitgalis,o dar geras oras thumbup.gif

Siandien buvom ant kapelio pas mazute,pamerkem narcizu(jau 11menesiu praejo...) Nors ryt motinos diena,jauciu,kad per sunku bus vaziuot.Tai siandien sutvarkem viska smile.gif
Atsakyti
lietuviskas "Cipolinas" is Prienu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 02 gegužės 2009 - 18:33
QUOTE(Pamelo @ 2009 04 30, 15:58)
Jie gime nebrandus (nors plauciukai buvo brandinti), tiesiog per anksti ir visiskai patys nepasidave jokiems gydymams, kaip gydytojai kalbejo nekovoja visiskai.
Pagal visus tyrimus man nebuvo rasta infekcija (nei tepinelyje, nei paselyje nei kraujas nerode iki pat gimdymo) taciau sake, kad kudikeliai gime jau su igimta infekcija...Ar ji atsirado jau nubegus vandenims, ar pries tai niekas negali pasakyti...Del to man labiausiai ir neramu...ir kaip apsisaugoti kita kart?

Dėl kito karto ir man baisu. Nors nuojauta kužda, kad kito nėštumo nebus iš viso. Ne dėl to, kad nenorėčiau, bet dėl to, kad nebesigaus.

QUOTE(sandrynja @ 2009 04 30, 16:29)
Carramele, mes kai gulejom naujagimiuose, mus gyde Busina. Kai mes isvykom, ja iskele i reanimacija...

Mat kaip bigsmile.gif Tai galim įspūdžiais pasidalint smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ajuka stipriai tave apkabinu......
Sveika Pamelo 4u.gif Baisu ir pagalvoti trys angeliukai cray.gif cray.gif cray.gif
O dėl paminklo statymo, tai pas mus tokia tradicija - kapas neliečiamas mėnesį, o paskui nurenkami vainikai, aptvarkomas kapas. O dėl paminklo statymo nėra jokių ribų. Mes ir to mėnesio neišlaukėm, kapelį sutvarkėm anksčiau, nes po mirties dienos praėjus 19 dienų buvo mažutės gimtadienis, tai norėjosi apsitvarkyt. O po 4 mėnesių pasistatėm paminklą, kad galėtumėm per Vėlines pašventint.
Apkabinu visas liūdinčias...... Šventės ateina ir praeina.......
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Visas visas mamytes su Motinos diena... 4u.gif
Atsakyti
Visoms MAMYTEMS

user posted image
Atsakyti
Visas su Mamyčių Diena heart.gif
...Ir Toms, kurios auginate,
...Ir Toms, kurios išnešiojom, bet jie gimė jau Angelais...
...Mes Mamos, stiprios Skausme ir Liūdesy, -
Džiaugme ir Paguodoj...
Mes Visos esam Mamos...
...Su gražia, baltų žiedų Švente... supermama.gif
Atsakyti
visas26 mamytes su MOTiNOS diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano rytinis bučkis wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
labuka
mano nuotaikos s...geliu ziedai ant kapelio tikriausiai nusalo uzpraeita nakti g.gif , anyta leptelejo tai ka baltos geles violetinem pasidare doh.gif , buvau sakius kad noriu tik baltu, bet ka daryt kai tos baltos visos nukepa nuo saules verysad.gif , cia tipo mane spilkuoja, nu blecha mucha kai pratruksiu viena kart, tai ji manes gyvenime nenores matyt. sutvarkau kapeli tai ji amziais is savo operos pora geliu kitokiu ikisa doh.gif . is mandagumo palikdavau, bet jei siemet ikis- nurausiu, tegu supranta kad cia ne jos "kiemas" ir kad tvarkaus as... pikta, pikta ir dar karta pikta kad boba negalejo per 10 dienu rast nors 5min pamatyt mazule ir dar man reguliuoja eisma doh.gif
atsiprasau kad gadinu nuotaika
Atsakyti