Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamyčiu svetainė

Sveikutes mamytes. noretusi parasyt kazka grazaus, bet ziuriu pas visas nuotaikos ne kokios... ta Mamyciu svente daugeliui tik skausma atnesa, o ne sypsenas. as taip pat vakar pas dicki mokykloje atbuvau sventeje, paverkiau ir tiek. nors turiu dar 3 zmogucius, bet ziauriai truksta tu dvieju zmoguciu verysad.gif .
o siaip darbuojames prie statybu, vaikinukai siaucia lauke, as megaujuosi saulute biggrin.gif . vakar buvau pas gydytoja- mano pupa auga gerai, pagal laikeli viskas atitinka, o ir svorio nepriaugau- tikriausiai mazyle valgo is mano atsargu biggrin.gif ...
visas Jus stipriai apkabinu- neliudekit labai, pasiguoskim nors tuom, kad angeliukai mus tikrai mato ir kai bus labai blogai, jie tikrai mums pades- pati tuom isitikinau jau ne karta.
geros dieneles ir po 4u.gif nuotaikai pakelti.
Atsakyti
QUOTE(biruta @ 2009 05 01, 09:58)
kad jau užėjo kalba apie paminkliukus,mano angelėlis palaidotas prie anytos,tai man iš viso prastai brolienė iš MB pusės paklausė ka ruošiuos daryt jau užsiminiau kad turiu žodelius kuriuos žadu ant akmens iškalt ,tai pasakė ner ten ko keist reikia padaryti kaip buvo ir pamiršt,tai taip vel bloga nieko daugiau su ja ir nebežadu apie angelėli kalbėti juk bergždžias darbas kalbėtu su tuo kam tavo skaumas lygus 0

console.gif yra tokiu zmoniu,baisuokliu unsure.gif Nenusimink wub.gif
Mes darysim viska taip kaip mes noresim,as nesiruosiu klausyti nieko,nors labai daug irgi kisasi ir ko tik neprisiklausom ,visokiu kalbu negraziu unsure.gif Aisku labai graudu,liudna ,bet ka daryt verysad.gif

Geros dienele Jums Mielosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 01, 13:27)
console.gif yra tokiu zmoniu,baisuokliu unsure.gif Nenusimink wub.gif
Mes darysim viska taip kaip mes noresim,as nesiruosiu klausyti nieko,nors labai daug irgi kisasi ir ko tik neprisiklausom ,visokiu kalbu negraziu unsure.gif Aisku labai graudu,liudna ,bet ka daryt verysad.gif

Geros dienele Jums Mielosios  4u.gif

ačiū už palaikyma 4u.gif tik mes ir žinom kaip mum sunku
Atsakyti
QUOTE(biruta @ 2009 05 01, 10:58)
sveikutės mergytės hi.gif labuka pamelo didžiulė tau užuojauta console.gif kad jau užėjo kalba apie paminkliukus,mano angelėlis palaidotas prie anytos,tai man iš viso prastai brolienė iš MB pusės paklausė ka ruošiuos daryt jau užsiminiau kad turiu žodelius kuriuos žadu ant akmens iškalt ,tai pasakė ner ten ko keist reikia padaryti kaip buvo ir pamiršt,tai taip vel bloga nieko daugiau su ja ir nebežadu apie angelėli kalbėti juk bergždžias darbas kalbėtu su tuo kam tavo skaumas lygus 0
Katusik su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Spygliuk gažus tavo šedevrai ax.gif

Ačiū už įvertinimus, bet kad ten mano mažai prisidėta yra, mamytės nuopelnas didžiausias. mirksiukas.gif Na jau akmenis tai iš visos Lietuvos vilkom, kur tik nuvažiuojam tuoj į bagažinę kraunam lotuliukas.gif doh.gif Dabar net juokas ima...Na dar tą pavėsinę sugalvojom mudu su vyru ir visokie gandriukai nykštukai mūsų išmislas ax.gif bet man gražu. wub.gif
Atsakyti
Zinot mamytes... o man atrodo, kad reikia eit i tas mamyciu sventes.... suimt save i rankas.... ir atbut... nusisypsot pro reta.... nes nekalti vaikuciai kad ju broliukai ar sesutes danguje.... Juk jie turi mus mamytes vieninteles.... Kaip jie jausis, juk mamytes visu bus o jo vieno nebus.... Mamos turi AUKOTIS.... Cia mno nuomone... galima ir nesutikti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 05 01, 18:50)
Zinot mamytes... o man atrodo, kad reikia eit i tas mamyciu sventes.... suimt save i rankas.... ir atbut... nusisypsot pro reta.... nes nekalti vaikuciai kad ju broliukai ar sesutes danguje.... Juk jie turi mus mamytes vieninteles.... Kaip jie jausis, juk mamytes visu bus o jo vieno nebus.... Mamos turi AUKOTIS.... Cia mno nuomone... galima ir nesutikti...  4u.gif

taip aš su tavim sutinku drinks_cheers.gif Aš atsimenu kai pradinėj klasėj vienos mergaitės neatėjo mama ir kaip ji verkė kai reikėjo įteikti gėlytes mamoms...tigi gaila vaikų..širdutės gali sutrūkt.
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 05 01, 18:53)
taip aš su tavim sutinku drinks_cheers.gif Aš atsimenu kai pradinėj klasėj vienos mergaitės neatėjo mama ir kaip ji verkė kai reikėjo įteikti gėlytes mamoms...tigi gaila vaikų..širdutės gali sutrūkt.

Butent.... drinks_cheers.gif Musu reikia cia gyvimes vaikams.... o angeleliams... galim gelyte nunesti, zvakute uzdegti... jei ne ant kapelio tai namuose.... svarbu mintimis but su juo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdapr: 01 gegužės 2009 - 17:55
Išlyginau diiiidžiulį kalną rūbų, dar vienos tunikos rankovę susideginau ....... darysiu dabar tričvertes.
Iškepiau savo tradicines "malkas", stengsta. Reiktų kokį kitą receptą susirast, nes jau su šiuo saviškiams būsiu greit atsibodusi smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 01, 21:24)
Išlyginau diiiidžiulį kalną rūbų, dar vienos tunikos rankovę susideginau ....... darysiu dabar tričvertes.
Iškepiau savo tradicines "malkas", stengsta. Reiktų kokį kitą receptą susirast, nes jau su šiuo saviškiams būsiu greit atsibodusi smile.gif.

nu blyn kai kitą kart kepsi tai perspėk iš anksto noriu viską matyt pati kaip darai ir pasikviesk į svečius padėsiu suvalgyt jei saviškiams atsibos valgyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vaivos juosta,kokias tu cia malkas kepi g.gif ax.gif
Pas mus oras geras,geriu kavyte ir einu ruostis ,dar daug darbo doh.gif Lukas bus siandien toks patenkintas,kad ateis pas ji drauguciai wub.gif O man sestadienis kiekvienas liudnas,bet stengsiuos laikytis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 05 01, 22:01)
nu blyn kai kitą kart kepsi tai perspėk iš anksto noriu viską matyt pati kaip darai ir pasikviesk į svečius padėsiu suvalgyt jei saviškiams atsibos valgyt. mirksiukas.gif

Taigi recepte nurodyti visi žingsiai aiškiau nebūna. O aš darau su pertaukom, pirma kremą išsiplaku, pastatau šaltai, kad truputį stengtų ( tada lengviau formuot) paskui pribėgus tešą padarau, paskui tešla šaldytuve pastovi. Žodž, kai turiu laisvą minutę tada ir terliojiuos. Patinka man tokie kepiniai, kur nereik minutė į minutę sekt. biggrin.gif

Gabrieliuk, receptą iš SM nusižiūrėjau.
Atsakyti
Čia proceso dalis

user posted image

user posted image
Atsakyti