Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

QUOTE(idani @ 2010 09 06, 08:39)
atejau tyliai pasigirti, kad su vyru sudeliojom visus taskus ant i ir planuojam , kad operacija vyktu apie lapkricio paskutinemis dienomis. tada ir iki svenciu busiu stabili  biggrin.gif . dabar tik reik paskambint KAIKARIUI ir kad paskirtu tikslia data karsta.gif. pradejau jau sapnuoti net  doh.gif

kaip as tau baltai pavydziu thumbup.gif jei tik tureciau pinigu as ir net nesvarstyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 09 06, 07:39)
atejau tyliai pasigirti, kad su vyru sudeliojom visus taskus ant i ir planuojam , kad operacija vyktu apie lapkricio paskutinemis dienomis. tada ir iki svenciu busiu stabili  biggrin.gif . dabar tik reik paskambint KAIKARIUI ir kad paskirtu tikslia data karsta.gif. pradejau jau sapnuoti net  doh.gif

Labai dziaugiuosi uz tave. O man deja neiseis siemet, nebent kita rudeni, na tiksliau ziemos pradzioj manau mirksiukas.gif
Atsakyti
geriau butu, kad kuo greiciau, nes nupust galima nuo laukimo biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

skaitalioju cia vis ir rasiau jau ir irgi noruuuuuuuuuuuuuuuu bigsmile.gif

idani rasei pas Bagdona lygtais varysi,dabar pas Kaikari nusprendei g.gif jis gal kaunietis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 06 rugsėjo 2010 - 20:27
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 06, 21:26)

idani rasei pas Bagdona lygtais varysi,dabar pas Kaikari nusprendei g.gif jis gal kaunietis g.gif

bagdonui tik siunciau foto ir laukiau kainos mirksiukas.gif .. bet primeciau kelione pirmyn atgal, tai tas pats gaunasi pas Kaikari. jis kaunietis ir dirba ortopedinio pastate 4u.gif
Atsakyti
kas buvot pas bagdona klp. ar yra galimybe,kad vyras pasiliktu su manimi miegoti per nakti?
Atsakyti
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 09 06, 22:43)
kas buvot pas bagdona klp. ar yra galimybe,kad vyras pasiliktu su manimi miegoti per nakti?

Yra jeigu yra vieta laisva. Dar sake, kad su viesbuciais turi sutarti atrodo ir paderina kainas jie 4u.gif 4u.gif
Kada didzioji diena?
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 09 06, 21:54)
Yra jeigu yra vieta laisva. Dar sake, kad su viesbuciais turi sutarti atrodo ir paderina kainas jie 4u.gif  4u.gif
Kada didzioji diena?

seip rugsejo 22 diena,bet gal priims anksciau 4u.gif
Atsakyti
dar vis man mintys lenda, kad kaip cia sudrinus su moterisku sirgimu doh.gif .. pas mane kiekviena menesi buna paklaida apie 2 sav doh.gif . kaip zinot, kad nesusirgsiu ant operacijos blink.gif
Atsakyti
Aisku idani supratau 4u.gif

Nu bet geras man ortopedinis ranka pasiekiamas bigsmile.gif galvojau toliau kazkur jis dirba smile.gif

tau atsiurbimo ir pilvo korekcijos reikia? ir kokia kaina pas Kaikari g.gif (jai nepaslaptis)

o del sirgimo g.gif gal pabandyk KT pavartot ir nesusirgsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 07, 13:55)

tau atsiurbimo ir pilvo korekcijos reikia? ir kokia kaina pas Kaikari g.gif  (jai nepaslaptis)

o del sirgimo  g.gif gal pabandyk KT pavartot ir nesusirgsi g.gif

man reikia pilnos pilvo plastikos + absiurbimas aplink pilva.. talija, kad butu + nugara+ tarpkojis+rankos = 7000 lt.. ieina viskas.. lovadienis+korsetas ir t.t.. ai sake jeigu reiks nuskausminamuju, tai reik susimoket smile.gif
Atsakyti
blink.gif tai dar kaina kaip ir nieko sakyciau kai sitiek,man panaisiai tik ranku ir nugaros nereikia,na ta vieta kur aplink pilva kaip tu sakai tai reikia,nes paveldeta is babusiu ir mamos sikna sau kumpiai sau doh.gif lotuliukas.gif noras toks kaip ir pas tave,nebaugina nei OP nei pooperacinis laikotarpis,buvau ir svorio numetus nemazai,bet tie "privalumai" niekur nedingsta o susigyvent neiseina schmoll.gif
Atsakyti