Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

QUOTE(Beatuk @ 2010 08 31, 14:35)
Nedarytu vienu metu, nes mano kad tai butu per daug tavo organizmui. hmmmm... cia reiktu manau keliu gydytoju nuomones, nes zinai, jei tai tik truputis to siurbimo tai nelabai ir baisu manau.
Papildyta:
Pala, o tas jurkus tai cia kur dirba?

jurkus dirba ortopediniam 4 aukstam, o kaikaras antram aukste smile.gif . as linkus, kad per viena operacija padarytu viska, nes kita kart vel reiktu kentet toki paty skausma unsure.gif . laukiu dabar Bagdono ats dar cool.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif ,

gavau atsakyma is Bagdono bigsmile.gif . as esu laiske pabrezus, kad noriu dar ir nugara biski pasiurbti + rankas, bet jo ats toks: - Laba diena, Ieva,
Perziurejau Jusu foto. Sutinku, reikia atlikt pilvo plastika, kiek atsiurbt pilva ir kojas. Operacijos kaina 5500-6000 Lt.
. gal neisigilino i laiska, tik foto paziurejo ax.gif . tai ivertinus kura ant nuvest parvest ir nesiurbia nugaros su rankom, tai pas Kaikari iseina tie 7000 lt biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKUTES

turiu jums kas po op kvaila klausima
ka reikia veztis i ligonine?
na dantu sepetuka zinau,kad reikia 4u.gif lotuliukas.gif bet ten duoda pvz. halata ar ne?
Atsakyti
oi net nezinau hihihi.gif. As dabar bandau derint su vyru kada cia galima gult po to skalperiu mastau.gif.. planuojam sausi vaziuoti i Egipta, o kaip gyd sake, kad 6 savaites but su korsetu g.gif . iki nauju metu turim kitu projektu kur isleisti pinigus, tai muset tik po nauju gal.. a velnias zino.. as tai galeciau jau ir ryt operuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 09 01, 09:24)
oi net nezinau hihihi.gif. As dabar bandau derint su vyru kada cia galima gult po to skalperiu mastau.gif.. planuojam sausi vaziuoti i Egipta, o kaip gyd sake, kad 6 savaites but su korsetu  g.gif . iki nauju metu turim kitu projektu kur isleisti pinigus, tai muset tik po nauju gal.. a velnias zino.. as tai galeciau jau ir ryt operuotis  biggrin.gif

nejau nebijai,man tai baisu unsure.gif
nz labai bijau ir tiek skausmo ir rezultatu doh.gif
beje mane jau 22 rugsejo operuoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.U.D.I.T.A: 01 rugsėjo 2010 - 21:36
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 09 01, 21:34)
beje mane jau 22 rugsejo operuoja  4u.gif

Manau rezultatas atperka skausmus smile.gif Kai labai to nori, tai apie skausma negalvoji, galvoji tik kaip atsikratyti to kas gyvenima gadina.
Papildyta:
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 09 01, 09:41)
ka reikia veztis i ligonine?
na dantu sepetuka zinau,kad reikia  4u.gif  lotuliukas.gif  bet ten duoda pvz. halata ar ne?

Na jei nenori su ju chalatu vaikscioti zinoma gali veztis savo. Tapkes savo, higienos reikmenis tom keliom dienom ir tiek atrodo smile.gif O zinai, manau tai priklauso nuo kiekvienos klinikos...
Atsakyti
Paskaitineju, bet galvoju, kad pagaliau ir man reikes pasiruosti jei nepatapsiu nestuke.gif beja, o kaip toms, kurios pasidare nusiurbima, pilvo plastika ir pastojo?
Atsakyti
kaip as noreciau nusisiurbt riebaliakus,bet...... verysad.gif verysad.gif verysad.gif pinigai pinigai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 09 01, 22:34)

kol kas nea schmoll.gif .. aisku jeigu zinociau tikslia data, tai butu kazkoks jaudulys, nes visgi atsikelsi kitokia wub.gif

QUOTE(naura14 @ 2010 09 01, 22:45)
Paskaitineju, bet galvoju, kad pagaliau ir man reikes pasiruosti jei nepatapsiu  nestuke.gif  beja, o kaip toms, kurios pasidare nusiurbima, pilvo plastika ir pastojo?

as klausiau kas butu, tai sake jeigu vaikas didelis, tai gali suplesyti susiutus vidinius raumenis ir aisku pilvas gal ne toks didelis liktu, bet kazkiek likto vel tos bedos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 09 01, 21:34)

Neimk taip giliai i sirdy, as atsimenu kai vaziavau jau i Vilniu jautesi toks jauduliukas, kaip pries koki egzaminą, bet kai mintyse pagalvodavau, kaip atrodysiu vasara, kad galesiu aptemtas bliuskutes nešiot ir pagaliau atskira maudoma prie jūros užsidėt, tai kazkaip ta baime nugaruodavo. To skausmo palyginti ne tiek jau ir daug..
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 09 02, 08:19)
as klausiau kas butu, tai sake jeigu vaikas didelis, tai gali suplesyti susiutus vidinius raumenis ir aisku pilvas gal ne toks didelis liktu, bet kazkiek likto vel tos bedos  doh.gif

Eina sau, tai baisiai skamba, nea, nenosiu, kol neprasides klimaksas schmoll.gif Nes as taip linkusi per nestuke.gif tureti dideli dideli pilva doh.gif nIu , bet kodel?? verysad.gif
Atsakyti
atejau tyliai pasigirti, kad su vyru sudeliojom visus taskus ant i ir planuojam , kad operacija vyktu apie lapkricio paskutinemis dienomis. tada ir iki svenciu busiu stabili biggrin.gif . dabar tik reik paskambint KAIKARIUI ir kad paskirtu tikslia data karsta.gif. pradejau jau sapnuoti net doh.gif
Atsakyti