Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

as numetus 20 kg, nu bet ir uz tai pasikore papilve doh.gif . sportuoju metus, ale suds doh.gif
Atsakyti
As 22kg po dukros buvau numetus,apmazejo zymiai viskas ir aplink,bet papilve kabejo vistiek ir tiek kumpeliai nugaros pusej ties liemeniu doh.gif niekur nedingo (tik apmazeja buvo) todel ir svaigstu apie sita OP.Ir visai negasdina o noras begalinis,bet tik kitais metais doh.gif .Budavo gali pirkt kaip ir S-M dydi,o per ta pilva y S negali itilpt ph34r.gif

Dabar reikia po antro leliaus numest 10 kg ,kad butu iki priesnestuminis svoris (naudojau hormonus pries cistas ir dar plius operavo,neatsiginu situ zarazu).Tai sekmingai uzkele svori man tie suš...hormonai,na bet jau lygtais pataike vaistus tai gal viskas susitvarkys ir galesiu mest svoriuka,plius grystu y darba spali-lapkriti tai bus viskas o.k ir galesiu palengva siekt tikslo del OP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 07 rugsėjo 2010 - 13:50
dievuleliau as tokiu dydziu kaip S net nesu maciusi savo gyvenime biggrin.gif ... dabar L retai, o siaip XL cray.gif.. kazkada buvo 3XL blink.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 09 07, 15:00)
dievuleliau as tokiu dydziu kaip S net nesu maciusi savo gyvenime  biggrin.gif ... dabar L retai, o siaip XL cray.gif.. kazkada buvo 3XL  blink.gif

Pas mane dabar Xl arba XX... lotuliukas.gif juokas pro asarus dirol.gif as kai kustu tai nuo visur kusta.Ir kojos kudos buna ir rankos ir liemuo atsiranda ,bet va tos problematiskos vitos uzpi....ir dar skrandzio vieta issiputus blink.gif pjaukit mane greiciau blink.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 07 rugsėjo 2010 - 14:07
nu ir as taip sakau.. pjaukit biggrin.gif blyn nupusiu dar tuos 2 men biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 09 07, 15:11)
nu ir as taip sakau.. pjaukit  biggrin.gif  blyn nupusiu dar tuos 2 men  biggrin.gif

Tai tau tik 2, o man verysad.gif

o tu pas Kaikari buvai konsultacijoj?
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 07, 15:13)
Tai tau tik 2, o man  verysad.gif

o tu pas Kaikari buvai konsultacijoj?

aha ax.gif .. galeciau ir ryt operuotis, bet banko sutartis baigiasi tik lapkricio gale doh.gif . tai nieks pinigu daugiau neisraso biggrin.gif
Atsakyti
Ar cia ar y a.z gali parasyt,kaip ten ir kas pas ji g.gif idomu kai domina tokie dalykeliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 07, 15:25)
Ar cia ar y a.z gali parasyt,kaip ten ir kas pas ji g.gif idomu kai domina tokie dalykeliai  rolleyes.gif

tai, kad visa esme rasiau kokius 5 psl atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
man liko tik dvi savaites (jeigu neiseis anksciau susitarti) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 09 08, 08:25)
tai, kad visa esme rasiau kokius 5 psl atgal  mirksiukas.gif

unsure.gif pasiieskosiu

ps.: jau susiradau perskaiciau karsta.gif...joooooooo

QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 09 08, 08:32)
man liko tik dvi savaites (jeigu neiseis anksciau susitarti) 4u.gif

Baltas pavydas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 08 rugsėjo 2010 - 08:09
o man kad ir kaip gražiai Bagdonas pilvuką suformavo, šonuose nedidelės ausytės susidarė per nepilnus metus. gal kas važiavot pakartotinai jų tvarkytis, kiek tai kainuoja ir kaip atrodo pats tvarkymas ir laikotarpis po jo? ar reikia narkozės, ar reikia vėl baisiakelnių po visko?po kiek laiko paleidžia?gal tą pačią dieną įmanoma susitvarkyt?
Atsakyti