as numetus 20 kg, nu bet ir uz tai pasikore papilve
. sportuoju metus, ale suds
As 22kg po dukros buvau numetus,apmazejo zymiai viskas ir aplink,bet papilve kabejo vistiek ir tiek kumpeliai nugaros pusej ties liemeniu
niekur nedingo (tik apmazeja buvo) todel ir svaigstu apie sita OP.Ir visai negasdina o noras begalinis,bet tik kitais metais
.Budavo gali pirkt kaip ir S-M dydi,o per ta pilva y S negali itilpt 
Dabar reikia po antro leliaus numest 10 kg ,kad butu iki priesnestuminis svoris (naudojau hormonus pries cistas ir dar plius operavo,neatsiginu situ zarazu).Tai sekmingai uzkele svori man tie suš...hormonai,na bet jau lygtais pataike vaistus tai gal viskas susitvarkys ir galesiu mest svoriuka,plius grystu y darba spali-lapkriti tai bus viskas o.k ir galesiu palengva siekt tikslo del OP.
Dabar reikia po antro leliaus numest 10 kg ,kad butu iki priesnestuminis svoris (naudojau hormonus pries cistas ir dar plius operavo,neatsiginu situ zarazu).Tai sekmingai uzkele svori man tie suš...hormonai,na bet jau lygtais pataike vaistus tai gal viskas susitvarkys ir galesiu mest svoriuka,plius grystu y darba spali-lapkriti tai bus viskas o.k ir galesiu palengva siekt tikslo del OP.
dievuleliau as tokiu dydziu kaip S net nesu maciusi savo gyvenime
... dabar L retai, o siaip XL
.. kazkada buvo 3XL
QUOTE(idani @ 2010 09 07, 15:00)
dievuleliau as tokiu dydziu kaip S net nesu maciusi savo gyvenime
... dabar L retai, o siaip XL
.. kazkada buvo 3XL 
Pas mane dabar Xl arba XX...
nu ir as taip sakau.. pjaukit
blyn nupusiu dar tuos 2 men
QUOTE(idani @ 2010 09 07, 15:11)
Tai tau tik 2, o man
o tu pas Kaikari buvai konsultacijoj?
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 07, 15:13)
aha
Ar cia ar y a.z gali parasyt,kaip ten ir kas pas ji
idomu kai domina tokie dalykeliai
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 07, 15:25)
Ar cia ar y a.z gali parasyt,kaip ten ir kas pas ji
idomu kai domina tokie dalykeliai 
tai, kad visa esme rasiau kokius 5 psl atgal
man liko tik dvi savaites (jeigu neiseis anksciau susitarti)
QUOTE(idani @ 2010 09 08, 08:25)
ps.: jau susiradau perskaiciau
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 09 08, 08:32)
Baltas pavydas
o man kad ir kaip gražiai Bagdonas pilvuką suformavo, šonuose nedidelės ausytės susidarė per nepilnus metus. gal kas važiavot pakartotinai jų tvarkytis, kiek tai kainuoja ir kaip atrodo pats tvarkymas ir laikotarpis po jo? ar reikia narkozės, ar reikia vėl baisiakelnių po visko?po kiek laiko paleidžia?gal tą pačią dieną įmanoma susitvarkyt?