Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

vat Kaikaris ir pabreze del ausyciu, sako as geriau padarysiu pjuvi 2 cm ilgesni, bet nepaliksiu tu nesamoniu.. tipo sakau kodel taip daktarai daro.. aceit nori, kad pacientei butu mazesnis randas, bet nepagalvoja apie ausis.. tikisi, kad ju neliks unsure.gif . ir kas gerai pas Kaikari, kad metus duoda kaip garantiija, del va tokiu neplanuotu darbu.. sake reiktu susimoketi tik uz medikamentus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 09 09, 08:47)
vat Kaikaris ir pabreze del ausyciu, sako as geriau padarysiu pjuvi 2 cm ilgesni, bet nepaliksiu tu nesamoniu.. tipo sakau kodel taip daktarai daro.. aceit nori, kad pacientei butu mazesnis randas, bet nepagalvoja apie ausis.. tikisi, kad ju neliks  unsure.gif . ir kas gerai pas Kaikari, kad metus duoda kaip garantiija, del va tokiu neplanuotu darbu.. sake reiktu susimoketi tik uz medikamentus  smile.gif

Pas Bagdoną tai pat koregavimui susimokėt už medikamentus tik reikia, kaip ir pas visus manau, o kas liečia randą ir ausytės,randas eina nuo klubo iki klubo,tai kiek dar ilgiau galima pjauti.Tos ausys ne nuo rando ilgio vien priklauso....
Atsakyti
as tik parasiau ka man sake gyd smile.gif .
Atsakyti
na jau pas mane randą tikrai nebuvo kur toliau. ir viską labai labai gražiai buvo gyd padaręs, pradžioje ten tobula buvo. o va su laiku pasikaupė. galiu aš ir taip puikiausiai gyvent, bet kažkaip randas gražėja, nyksta, tuoj išvis nežymu bus, o va tos vietos krenta į akis. parašiau gydytojui, pažiūrėsiu ką atrašys.
bet man vistiek įdomu kas darėtės, kas ten per procedūra. ar vėl mėnesį malka būsiu.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 09, 14:36)
ar vėl mėnesį malka būsiu.

hihihi.gif juokingai skamba .. gal gali man i AZ parasyt kiek jis paeme is taves uz pilvo plastika.. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 09, 14:36)
na jau pas mane randą tikrai nebuvo kur toliau. ir viską labai labai gražiai buvo gyd padaręs, pradžioje ten tobula buvo. o va su laiku pasikaupė. galiu aš ir taip puikiausiai gyvent, bet kažkaip randas gražėja, nyksta, tuoj išvis nežymu bus, o va tos vietos krenta į akis. parašiau gydytojui, pažiūrėsiu ką atrašys.
bet man vistiek įdomu kas darėtės, kas ten per procedūra. ar vėl mėnesį malka būsiu.

Aš kažkaip įsivaizduoju,kad ausytes pašalina su vietinę narkozę, nieko sudėtingo ir nereiks mėnesį kaip malkai būt smile.gif .Prašyk ką gero atrašys smile.gif
Atsakyti
Bet ta vietine tai jauciu ir skausminga bus o ir gali netycia jausti viska blink.gif As bijau..
Atsakyti
BEATUK, nieko tu nejaustum - man korekciją gi darė su vietine, odą vėl atkėlė iki bambos, nurėžė gabaliuką, pasodino ir susiuvo - ir tai nieko nejaučiau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 09 10, 13:22)
BEATUK, nieko tu nejaustum - man korekciją gi darė su vietine, odą vėl atkėlė iki bambos, nurėžė gabaliuką, pasodino ir susiuvo - ir tai nieko nejaučiau  biggrin.gif

nagi pasakok kaip po visko jauteisi bigsmile.gif mane Bagdonas paprašė foto, sakė gali kainuoti viskas IKI 300 lt. tai jerunda.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 10, 14:23)
nagi pasakok kaip po visko jauteisi  bigsmile.gif mane Bagdonas paprašė foto, sakė gali kainuoti viskas IKI 300 lt. tai jerunda.

Kitą dieną atsikėliau ir išvažiavau namo smile.gif
Ai, dar prieš tai Akropoly su drauge papietavau, nes labai gerai jaučiausi.
Juk dalį pooperacinio diskomforto sudaro ne tik skausmas, o būtent bendros narkozės poveikis - organizmas gi labai ja apnuodijamas. Todėl vietinė narkozė - gera alternatyva ir mažesnis krūvis organizmui (bet tik drąsesnėms čia biggrin.gif )

Korsetą teko nešioti dar mėnesį, tai tik tokie "nepatogumai"...

Bet pabrėžiu - man darė ne auselių siurbimą, o pilvo plastikos korekciją, nes per pirmą operaciją buvo pašalinta per mažai odos.

Ausytes išsiurbti, palyginus, išvis smulkmena, nebijok, RUCELIE smile.gif

Atsakyti
ajaj, tai ir nakčiai vėl pasiliks... blyn. sakiau tą pačią dieną susivyniosiu biggrin.gif na papozuosiu ir nusiųsiu gydytojui foto, pažiūrėsim ką sakys. bet jau pasiryžau.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 10, 14:56)
ajaj, tai ir nakčiai vėl pasiliks... blyn. sakiau tą pačią dieną susivyniosiu  biggrin.gif na papozuosiu ir nusiųsiu gydytojui foto, pažiūrėsim ką sakys. bet jau pasiryžau.

Nemanau, - man darė daug sudėtingesnę operaciją, o po auselių siurbimo, esu tikra, važiuoji namo iškart smile.gif

Atsakyti