Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinoti, ar yra tas "trečias"?

Taip taip ir dar karta taip thumbup.gif Saunuole. Dar as jauciu jam kol kas neprasitarciau apie siuos planus- uzsiminsite kai jis bus toli,paintriguosite,kad pas Jus yra permainu,ir ne bet kokiu! Sekmes Jums, ir butinai parasykite apie savo veikla bei rezultatus Cia Jums 4u.gif sekmei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taigi... po vakarykščių nuotaikos pagerėjimų aš vėl šičia. verysad.gif Nepykit, tikrai norisi pasiguosti...
Vakar buvo mūsų apsigyvenimo kartu "jubiliejus", t.y. lygiai metai, kaip nutarėme gyventi kartu. Žinau, kad vyrai tokių dienų neseka ir šiaip linkę pamiršti datas, tad vis atsargiai primindavau, jog man tai svarbu ir aš norėčiau tą dieną gražiai pažymėti, jaukiai pabūti ir pakelti taures už mudu. Atrodė, kad jis suprato, nes pats kalendoriuje pažymėjo tą dieną ir apipiešė gėlytėmis, žino, kad dėl gėlių einu iš proto. Tikėjausi...

Planavau paruošti šventinę vakarienę, tačiau jis pranešė, jog net apytiksliai nežino, kada grįš iš darbo. Supratau, kad kaip siurprizas tikrai nepavyks, o ruošti jau jam grįžus... Et, nutariau, kad tiesiog pasiūlysiu apsilankyti restorane. Paruošiau ir mažytę mielą smulkmeną-dovanėlę.

Grįžo vėlai. Tuščiomis rankomis, perkreiptu veidu. Net nespėjau pagalvoti, kaip reaguoti, kai pranešė, jog karščiuoja. Burbtelėjo tik "sveikinu", bet irgi negalvojau nuliūsti- nešiau į lovą arbatą, purenau patalus ir galvojau, kad tik smarkiau nesusirgtų...

Ir ką? Šįryt išlėkė darban- mat vakar ne viską spėjęs baigti. Lyg ir suprantama, vakar prastai jautėsi, neabejojau, kad nebūtų galėjęs normaliai dirbti. O štai neseniai sulaukiau skambučio- vakare grįš labai vėlai, mat draugo gimtadienis. Net ne artimo, nes būčiau ir pati žinojusi datą, galų gale, gal net būčiau pakviesta.

Taip ir nežinau- ar žagsėti, ar verkti. Apmaudu, kad aš vėl netikėtai palikta viena (skambino pora draugų, bet atsisakiau, sakydama, jog nesinori jo karščiuojančio palikti...dabar nesinori ir skelbtis, kad iš manęs vėl pasityčiojo), o dar labiau- jog per prastai jautėsi, kad paminėtume mūsų šventę, tačiau nepraėjus net parai, jis jau jaučiasi super gerai, kad važinėtų po pažįstamų gimtadienius.

Šią akimirką aš tikrai nesuprantu, kodėl aš išvis dar esu su juo.
Atsakyti
visa visa tema perskaiciau... vienintelis ka galiu pasiulyti, tai stiprybes ir isminties priimti teisinga sprendima.

man 'deja' irgi teko but ta trecia, sugriovusia ilga draugyste, ir paciai buvo sunku but tai treciai (skauda visdelto sirdi, pagalvojant kaip priverti kentet kazkuria kita moteri), bet tada man is to pykcio ir jo nebesinorejo, nes chamas buvo palikdamas savo drauge del trumpesnio sijono ir sviesesnio plauko.

Vyru ismintis begaline, daug jie moka meluot, daug jie turi neva tai interesu 'futbolas, gimtadienis, sodyba ir t.t.'.
jeigu pora esat, noretus kad kartu imtu (paneles pietus paruos, kol vyrukai pirti sukonstruos) ir t.t.

po paskutinio isbandymo, siulau kita ryta jo daikciukus tvarkingai sukraut koridoriui prie duru, isvaziuot atostogu i kokia arabiska sali kur palepins arabeliai demesiu, gryzt ir pradet viska is naujo.
kiek galma tam paciam 'sude' sedet!!! laikas irtis i prieki!

stiprybes 4u.gif
Atsakyti
manau , kad MEILE heart.gif nugali viska
Atsakyti
QUOTE(On_fire @ 2009 04 18, 17:04)
Taip ir nežinau- ar žagsėti, ar verkti.

Šią akimirką aš tikrai nesuprantu, kodėl aš išvis dar esu su juo.

Eikit tvarkytis į lauką. oras geras, vėjas išpūs bereikalingas mintis iš galvos. Jei neturit kiemo, tvarkykit kokią palaukę. Kai aštuonis šimtus penkiasdešimt antrą kartą atsitiesit pakėlusi šiukšlę, datos bus nebesvarbu.

Tikrai. Kodėl? Juk galit nebūti. Ar negalit?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 04 18, 18:34)
Eikit tvarkytis į lauką. oras geras, vėjas išpūs bereikalingas mintis iš galvos. Jei neturit kiemo, tvarkykit kokią palaukę. Kai aštuonis šimtus penkiasdešimt antrą kartą atsitiesit pakėlusi šiukšlę, datos bus nebesvarbu.

Tikrai. Kodėl? Juk galit nebūti. Ar negalit?

Apsisprendžiau- primygtinai pasiūlysiu padaryti pertrauką. Kokiai savaitei... Anksčiau buvau prieš tokias išeitis, bet šiuo metu nematau jokios kitos galimybės. Tegul pabūna be manęs, veikia ką nori, prisigeria, padeda visiems iš eilės draugams, kas tik šaus galvon. Jeigu myli mane- grįš. Jeigu ne- tik džiaugsiuos, kad sužinojau tai po metų, o ne po penkerių. Galų gale, turiu ir pati įrodyti sau, jog galiu išgyventi ir viena (moraline prasme) ir jog gyvenime yra daug kitų dalykų. Ir turiu būti pakankamai stipri, jog nepriimčiau atgal vien dėl to, kad myliu aš.
Atsakyti
QUOTE(On_fire @ 2009 04 18, 18:43)
Apsisprendžiau- primygtinai pasiūlysiu padaryti pertrauką. Kokiai savaitei... Anksčiau buvau prieš tokias išeitis, bet šiuo metu nematau jokios kitos galimybės. Tegul pabūna be manęs, veikia ką nori, prisigeria, padeda visiems iš eilės draugams, kas tik šaus galvon. Jeigu myli mane- grįš. Jeigu ne- tik džiaugsiuos, kad sužinojau tai po metų, o ne po penkerių. Galų gale, turiu ir pati įrodyti sau, jog galiu išgyventi ir viena (moraline prasme) ir jog gyvenime yra daug kitų dalykų. Ir turiu būti pakankamai stipri, jog nepriimčiau atgal vien dėl to, kad myliu aš.

Jis sutiks. Su mielu noru.

Jūsų santykiuose, ar kada matote, kažką be savęs? Gal jis seniai jau nebenori su jumis būti?

Jūs jį galite mylėti ir nebūnant su juo. Nebūtina savimi užsmaugti, norint įrodyti meilę.

Aš netikiu, kad jūs jį mylit. Kad jums jo reikia, taip. Kad jūs jo norit, taip. Kad be jo neįsivaizduojat savo pirmadienio..... sekmadienio irgi taip. Bet kad mylit. Hmmmm. Netikiu.
Atsakyti
Labutis
O Jūs On fire atsakykit pirmiausiai sau pačiai ar tikrai norit su tokiu žmogumi būti?
Atsakyti
QUOTE(coliuke123 @ 2009 04 18, 19:04)
Labutis
O Jūs On fire atsakykit pirmiausiai sau pačiai ar tikrai norit su tokiu žmogumi būti?

Aš noriu būti su tuo žmogumi, su kuriuo gyvenau apie 10 mėnesių. O dabartinio aš nepažįstu, nesuprantu ir...nenoriu tokio gyvenimo.
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2009 04 18, 18:48)
Jis sutiks. Su mielu noru.

Jūsų santykiuose, ar kada matote, kažką be savęs? Gal jis seniai jau nebenori su jumis būti?

Jūs jį galite mylėti ir nebūnant su juo. Nebūtina savimi užsmaugti, norint įrodyti meilę.

Aš netikiu, kad jūs jį mylit. Kad jums jo reikia, taip. Kad jūs jo norit, taip. Kad be jo neįsivaizduojat savo pirmadienio..... sekmadienio irgi taip. Bet kad mylit. Hmmmm. Netikiu.

Anksčiau buvo kitaip... Oi,visiškai kitaip. Ir pati išvažiuodavau keletui dienų (aišku, iš anksto pranešusi), ir rami būdavau, ir vakarais atrodo net jausdavau, kaip jis galvoja apie mane... Ir laisvais vakarais apsidžiaugdavau (manikiūrai, pedikiūrai ir vynas su draugėmis). Nematuoju gi to laiko kartu kiekybe- jog tiek ir tiek laiko jis turi būti su manimi. Matuoju kokybe. Nes kai būdavom kartu- atrodė, jog visas pasaulis po kojomis. Susikurdavom sau nerealias akimirkas.

O pastaruoju metu, regis, besistengiau tik aš. Dėl to ir mąstau, kad laikas ir man nustoti stengtis. Jei yra kita- viskas tuo baigsis. Jei jis nebenori būti su manim- viskas taip pat baigsis. Jei nesugeba išeiti- suteiksiu jam dovaną, jog nereikės nieko aiškinti.

O jei...jei...tiesiog ėmė manyti, jog aš visą likusį gyvenimą lauksiu, tikėsiuos ir viską darysiu viena būdama tuo patenkinta- pamatys, kad klysta.
Atsakyti
QUOTE(On_fire @ 2009 04 18, 19:17)
O pastaruoju metu, regis, besistengiau tik aš.

O kodėl Jūs stengiatės? Kaip galvojate, ar be jo, nebebūsit tokia, kokia esat dabar?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 04 18, 19:25)
O kodėl Jūs stengiatės? Kaip galvojate, ar be jo, nebebūsit tokia, kokia esat dabar?

Stengiausi, nes jaučiau, kad pasikeitę santykiai manęs nebetenkina, tad bandžiau juos pagerinti. Surasti išeitį iš savo situacijos.
Be jo būčiau lygiai tokia pat (kas liečia vien mane). Na, tik liūdnesnė kurį laiką.
Atsakyti
QUOTE(On_fire @ 2009 04 18, 19:29)
Stengiausi, nes jaučiau, kad pasikeitę santykiai manęs nebetenkina, tad bandžiau juos pagerinti. Surasti išeitį iš savo situacijos.

Be jo būčiau lygiai tokia pat (kas liečia vien mane). Na, tik liūdnesnė kurį laiką.

Nėra išeities, nu nėra. Nu jį pykina nuo jūsų, o Jūs tokio jo nebepakęsit. Jūs nebegalit būti šalia jo. Jūsų nebėra. Esate tik jūs, ir jūsų gyvenimas. Baikit save kankint, įtikinėt, kad galite kažką pakeist. Nieko jūs negalit.

Tai būkit. Kas Jums trukdo? Liūdesį Jūs praliūdėsit. Viskas praeina, praeis ir tai... Gal...

Nu žodžiu, baikit čia verkšlent, prisigerkit šiandien, rytoj skaudės galvą, o pirmadienį pagalvosit, kas čia įvyko.
Atsakyti