Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinoti, ar yra tas "trečias"?

QUOTE(On_fire @ 2009 04 20, 11:58)
Išsiskyrėm.
man nebebuvo su juo gerai, Tik dar nežinau iš kur rasti savyje jėgų tikėti, kad dar sutiksiu normalų vyrą...

Vat ir atsiskleidė viskam priežastis. Jūs nuosavus kaprizus ir jausmus pavertėt jo problemomis.
Nereik Jums jokių jėgų. Kaip ir vyro. Bus gana ir vibratoriaus. Amen.
Atsakyti
Temos autorei ir kitoms patekusioms į tokią padėtį linkiu kuo skubiau bet kokoimis priemonemis issiaiskinti. Kuo ilgiau nežinosi, tuo labiau kankins nezinia, gali ir sveikata pradeti šlubuoti. Mano vyras neprisipazino tol, kol galima sakyti nenužklupau. Viską neigė iki pamelynavimo. Tik turint įrodymų galima kažką pakeisti. Niekada nepagalvojau apie "blakę", kuri buvo pasiūlyta. Manau, kad gera priemonė, tik neįsivaizduoju, kur ją galima gauti. o ir man dar jos gali prireikti.....
Atsakyti
QUOTE(Alremo @ 2009 04 20, 12:38)
kur ją galima gauti. o ir man dar jos gali prireikti.....

O Jūs pagooglinkit. Jokių problemų, pasiūla raibina akis... bigsmile.gif
Tik nepamirškit. kad šnipinėjimo pasekmės daug liūdnesnės nei sutuoktinio neištikimybės... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laikinas: 20 balandžio 2009 - 13:45
Išsiskyrėm.
Taip ir neprisipažino apie trečios buvimą, jo žodžiais taip ir likau paranojike. Tačiau šiaip ar taip man nebebuvo su juo gerai, o šito jis nesuprato. Prašiau, jog išeitų ir leistų man kelias dienas pagalvoti- nesutiko. Verkiau ir kalbėjau, jog santykiams kažkas nebe taip, nesuprato...
Ir visgi likau prie nuomonės, jog arba turėjo kitą, arba nebematė manyje savo moters. Gyvenimas tęsiasi... Tik dar nežinau iš kur rasti savyje jėgų tikėti, kad dar sutiksiu normalų vyrą...

Neieskokite jegu patiketi vyrais ir net neieskokite vyro, tiesiog gyvenkite sau ir del saves, kai zaizdos uzgis vel viskas atrodys normalu ir paprasta.Jei bandysite ieskoti priezasciu, kaltinti(nesvarbu ka) gailetis saves ar ieskoti geru vyru - skaudes ilgiau, o ir santykiai tokiu metu uzmegzti, kad ir su geru vyru bus dirbtini ir be ateities.Linkiu jums meiles sau ir isminties 4u.gif
Atsakyti
Išsiskyrėm.
Taip ir neprisipažino apie trečios buvimą, jo žodžiais taip ir likau paranojike. Tačiau šiaip ar taip man nebebuvo su juo gerai, o šito jis nesuprato. Prašiau, jog išeitų ir leistų man kelias dienas pagalvoti- nesutiko. Verkiau ir kalbėjau, jog santykiams kažkas nebe taip, nesuprato...
Ir visgi likau prie nuomonės, jog arba turėjo kitą, arba nebematė manyje savo moters. Gyvenimas tęsiasi... Tik dar nežinau iš kur rasti savyje jėgų tikėti, kad dar sutiksiu normalų vyrą...

Sutiksi ir normalu ir nenormalu.. biggrin.gif Kol kas investuok i savo isvaizda, atsigriebk uz prarasta laika su draugemis.
Atsakyti
Manau, kad jis dar pasibels į Jūsų duris...
Atsakyti
QUOTE(On_fire @ 2009 04 17, 12:17)
Ir vėl grįžtu su savo problemomis...
Vakar sužinojau, kad jam teks išvažiuoti į komandiruotę. Teoriškai turėčiau džiaugtis- kylanti kvalifikacija (ar kaip tai pavadinti), pliusas jo karjeroje. Pati gavusi tokį pasiūlymą dar ką tik būčiau šokinėjusi iki lubų. Krizės laikais tikrai ne kiekviena darbovietė gali organizuoti prestižinius intensyvius mokymus ir dar kitoje šalyje...

Na dabar gal jau nebesvarbu - bet intensyvios trumpalaikės komandiruotės , dažnai su darbu būna net nesusijusios ....
Išsiskyrėm.
Taip ir neprisipažino apie trečios buvimą, jo žodžiais taip ir likau paranojike.

Linkiu stiprybės ir šaltų nervų drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi noreciau patarimo g.gif
Vaikinas dirba tokiame darbe ,kur aplink ji vien tik moterys..pradzioje nesukau galvos..kadangi musu skype buvo bendras - isijungiu viena sestad ryto ji pamedziot draugu(vaikinas dirbo - atidirbt reikejo uz sventins dienas), ir matau kaip jis susirasineja su viena bendradarbe - tiksliau ji jam vis raso, va kazkur issaugojus pokalbi,idedu.
ji sako: ***** vedeja mane sunervino
ji sako: noriu palakt
jis sako: rizikuosi visuomenes gerove lakdama
ji sako: varom
jis sako: :hu1_2:
ji sako: ?
jis sako: nieko
ji sako: tipo ne
jis sako: nepalaiko skype sitas :hu1_2:
ji sako: ar tipo veliau
jis sako: gal velew
ji sako: nu gerai
ji sako: tinginy
ji sako: tai kada eism sidro
ji: ar jau nebenori
Net nezn ka galvoti...palakt zodis labai familiarus...zinau kad pas juos darbe daznai chebra pasivaisina...
Gal man irgi paranoja?
Tiesa,kai jis sirgo - tai kasdiena i skype jam rase - supykau ir parasiau kad atstotu..
Padekit merginos..kaip suzinoti tiesa...Bandziau irgi kalbeti - isvadino paranojike.Namo visada gryzta laiku,savaitgaliais irgi kartu,nebent su draugais koki karta ar du isleke i bara ir gryzta...
kaip issiaiskint ar yra ar buvo tarp bendradarbiu romanas? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bruksa @ 2009 04 21, 15:59)
Gal man irgi paranoja?

Taip, jums paranoja.
Atsakyti
QUOTE(bruksa @ 2009 04 21, 15:59)
Gal man irgi paranoja?

Nu va, akivaizdus įrodymas, kad nėr ko svetimų pokalbių skaityt doh.gif Taip, Jums paranoja. Ir didelė sakyčiau unsure.gif Jopštararai, nu neieškokit šiknoj sliekų. Pas mus darbe su bendradarbiais dar "familiaresnis" bendravimas ir kur kas daugiau galėtum išskaityti, jei tik norėtum irnesakyk.gif Bet tai tik bendravimas. Jokių romanų ar intrigų niekas nerezga ir neplanuoja regzti. Tai bendravimo būdas/maniera ar dar kaip norit, taip pavadinkit.
Atsakyti
Na svetimu pokalbiu as neklausau - tai buvo musu bendras skype ir tiek..
Gal Jus ir teisus..
Gal tai tik ir bendravimas...Nes as sprendziu pagal save - niekada su bendradarbiais familiariai nebendrauju ir nekvieciu palakt.Visada tik pagarbiai ir be jokiu kvailu uzuominu, kadangi pries tai pagalvoju, kad nesukompromituociau to asmens,maza kas...
Atsakyti
QUOTE(bruksa @ 2009 04 21, 16:48)
...Nes as sprendziu pagal save

Pagal save spręskite apie save, o ne apie kitą žmogų. Čia patarimas visam likusiam gyvenimui. apie kitą žmogų geriau iš vis nespręskite.
Atsakyti