Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis "Trio", atsiliepimai

Sveikos, mamytes.
Birzelio pradzioje pirkau Gariunuose Tutid trio comfort- veezimelis super, garantija dave 1 metams smile.gif

QUOTE(Persik'as @ 2009 08 10, 11:49)
O tu nebijojai pirkti turguje? Juk jie nei garantinio nesuteikia, nei ka...  g.gif  As vyrui kai uzsiminiau apie turgu, tai jis pasake, kad geriau primoket, bet turet garantijas...  cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2009 08 10, 16:18)
Sveikos, mamytes.
Birzelio pradzioje pirkau Gariunuose Tutid trio comfort- veezimelis super, garantija dave 1 metams  smile.gif

Nieko sau bigsmile.gif net metams?! Tai super thumbup.gif tada einu ikalbinet saviski, kad nulektume i turgu ax.gif
O garantija dave zodine ar rastiska?
Atsakyti
Buvau sita savaitgali Gariunuose, ziurinejau premium, tai trys dalys kainuotu 900, be kedutes 800. comfort 100lt pigesnis. paklausiau kiek nuleistu, tai sake kokiu 50lt. del garantinio isgaravo is galvos paklaust, bet greiciausiai pirksim vezimuka gariunuose, nes premium man atrodo vertas demsio thumbup.gif
Atsakyti
Si sestadieni ir mes nusipirkom Tutis Comfort siumetini modeli butent tokios spalvos kaip norejom - sviesiai pilka su juodu. Garantija parduotuve dave pusei metu. beje, pasirodo ratai buna triju skirtingu komplektaciju - pripuciami visi keturi, taciau jie nesisukineja ir posukyje vezima valdyti sunkiau, nepripuciami, kurie sukinejasi, o mes aptikome varianta, kur priekiniai ratai nepripuciami ir sukinejasi, o galiniai pripuciami. man tai pasirode pats geriausias variantas - ir kratymo maziau, ir manevruoti lengva. dar dziugina tai, kad triju daliu modelis mums kainavo 790Lt, o kaip isitikinome "Vaiku mieste" butume pakloje 999Lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 10 rugpjūčio 2009 - 18:25
QUOTE(Persik'as @ 2009 08 09, 20:55)
Beja, internete radau skelbima, kad parduoda vezimelius. Siulo Tutis Premium 2009 modeliuka uz 984 lt (3 dalys ) ir dar priedo duoda pusei metu garantija. 
Siaip susidomejau tuo variantu, taciau gal kuri is jusu zinote ar tai yra patikima? Gal jau buvote su tais internetiniais pardavimais susijusios?  g.gif

Mes pirkome Tutis Trio per internetinius skelbimus. Pirkom iš Panevėžio atstovų. Jie tuo metu taikė akciją ir mum gavosi už visas tris dalis 890 lt. Garantiją taip pat davė. Kadangi esame kauniečiai tai mums atvežė iki namų. Juk gamykla Kaune. Sutaupėm nemažai ir tuo džiaugiamės mirksiukas.gif
Spalvytę paėmėm 66, man pati gražiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2009 08 10, 10:49)
O tu nebijojai pirkti turguje? Juk jie nei garantinio nesuteikia, nei ka...  g.gif  As vyrui kai uzsiminiau apie turgu, tai jis pasake, kad geriau primoket, bet turet garantijas...  cool.gif

nu nezinau, turguje gerantijos dar geriau negu pardei, kadangi pirkau su nestuke.gif tai turguje i garantini neirase menesio pirkimo, sake gims ir kai pradesite naudoti patys issirasysite, ir kai reikejo viska tvarke be atsikalbinejimu, as manau daugiau bedu su pardem negu su turgais
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2009 08 10, 16:16)
Nieko sau  bigsmile.gif  net metams?! Tai super  thumbup.gif  tada einu ikalbinet saviski, kad nulektume i turgu  ax.gif 
O garantija dave zodine ar rastiska?

Rastiska- su spaudu ir parasu.
Vezimeli naudojam kasdien, nors dar tik 2 men., bet esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Kažkaip mažai pasisakymų iš mamyčių, kurios naudoja šį vežimuką.smile.gif
Nors matosi, kad Tučių važinėja nemažai.
Man vis norisi iškamantinėti sutiktas mamytes. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tortuga @ 2009 08 20, 11:10)
Kažkaip mažai pasisakymų iš mamyčių, kurios naudoja šį vežimuką.smile.gif
Nors matosi, kad Tučių važinėja nemažai.
Man vis norisi iškamantinėti sutiktas mamytes.  rolleyes.gif

tai drasiai kamantinek, as kai rinkausi sportinuka tai tuos mane dominancius uzmatydavau visada klausdavau ir tikrai nemazai suzinojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2009 08 11, 16:02)
Rastiska- su spaudu ir parasu.
Vezimeli naudojam kasdien, nors dar tik 2 men., bet esu labai patenkinta  smile.gif

labas,moterys,as irgi zadu pirkti tutsi,man tik labai idomu,ar supti galima su tutsi?ar tai nebutina?mane visi gasdina kad reikes supti vaika,migdyt..bet ka zinau..ar ttai butina..ir mane ikalbineja anmar nupirkt..ka pasakysit?bet mano sirdis labiau linkus prie Tutsi.
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2009 07 28, 15:52)
Visai apmiro temelė.  ax.gif

Bet gal kas atsakys. Gal užmotėt kokios kainos Gariūnų turgui Tutis trijo premium vežimėlių. 4u.gif

900lt. mes zadam penktad pirkti.man laai patinka tutsi..lenkiski vezimeliai kaip spurgos,pripustos..storos..
Papildyta:
QUOTE(millamia @ 2009 07 01, 08:52)
na va pasirodau savo pirkini

user posted image

user posted image

man irgi si spalva patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatjana Š. @ 2009 08 24, 22:04)
labas,moterys,as irgi zadu pirkti tutsi,man tik labai idomu,ar supti galima su tutsi?ar tai nebutina?mane visi gasdina kad reikes supti vaika,migdyt..bet ka zinau..ar ttai butina..ir mane ikalbineja anmar nupirkt..ka pasakysit?bet mano sirdis labiau linkus prie Tutsi.

`

nu laisvai galima ta su pripuciamasi keturiais ratais, ir nereikia klausti gazdinimu, nes prisiklausius taip ir darysi vaiskui esant neramiaim, siap maziukam uztenka ilgu pasivaisciojimu ir nebutinas ju kratymas 4u.gif
Atsakyti