Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis "Trio", atsiliepimai

Na mes irgi įsigijome Tutis Comfort vežimą, tik dar kol kas nevažinėjame smile.gif
Pirkome Kaune, toje Raudondvario pl. esančoje parduotuvėje.
Šiaip norėjome pirkti Bazėje, bet ten nepatiko ta pardavėja Genutė, kažkokia melagė. Atvažiavome pirkti, parodėme spalvą, ji ten rodo viską aiškina kaip surinkti ir t.t. Sakau, mašininės kėdutės spalva ne ta, tai ji, taigi čia taip dažnai būna kad kėdutės spalva skiriasi, niekas čia tragedijos dėl to nedaro ir t.t. blink.gif Tai sakau, gerai, kad pamatėm ir nepatikėjom ja. sad.gif
Taigi jei pirksite atidžiai žiūrėkite blink.gif
Ai dar bazėj garantiją ji išrašo tik metams, o Raudodnvario pl. dviems metams. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tortuga @ 2009 09 19, 13:57)
Na mes irgi įsigijome Tutis Comfort vežimą, tik dar kol kas nevažinėjame  smile.gif
Pirkome Kaune, toje Raudondvario pl. esančoje parduotuvėje.
Šiaip norėjome pirkti Bazėje, bet ten nepatiko ta pardavėja Genutė, kažkokia melagė. Atvažiavome pirkti, parodėme spalvą, ji ten rodo viską aiškina kaip surinkti ir t.t. Sakau, mašininės kėdutės spalva ne ta, tai ji, taigi čia taip dažnai būna kad kėdutės spalva skiriasi, niekas čia tragedijos dėl to nedaro ir t.t. blink.gif Tai sakau, gerai, kad pamatėm ir nepatikėjom ja. sad.gif
Taigi jei pirksite atidžiai žiūrėkite blink.gif
Ai dar bazėj garantiją ji išrašo tik metams, o Raudodnvario pl. dviems metams.  unsure.gif

mums pusmeciui berods israse, ir ten kiekvienai daliai vis kitokia garantija, bent jau taip minejo. pvz ratams isvis nera garantijos, jei suluzta naujus reikia pirkt
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2009 09 20, 10:22)
mums pusmeciui berods israse, ir ten kiekvienai daliai vis kitokia garantija, bent jau taip minejo. pvz ratams isvis nera garantijos, jei suluzta naujus reikia pirkt

mums irgi tik pusmeciui
Atsakyti
Sveikos mamyte, pirkau ir as tutis premijum Raudondvario pl., israse garantija dviem metams. Issirinkom en ir spkavyte visiskai nauja, kur dar net parduotuvese nebuvo, labai patenkinta, vaziuojam jau keturis menesius:)) thumbup.gif vienintelis minusiukas, kad kartais nuleidzia patanga tai reikia vis prisipusti...., bet vaziuoja smagiai:)
Atsakyti
Mamytės, kurios Tutis pirkot Raudondvarį, gal ten pigiau nei turgui ar parduotuvėj? Kiek mokėjot jei ne paslaptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2009 09 22, 14:56)
Mamytės, kurios Tutis pirkot Raudondvarį, gal ten pigiau nei turgui ar parduotuvėj? Kiek mokėjot jei ne paslaptis  4u.gif

dar norejau paklausti, kurioj vietoj raudondvario pl? kazkaip nezinau kur yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytems, priimkite ir mus i jusu diskusijas. Mes taippatygalvojam apie tutir trio prestige ta naujasni varianta(nes senesmiojo priekiniai ratukai mazesni). PAs mus ALytaus turguje dvieju daliu 920 kainuoja, cia paskaitinejau, kad ir pigiau galima rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvina @ 2009 04 22, 19:45)
Na pasisakysiu ir aš dėl šių vežimukų,nes mes tokį turim,pirkom spalio mėn bazėj Kaune,o naudojam dar tik  tris mėn.Tai va,aš visai patenkinta šiuo vežimuku.Kolkas nieks nesulūžo ir viskas gerai mirksiukas.gif .Labai ilgai rinkausi pirkdama vežimuką,bet išsirinkau šį būtent dėl jo svorio(pas mane ratai nepripučiami),be to,ilgas lopšys,sėdima dalis tvirtinasi veidu į mamytę,sėdimoj daly yra pilnai gulima padėtis.Būtent tokie kriterijai man buvo renkantis vežimėlį.Bet dabar labiausiai džiaugiuosi dėl jo lengvumo thumbup.gif .Kitos mamos skundžiasi,kad negali išeiti į lauką,laukia kol vyras grįš,nes nenusineša pačios vežimų.O aš pati nešioju ir visai nesunku mirksiukas.gif .Beje,žiemą per sniegą važinėjau,nors ratai nepripučiami,pravažiavom ax.gif .

sveikos mamytes smile.gif 4u.gif as taip pat pie jusu prisijungsiu ax.gif as taip pat ketinu pirkti vezimuka tutis,na as manau kad dar priklauso ir nuo naudotojo,buna tokiu zmoniu kuriem viskas luzta lotuliukas.gif o kitiem ir pats paprasciausias daiktas gerai laiko lotuliukas.gif ziursime kaip man bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 27 rugsėjo 2009 - 10:47
Sveikutės, išduosiu paslaptį, tutis trio prestige Rietavo turguje 850 lt.
Jie ima iš Kauno, tai mes susitarėm ir jie jį mums Kaune atiduos...netyčia mes juos radom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2009 09 27, 18:53)
Sveikutės, išduosiu paslaptį, tutis trio prestige Rietavo turguje 850 lt.
Jie ima iš Kauno, tai mes susitarėm ir jie jį mums Kaune atiduos...netyčia mes juos radom  lotuliukas.gif

Jei ne paslaptis tai kur tas Kaune blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2009 04 14, 14:47)
Ir tas naujausias modeliukas atrodo taip: user posted image
Trio premium lopsio plotis 37, ilgis 81, taip man sake vadybininke is Tucio ax.gif  Jo kaina 1200 Lt ax.gif

Vat tokio vežimėlio aš ir norėjau, bet kadangi gavom dovanų kitą, tai tiesiog ir teliko noras... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Apie si vezimuka galim ir mes gera zodeli tart thumbup.gif Musu variantas is nauju tucio trio vezimuku. kaip jau mynejo,jo kaina siuo metu 1200 lt.
Su juo wazynejam jau puse metu,o jis kaip naujas thumbup.gif i lopsi ir dabar telpam biggrin.gif Kas jame labiausiai man patiko,ti platus,nemazas lopsys thumbup.gif pirkome mes ji su trimis dalimis. kedutej ir sportinej daly yra faini paminkstinimai smile.gif Tikrai labai geras,o swarbiausia vaikui patogus vezimukas thumbup.gif P.S. kai pirkome,dar ir garantija gawom ir apsaugele nuo lietaus smile.gif
Atsakyti