Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis "Trio", atsiliepimai

Na va, pagaliau ir mes jau ratuoti thumbup.gif PIrkome turguje Tutis Premium, mokejom nedaug, radom ir spalva kokios norejom ax.gif , o geriausia, kad garantija net 2 metam israse thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2009 08 25, 20:44)
Na va, pagaliau ir mes jau ratuoti  thumbup.gif PIrkome turguje Tutis Premium,  mokejom nedaug, radom ir spalva kokios norejom ax.gif , o geriausia, kad garantija net 2 metam israse  thumbup.gif

thumbup.gif smagumelis. Turit leliukui jau ratukus wub.gif

O gal nori parodyt savo pirkini, nes as irgi ko tais linkstu prie Tucio bigsmile.gif (renkuosi is Tucio premium ir Tako Jumper blush2.gif
Atsakyti
Reikia jūsų konsultacijos ax.gif
Prieš nusipirkau savo Turis Premium Kauno bazėse, vežimukas tebestovi laukdamas savo keleivio, o man ėmė nebepatikti spalvytė doh.gif blush2.gif Kaži ar nebūtų galima pakeist į kitą spalvą - gi vežimas dar visai nenaudotas? ax.gif Gal kas ką nors žinot? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2009 08 26, 15:05)
Reikia jūsų konsultacijos  ax.gif
Prieš nusipirkau savo Turis Premium Kauno bazėse,  vežimukas tebestovi laukdamas savo keleivio, o man ėmė nebepatikti spalvytė  doh.gif  blush2.gif  Kaži ar nebūtų galima pakeist į kitą spalvą - gi vežimas dar visai nenaudotas?  ax.gif Gal kas ką nors žinot?  cool.gif

Jei turi bent koki irodanti dokumenta, kad tikrai pirkai pas juos (manau, kad rasytine garantija bent tikrai dave), turetu pakeisti smile.gif Mus gina vartotoju teises biggrin.gif lotuliukas.gif
O tu tikra, kad gimus leliukui nuomone del spalvos nepasikeis? g.gif
Manes vyras vos is namu neisregistravo, kai man nesciai budamai remontavomes kambarius, issirinkau spalvas, o po menesio bambejau kokios jos negrazios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare.lt: 27 rugpjūčio 2009 - 13:15
QUOTE(Ievuuska @ 2009 08 26, 14:05)
Prieš nusipirkau savo Turis Premium Kauno bazėse,  vežimukas tebestovi laukdamas savo keleivio, o man ėmė nebepatikti spalvytė  doh.gif  blush2.gif  Kaži ar nebūtų galima pakeist į kitą spalvą - gi vežimas dar visai nenaudotas?  ax.gif Gal kas ką nors žinot?  cool.gif

pagal teisybe netik gali bet ir rpivalo, jei nera prekes vartojimo pozymiu
Atsakyti
QUOTE(nelsi @ 2009 08 25, 21:54)
thumbup.gif  smagumelis. Turit leliukui jau ratukus  wub.gif

O gal nori parodyt savo pirkini, nes as irgi ko tais linkstu prie Tucio  bigsmile.gif  (renkuosi is Tucio premium ir Tako Jumper  blush2.gif

Aga, mes jau ratuoti thumbup.gif
Tik va parodyti tai nelabai iseis, nes siuo metu neturiu fotiko unsure.gif bet imetu nuoroda su musu ratais smile.gif spalva Nr.49
http://www.tutisvezi...page/eb1fc0be31
Man ji pasirode graziausia, tuo labiau, kad mes net nezinome kas gims nestuke.gif wub.gif O ir rudeniui sakyciau gana praktiska ax.gif

QUOTE(Ievuuska @ 2009 08 26, 16:05)

As manyciau, kad spalva tikrai pakeis, tuo labiau, kad net nenaudotas tas vezimaitis yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2009 08 31, 18:56)
Aga, mes jau ratuoti  thumbup.gif
Tik va parodyti tai nelabai iseis, nes siuo metu neturiu fotiko  unsure.gif  bet imetu nuoroda su musu ratais  smile.gif spalva Nr.49
http://www.tutisvezi...page/eb1fc0be31
Man ji pasirode graziausia, tuo labiau, kad mes net nezinome kas gims  nestuke.gif  wub.gif  O ir rudeniui sakyciau gana praktiska  ax.gif

Man irgi faini tie vezimeliai. Reiks vaziuot paziureta gyvai dar juos. tikiuos buss geras tvirtas ir patogus thumbup.gif
kai pradesit vezintis, parasyk, kaip jis jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Butinai atsilliepimus parasysiu, kai jau pradesim vazinetis... thumbup.gif jau nedaug ir liko mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
galetu ir kitos mamytes nuomone parasyt kurios naudoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelsi @ 2009 09 01, 22:03)
galetu ir kitos mamytes nuomone parasyt kurios naudoja  4u.gif

viskas gerai, naudoju jau virs 4 menesiu, visos dalys patogios, pas mane tutis trio comfortas smile.gif as naudoju nepripuciamais ratais vezima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2009 09 01, 22:07)
viskas gerai, naudoju jau virs 4 menesiu, visos dalys patogios, pas mane tutis trio comfortas smile.gif as naudoju nepripuciamais ratais vezima smile.gif

wub.gif smagu tuomet 4u.gif
Manau uzteks skaitinet vezimeliu temas... lotuliukas.gif
Atsakyti
mes turime tutis trio, Bet jau po menesio pakeiteme visa rema kaip tutis comfort, dabar tai liux! Jei kas domina, galiu parduoti, turim visas tris dalis. Nes ziemai jau netilpsime i lopsi.

i az 4u.gif
Atsakyti