sveikos,na ka ir as pasidariau citologini tyrima pries savaite treciadieni,ketvirtadieni apziurejo eho,kiausides tvarkoj,gimdoj miomos mazgelis,nieko daryt neliepe,tiesiog ji stebet..as gydytojai nepasakiau,kad slapinuosi dazniau,maniau nera cia svarbu...penktadieni sukilo temperatura pradejau slapintis dar dazniau blink.gif nuvaziavau i ligonine,padare slapimo-kraujo tyrimus-geri!!bet israse vaistu ir antibiotiku nuo slapimo pusles uzdegimu,inkstu irtt.....geriu kaip sake,negereja(slapinuosi maziau,bet temp nekrenta 37-37.2,tokia uzdegimine)nuejau pas seimos,pakartojo tyrimus jie geri(biskiuka nusedimas yra)
Norejau paklausti ar kuriai buvo kazkokie panasus simptomai,kai citologinis BLOGAS?(viskas prasidejo butent tada kai man ji paeme,dar paziurejau i ta "sepeteli kruvina"galvoju nu nieko sau pagramde.....(beje pilvo organu eho taip pat siandien adare,be pakitimu...nzn kaip islaukt tas 3savaites ko ateis atsakymas,jau kaip ir pasiruosusi esu blogiausiam...man taip baisu,kad tik ir galvoju,kad cia galaas....
Dar visagalis internetas "padeda" labai!!!paskaiciau kokie simptomai gimdos kaklelio vezio..viskas atitinka.. verysad.gif
o o koks tas atsakymas citologinio? nes i savoka "blogas" ieina labai labai daug...