Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio vėžys

QUOTE(rita606 @ 2012 11 06, 12:56)
man vis atsirasdavo zaizdeles,bet jos savaime ir uzgydavo,o siaip lyg ir viskas buvo normalu kol nesuzinojau diagnozes,o tada tai buvo kosmaras,bet va gydausi ir nieko apgydo pabuna ramybej viskas ir vel gydymas smile.gif

o jūs gimdėte pati? ne CP turiu omeny? kaklelis nebuvo trūkęs per gimdymą? gimda normaliai valėsi po gimdymo g.gif
Atsakyti
unsure.gif Keliu temą į viršų, nes iškilo daug klausimų šiuo metu. Gal kuri žinote ir gali pasakyti, kaip vystosi žaibinis gimtos kaklelio vėžys??? Ar taip tikrai būna? Mano giminaitei nepasisekė.... verysad.gif
Atsakyti
sveikos !
bandau vel kelti tema sad.gif
gal gas galetu parasyti kokie pažymiai buvo ... ir kaip tiliau blush2.gif
Atsakyti

Nelinksma tema, bet gal tikrai atsirastų likimo draugių, kurias kankina tas vėžys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gebe: 06 sausio 2013 - 22:20
QUOTE(Gebe @ 2013 01 06, 22:18)
Nelinksma tema, bet gal tikrai atsirastų likimo draugių, kurias kankina tas vėžys 4u.gif

Laba diena,

suprantu jus, bet reikia stiprybės ir tikėjimo, žmogaus organizmas yra labai tobula laboratorija, jis labai daug ką gali, tik kartais reikia jam padėti. jūsų likimo draugių yra labai daug. Ši liga yra tik ženklas, kad reikia labiau mylėti save (!!!). pasidomėkite Ho'oponopono, paklausykite muzikos...o reali pagalba, kur ne viena krūtis buvo išgelbėta be peilio www.reikimeistras.lt Kur ir prisžastį padės atrasti ir ligą išgydyti. bet kiekvieno asmeninis reikalas, tik iš savo patirties galiu patvirtinti, kad tokiais atvejais prarasti nėra ko, o sėkmės atveju dovana -gyvenimas! smile.gif

Atsakyti
Man diagnozuota gimdos kaklelio vėžio 1 stadija. Sveikstu po operacijos. Jaučiuosi gerai ir tikiu, jog šią ligą pavyks sėkmingai įveikti. Gydytojai atliko savo darbą, dabar noriu pasistiprinti save kitais būdais. Ar yra tokių, kurios vartojote kokius užpilus, antpilus, valgėte kažką, gėrete, pakeitėte gyvenimo būdą ir toliau ilgai ir laimingai gyvenate smile.gif?

Žinau, kad gydytojai siūlo viską, kas įmanoma: chemijas, švitinimus ir vėl chemijas. Bet gal atsirastų ir tokių, kurios atsisakė tokio gydymo? Kol gulėjau ligoninėje prisiklausiau ir tų pačių gydytojų skirtingų nuomonių: vieni kryžium gula tik už didesnes vaistų ir chemijų dozes, kad viską užmušti.., o kiti sako, kad svarbiausia sužadinti imunitetą, kuris sėkmingai gali nugalėti ligą ir nebeleisti jai atsinaujinti.

Kokia jūsų nuomonė?
Atsakyti
kas galetu paiskinti kokiu budu geriau salinti gimda>? ar pjuvis ar pro apacia su laraskopu
Atsakyti
QUOTE(rakali @ 2013 02 12, 21:00)
kas galetu paiskinti kokiu budu geriau salinti gimda>? ar pjuvis ar pro apacia su laraskopu

Nežinau kuris būdas geresnis, bet daugumai moterų šalina laraskopu. Taip lengviau viskas ir sugyja, ir greičiau į normalias vėžes viskas stojasi. Beje, ar žinote, kad po tokios operacijos priklauso sanatorinis gydymas?
Atsakyti
QUOTE(Gebe @ 2013 02 06, 00:02)
Man diagnozuota gimdos kaklelio vėžio 1 stadija. Sveikstu po operacijos. Jaučiuosi gerai ir tikiu, jog šią ligą pavyks sėkmingai įveikti. Gydytojai atliko savo darbą, dabar noriu pasistiprinti save kitais būdais. Ar yra tokių, kurios vartojote kokius užpilus, antpilus, valgėte kažką, gėrete, pakeitėte gyvenimo būdą ir toliau ilgai ir laimingai gyvenate smile.gif?

Žinau, kad gydytojai siūlo viską, kas įmanoma: chemijas, švitinimus ir vėl chemijas. Bet gal atsirastų ir tokių, kurios atsisakė tokio gydymo? Kol gulėjau ligoninėje prisiklausiau ir tų pačių gydytojų skirtingų nuomonių: vieni kryžium gula tik už didesnes vaistų ir chemijų dozes, kad viską užmušti.., o kiti sako, kad svarbiausia sužadinti imunitetą, kuris sėkmingai gali nugalėti ligą ir nebeleisti jai atsinaujinti.

Kokia jūsų nuomonė?

Aš tikrai manau, kad negalima atsisakyti nieko ką siūlo gydytojai, kad ir kaip tai bauginančiai atrodo, bet viskas yra ištveriama ir daroma vardan to, kad sunaikinti pačias mažiausias galimybes ligai pasikartoti. O imunitetą prikelti ir šiaip visas papildomas priemones vartoti irgi reikia, naudos tikrai duos, o ir tikrai geriau jausitės, nes ypač kai po gydymo pasako daktarai, kad kaip ir viskas, dabar tik tikrintis reikia, tai tikrai ramiau jautiesi, kai kažką dar vartoji - turi tolimesnį gydymo planą. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
sveikos,na ka ir as pasidariau citologini tyrima pries savaite treciadieni,ketvirtadieni apziurejo eho,kiausides tvarkoj,gimdoj miomos mazgelis,nieko daryt neliepe,tiesiog ji stebet..as gydytojai nepasakiau,kad slapinuosi dazniau,maniau nera cia svarbu...penktadieni sukilo temperatura pradejau slapintis dar dazniau blink.gif nuvaziavau i ligonine,padare slapimo-kraujo tyrimus-geri!!bet israse vaistu ir antibiotiku nuo slapimo pusles uzdegimu,inkstu irtt.....geriu kaip sake,negereja(slapinuosi maziau,bet temp nekrenta 37-37.2,tokia uzdegimine)nuejau pas seimos,pakartojo tyrimus jie geri(biskiuka nusedimas yra)
Norejau paklausti ar kuriai buvo kazkokie panasus simptomai,kai citologinis BLOGAS?(viskas prasidejo butent tada kai man ji paeme,dar paziurejau i ta "sepeteli kruvina"galvoju nu nieko sau pagramde.....(beje pilvo organu eho taip pat siandien adare,be pakitimu...nzn kaip islaukt tas 3savaites ko ateis atsakymas,jau kaip ir pasiruosusi esu blogiausiam...man taip baisu,kad tik ir galvoju,kad cia galaas....
Dar visagalis internetas "padeda" labai!!!paskaiciau kokie simptomai gimdos kaklelio vezio..viskas atitinka.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2013 02 19, 23:23)
sveikos,na ka ir as pasidariau citologini tyrima pries savaite treciadieni,ketvirtadieni apziurejo eho,kiausides tvarkoj,gimdoj miomos mazgelis,nieko daryt neliepe,tiesiog ji stebet..as gydytojai nepasakiau,kad slapinuosi dazniau,maniau nera cia svarbu...penktadieni sukilo temperatura pradejau slapintis dar dazniau blink.gif nuvaziavau i ligonine,padare slapimo-kraujo tyrimus-geri!!bet israse vaistu ir antibiotiku nuo slapimo pusles uzdegimu,inkstu irtt.....geriu kaip sake,negereja(slapinuosi maziau,bet temp nekrenta 37-37.2,tokia uzdegimine)nuejau pas seimos,pakartojo tyrimus jie geri(biskiuka nusedimas yra)
Norejau paklausti ar kuriai buvo kazkokie panasus simptomai,kai citologinis BLOGAS?(viskas prasidejo butent tada kai man ji paeme,dar paziurejau i ta "sepeteli kruvina"galvoju nu nieko sau pagramde.....(beje pilvo organu eho taip pat siandien adare,be pakitimu...nzn kaip islaukt tas 3savaites ko ateis atsakymas,jau kaip ir pasiruosusi esu blogiausiam...man taip baisu,kad tik ir galvoju,kad cia galaas....
Dar visagalis internetas "padeda" labai!!!paskaiciau kokie simptomai gimdos kaklelio vezio..viskas atitinka.. verysad.gif

o o koks tas atsakymas citologinio? nes i savoka "blogas" ieina labai labai daug...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu klausima kaip jums pasireiškė vėžys ? Prieš savaitę pasirodė išskyros su krauju, pora dienų buvo ramu dabar kelios dienos vėl pasirodo, jokių skausmų , perštėjimo ar niežėjimo nejaučiu. Anksčiau taip nėra buvę. Giminėje sirgo pussesere gimdos kaklelio vėžiu. Pas ginekologą tik po 3 savaičių, labai neramu verysad.gif Mėnesinės turi prasidėti po 5 dienų.ačiū 4u.gif
Atsakyti