sveikutes.mano mamai taip pat nustate gimdos vezi,bet dar reik daryti tyrimus kad patvirtintu diagnoze. norejau jusu paklausti apie gydima.ar davete papildomai gydytojam pinigu uz operacija ir uz tolimesni gydyma.nes kiek girdejau, jei nieko neduosi tai taip tave ir gydis.jei davete noreciau mazdaug zinoti kokios sumos reiketu,kad neapsijuoktumem.prasau jusu atsakymo. aciu is anksto.
Labutis pernai birzeli nustate gimdos kaklelio vezi buvo 5 savaiciu intensyvus gydymas radio terapija ir 5 chemijos,dar onkologas sake kad metastazes plauciuose.Po sito gydymo jokiu vaistu nieko tik kas 3 menesiai pas gydytoja,bet ir ten tik paklausia kaip savijauta ir viskas.Dabar padare viso kuno skana pas gydytoja kovo 31.net nezinau kaip kas turi buti.gal kas galite ka nors patarti buciau labai dekinga
QUOTE(rita606 @ 2010 03 16, 15:19)
Labutis pernai birzeli nustate gimdos kaklelio vezi buvo 5 savaiciu intensyvus gydymas radio terapija ir 5 chemijos,dar onkologas sake kad metastazes plauciuose.Po sito gydymo jokiu vaistu nieko tik kas 3 menesiai pas gydytoja,bet ir ten tik paklausia kaip savijauta ir viskas.Dabar padare viso kuno skana pas gydytoja kovo 31.net nezinau kaip kas turi buti.gal kas galite ka nors patarti buciau labai dekinga 
sveikute
Papildyta:
http://www.cancerfig...om/zeolite.html
kas supranta angliskai arba kompiuterio vertejas gali isverst raso zmones kas issigyde su LIQWID ZEOLITE .BUTINAI PASKAITYKITE IR NAUDOKIT !!!!
Papildyta:
QUOTE(vollin @ 2010 02 18, 11:17)
sveikutes.mano mamai taip pat nustate gimdos vezi,bet dar reik daryti tyrimus kad patvirtintu diagnoze. norejau jusu paklausti apie gydima.ar davete papildomai gydytojam pinigu uz operacija ir uz tolimesni gydyma.nes kiek girdejau, jei nieko neduosi tai taip tave ir gydis.jei davete noreciau mazdaug zinoti kokios sumos reiketu,kad neapsijuoktumem.prasau jusu atsakymo. aciu is anksto.
sveikute man taip pat buvo gimdos kaklelio vezys dabar perejo i limfmazgius labai daug zmoniu kas issigyde 1 kas labai svarbu imunine sistema pasidaryk kraujo testa specialiai imuninei ir pamatysi kad nera imunines kai tavo imunine atsistos i norma geros lasteles uzmus vezines lasteles man taip pasake vienas profesorius as geriu taip pat organic chlorophyl,organic spirulina 100%,taip pat likwid zeolite su kuriuo mano drauges mama issigyde metastazes daktarai pasake kad jai liko 3 menesiai gyventi 10 metu praejo .tai va likimo drauge hemo terapija vel numus tavo imuniteta todel labai svarbu daryt viska kad imunine sistema aqtstatytum.sekmes
Papildyta:
http://www.cancerfig...om/zeolite.html
kas supranta angliskai arba kompiuterio vertejas gali isverst raso zmones kas issigyde su LIQWID ZEOLITE .BUTINAI PASKAITYKITE IR NAUDOKIT !!!!
Gal kas žino kokias liaudies priemones ar gal bandet pačios?Prasau patarimo bei bet kokių žinių šia tema
QUOTE(majux1 @ 2011 03 23, 12:49)
Gal kas žino kokias liaudies priemones ar gal bandet pačios?Prasau patarimo bei bet kokių žinių šia tema 
siūlau perskaityti HULDA REGEHR CLARK knygą KAIP IŠSIGYDYTI VISAS LIGAS. Ten rasite daugybe atsakymų į rūpimus klausimus..
QUOTE(corolla @ 2011 11 15, 11:30)
jau pasidariau tyrimus dėl ŽPV, kuris yra pagrindinis gimdos kaklelio vėžio sukėlėjas, dabar teliko pasiskiepyti. šiaip daug informacijos rasite http://www.gimdoskakleliovezys.lt. Ten ir apie tikrinimo programą, ir apie skiepus ir kt. aktuali informacija vienoje vietoje.
Va apie tų skiepų sukeliamą košmarą ir rašiau akstesniame pasisakyme.Nesistenk su tais vaistų mafijos nuodais(skiepais)įsitaisyti naujų ligų o pasek roko patarimais ir stiprink imunitetą.
Man kirkšnyje buvo onko auglys kurį bijojo pajudinti nes jis beveik ant arterijos.Kankinausi apie 8 metus,jis kraujavo o dar tokioje vietoje...Ir pažystamas rusų karo gydytojas parekomendavo sukelti imunitetą vitaminu kurio organizmas negamina ir nekaupis,tai vitaminas C. Aš jo gėriau po 5-8 gramus 4000-7000 mg.)
Dėl ko atsiranda tas vėžiukas ir ko nedasako medikai norėdami turėti ligonių kontingentą?Ogi nepasako kad vitaminas C yra pats stipriausias antioksidantas ir jo vienintelio organizmas nekaupia!Nesako kad kasdien surūkius vieną cigaretę mes netenkame 50 mg.vitamino C.Pakelis 20 cigarečių jas sūrūkius ir jų padarytai žalai organizmui kompensuoti reikia 1000 mg.(1 gramao)vitamino C.
Susinervinus netenkama nuo 100 iki 1000 mg.vitamino C.O kas strese kasdien,kiek reikia to vitamino kad apsaugotų organizmą nuo nuodų ir vėžinių lastelių?GRAMAIS.Pirma nenaikinkite jo pačios ,aukščiau paminėtu būdu,antra naudokite jį kasdien.Sakysite baisus kiekis mano gydymosi atveju ir nuodinga.
Pradžiai galite pabandyti gripo gydymo receptuką,kurį naudoju jau 10 metų.Sergu juo(buvo du kartus po išsekimo darbe) 1-2 dienas maksimum,svarbo pradžios nepražiopsoti.Sučiaudėjai rimčiau ar krėstelėjo šaltis - 4 tabletytės vitamino C ir po 10 minučių 1 tabletė paracetamolio.Po to 2 dienas kas 2-3 valandos po 4 vitamino C tabletes (500 mg.)aišku su soda(gaunasi skanus putojantis gėrimas,galima ir truputį cukraus skoniui pagerinti)ir kas 6 valandos viena paracetamolio tabletė.
Po didelių baliukų
O dar,rusų daktaro vitaminų trūkumo testas namie.Šlapinantis stebėkite savo ar vaikučių šlapimo spalvą.Išsekusio ir vitaminų trūkumą jaučiančio organizmo jis baltas kaip vandenėlis,vos vos gelsvas reiškia kad reikia daugiau daržovių(ar kepenų produktų,kurios turi milžinišką vitaminų kiekį),jei šlapimas šviežio liepų medaus spalvos,galite būti ramios,vitaminų netrūksta ir stresų jūs nebijote.
Sėkmės, ir svarbiausia negalvokite apie savo ligą(bent garsiai netarkite ir neduokite pasamonei komandos-aš sergu) o tyliai ligą naikinkite prižiūrėdamos savo mielą organizmą ir venkite stresų ir net blogų minčių o organizmas pats susitvarkys su kenkėjais.Vietoje muilo operų,nepaleidžiančių jūsų iš amžino streso, išsinuomokite DVD diską su geromis komedijomis ar jumoro laidomis.Pirma pradėkite mylėti save o ne baisėtis savimi ,savo liga ,savo kūnu.O meilė(kad ir iš šono"
Man 50 o kaimynai 20-30 metų serga 10 kartų dažniau,o ir savo žmoną myliu kaip prieš 20 metų.
QUOTE(blondyte02 @ 2011 11 10, 16:00)
gal galetum man viska parasyti, noriu viska zinoti kad ir kokia ziauri tiesa butu. Mano mamai diagnozavo 4 stadija
aciu
Uzjauciu mergyt tave, sita pragara as jau isejau, deja pralaimejau, nebeturiu mamytes.... Stiprybes tau.
Sveikos, norėjau pasiteirauti, ar toms kurioms nustatė vis dėl to gimdos kaklelio vėžį, turėjo ankščiau problemų su kakleliu. Gal gimdymas sunkus, cezaris? Gal kažkas su ciklu negerai
ar buvo kažkas iki to? ar tai užklupo netikėtai, be jokių prieš tai turėtų negerų reiškinių
ar buvo kažkas iki to? ar tai užklupo netikėtai, be jokių prieš tai turėtų negerų reiškinių
man vis atsirasdavo zaizdeles,bet jos savaime ir uzgydavo,o siaip lyg ir viskas buvo normalu kol nesuzinojau diagnozes,o tada tai buvo kosmaras,bet va gydausi ir nieko apgydo pabuna ramybej viskas ir vel gydymas