Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(Shopaholic @ 2009 11 20, 19:41)
Hm, nu kad pirmiausia yra naudojamas visad prausiklis, paskui pienelis ir tonikas g.gif

Jisai ne makiazui skirtas plaut 4u.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai? rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
pusmeti naudojau clinique 3 tep No 2 muilas, lotion, ir gel baigineju sia pakuote g.gif gal geriau butu pakeisti gel i lotion pav.dramatically different moistur. lotion very dray to dray combination tressehe a mixte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyde: 29 lapkričio 2009 - 13:21
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 24, 19:03)
Kokie atsiliepimai?  rolleyes.gif
user posted image

vienas geriausiu ruzu, kazkada pirkau nemazai vienu metu sios kosmetikos ir si ruza gvau dovanu, liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gyde @ 2009 11 29, 15:19)
pusmeti naudojau clinique 3 tep No 2 muilas, lotion, ir gel baigineju sia pakuote  g.gif  gal geriau butu pakeisti gel i lotion pav.dramatically different moistur. lotion very dray to dray combination tressehe a mixte

nesulaukiau cia jokio patarimo, nusipirkau lotin dramatically different moistur. lotion, konsultante rekomendavo, kazkoks keistas jausmas, lyg riebus kremas schmoll.gif gal grizti su cekiu ir preke keisti i geli, ar pripras veido oda?
Atsakyti
O Lietuvoje taip galima daryti? Grizti su preke ir cekiu ir keisti i kita preke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga1: 01 gruodžio 2009 - 18:40
QUOTE(aga1 @ 2009 12 01, 20:39)
O Lietuvoje taip galima daryti? Grizti su preke ir cekiu ir keisti i kita preke?

cia ne Lt pries perkant konsultante perspejo ( neismesti cekio) kad jeigu netiks mano odai, ir negalesiu naudoti parinks tinkancia priemone .
Atsakyti
lotion'e yra aliejaus, užtai jis toks riebesnis. Man irgi nelabai patiko, naudoju gel thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2009 12 01, 20:32)
lotion'e yra aliejaus, užtai jis toks riebesnis. Man irgi nelabai patiko, naudoju gel  thumbup.gif

lotion'as yra 3cias zingsnis visos sistemos ir jo efekta 100% rekomenduojama pajausti tik naudojant visa 3 zingsniu sistema. lotion'a taip pat rekomenduojama tepti tik ten kur jo reikia, pats produktas tinka 1 ir 2 Clinique'o odos tipui. t.y. labai sausai odai (kai sausa visur) arba kombinuotai i sausuma (kai T-zona normali, o skruostai riebus). jei lotion'as atrodo per sunkus ant normaliu vietu, ji rekomenduojama tepti tik ant vietu, kur sausa. pvz. jei nosis ir kakta normalios odos (jos niekada netraukia), tai lotion'a tepi ant skruostu, po akimis ir ant kaklo. stai tokia anotacija.
Atsakyti
Sveikos, o gal kas siunciates Clinique kosmetika, ar zinote tasku kur galima butu pigiau isigyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2009 12 03, 11:39)
Sveikos, o gal kas siunciates Clinique kosmetika, ar zinote tasku kur galima butu pigiau isigyti?  blush2.gif

as perku is braskiu ax.gif man su nuolaida kur dar isju gauna,tarkim tonikas kainuoja apie40lt 200ml cia douglase 200ml apie70lt berods ax.gif kitu net neziurejau dalyku kiek kainuoja biggrin.gif
Atsakyti

i 
Tarpininkavimai forume draudžiami, išskyrus skyrelį "Internetinės parduotuvės", įvykdžius skyrelio taisyklėse nustatytas sąlygas
Atsakyti