QUOTE(Free2fly @ 2009 10 07, 21:01)
Pirmiausia įsigijau skystą Clinique muilą veidui (mild formulė, 2 nr.).

Juo esu labai patenkinta. Po savaites naudojimo pastebėjau, kad oda pasidarė akivaizdžiai švelnesnė. Tačiau prieš naudojant šį skystą muilą, reikėtų nepamiršti nuvalyti makiažo

Ir tik tada prausti veidą. Jo reikia labai nedaug, užtenka ir pusės paspaudimo. Pakuotė taip pat lb patogi

Tikrai puiki priemonė veido prausimui.
Hm, nu kad pirmiausia yra naudojamas visad prausiklis, paskui pienelis ir tonikas
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 07 31, 00:50)
Dar papildysiu, kad galiojimas 'lentynoje' (t.y. per kiek parduot reikia) daznai buna pora metu, bet tai nereiskia, kad iskart nebegeras produktas tmapa - tiesiog per tiek reikia parduot, kad atidarius dar butu geras. Pvz.: prausiklis pagamintas 2005m, parduot reikia iki 2007m., bet realiai galioja iki 2009m. - t.y. parduotas 2007m. jis turi dar but tinkamas vartojimui visa rekomenduojama galiojimo laika.
Nu tikrai ne

vyras buvo parvezes is duty free la Prairie kremuka(2009 metu vidurys), uzstrigo man labai kad jis pagamintas 2007 metu viduryje, o neparasyta kiek galioja nuo pagaminimo, parasiau jiems laiska, jie atrase, kad nuo pagaminimo galioja 30 men, todel drasiai galite naudotis nes dar 6 menesiu galios

ant pakuotes parasyta kad galioja
12 men po atidarymo, todel tikrai nera taip, kad lentynoje gali prastovet 2 metus ir paskui dar sekmingai naudojamas tarkim visus metus (kiek leidzia gamintojas naudot po atidarymo)

mano atveju turejau sunaudot per 6 men, o ne per 12 kaip kad leidzia gamintojas, jei kremas butu neuzsistovejes lentynoje

Ir netepciau ant veido kremo kuris pagamintas 2005 metais ir realiai galiotu iki 2009, tai kas ten per chemija