Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

O tai galima ta blizgesi naudoti nedazant plauku, o kas kazkiek laiko profilaktiskai uzsideti spalvai atgaivinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 29 balandžio 2009 - 18:10
QUOTE(Stichija @ 2009 04 29, 13:07)
Aciu  4u.gif  Jau visai viskas aisku isskyrus viena dalyka  blush2.gif  Kur Kaune yra to gerio? Leksiu pirkti, nes uz kokios savaites plaukus ketinu dazyti, tai reikia susipirkti iki dazymo visas priemones  doh.gif

Va ir as noriu sito gerio,jetau kaip smagu naujos zinios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 04 29, 12:07)
Aciu  4u.gif  Jau visai viskas aisku isskyrus viena dalyka  blush2.gif  Kur Kaune yra to gerio? Leksiu pirkti, nes uz kokios savaites plaukus ketinu dazyti, tai reikia susipirkti iki dazymo visas priemones  doh.gif

manau keune turi tureti , nes mano kirpeja dyrbo su keune, tai manau su ja ir daze man , tai o keunes kns mickeviciaus gatvei rasi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(carela @ 2009 04 29, 18:27)
Va ir as noriu sito gerio,jetau kaip smagu naujos zinios thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

jeigu apie ta shine , cia naujos zinios tai jis senai yra , man pries 4 -5 metus taip daze. bet neispopuliares ziuriu pas mumis, jei per tiek laiko, daug kas net nezino, ir daug kirpeju nedaro taip. .

jei kas isbandysit parasykit , nes cia kiekviena namie taip manau gali nusiteplioti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 29 balandžio 2009 - 19:04
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 29, 18:09)
O tai galima ta blizgesi naudoti nedazant plauku, o kas kazkiek laiko profilaktiskai uzsideti spalvai atgaivinti?  g.gif

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 04 29, 20:14)

O kas kiek laiko ji galima naudoti? smile.gif noreciau ir as, tik va kur pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 29, 21:09)
manau keune turi tureti , nes mano kirpeja dyrbo su keune, tai manau su ja ir daze man , tai o keunes kns mickeviciaus gatvei rasi.  mirksiukas.gif
Papildyta:

jeigu apie ta shine , cia naujos zinios tai jis senai yra , man pries 4 -5 metus  taip daze. bet neispopuliares ziuriu pas mumis, jei per tiek laiko, daug kas net nezino, ir daug kirpeju nedaro taip. .

jei kas isbandysit  parasykit , nes cia kiekviena namie taip manau gali nusiteplioti.  ax.gif

kalbama apie Kauna o ne apie Keune doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 29 balandžio 2009 - 20:47
Merginos gal yra zinanciu apie MATRIX priemones, ar geros? Uzgaudziau papigiai is JAV parsisiust sampuniuku kokiu, tai renkuos tarp TIGI, Joico ir siu, nei vienos firmos nesu bandzius tai nzn ka ir rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 26, 12:14)
Na man tai neliekapo pilkintojo kaip siaudai kokie, visai normaliai biggrin.gif
Papildyta:
o kam taip nusitamsinai? smile.gif

netyciau lotuliukas.gif per daug sruogu tamsiu isejo, bet atsiplove greit smile.gif ir vel blond smile.gif
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 27, 17:55)
klausimėlis tikriausiai ne į temą:
ką paletėje reiškia balta spalva, ta prasme clear vadinasi ar lyk 00 kitose paletėse. kokiais atvejais ji naudojama ir ką daro, kaip dažoma (ar dedama oksidatoriaus)?

klausiu dėl to kad kažkas kalbėjo jog tie dažai neuždeda spalvos visiškai jokios, tiesiog pripildo plauką dažo,jis būna labiau blizgantis ir pan. tu man kaip blondinei paaiškink išsamiau, kaip čia iš tikro yra ir gal kažką ne taip supratau. sako lietuvoje nelabai kur naudoja tų dažų g.gif

balta spalva paleteje vadinama mix tonu, mix tonas yra maisomas su kita spalva , kad pastaroji iseitu intensivesne, pvz maisoma su raudon, kad gautusi ryski ugnine
, i balta deda kad baltesne butu ir t.t. bet daznai neturi jo sad.gif pvz buvau medinese sukuose tai sako nera ir nebuna, smile.gif tai va , tiek istorijos
QUOTE(bantukas @ 2009 04 28, 19:43)
nu nežinau kaip tau, Cherry, bet man labai gražiai tamsūs atrodo plaukai tavo 

aciu wub.gif bet galvoju tamsi spesiu prisibuti smile.gif

QUOTE(Melajja @ 2009 04 29, 23:02)
Merginos gal yra zinanciu apie MATRIX priemones, ar geros? Uzgaudziau papigiai is JAV parsisiust sampuniuku kokiu, tai renkuos tarp TIGI, Joico ir siu, nei vienos firmos nesu bandzius tai nzn ka ir rinktis  g.gif

matrix priemones yra labai kokybiskos thumbup.gif (aisku buna issimciu , kaip ir visur , vieniems tinka kitiems ne smile.gif ) labai kokybiski yra matrix dazai, spalvos neblogai laikosi, nudazo zilus plaukus (kam reikia), plaukai labai blizga thumbup.gif

as daziausi pries savaite ataugusias saknis sviesiom sruogelem, si karta pirkau C:EHKO miltukus su 9 proc. oksidatoriumi, tai mano nuostabai labai prastai paeme blink.gif ryzoz sruogeles gavos, bet naudojant pilkintoja viskas susitvarke 4u.gif bet jau nebepirksiu, likusius miltukus reikes kur nors deti g.gif nusprendziau nebesidazyti vosu saknu, nes nebepatinka man balti plauki ( tokie grynai balti, balti) ko labiai siekiau, dabar groziuosi blon su sruogelemis( bet tokiom vos pastebimom) smile.gif

nu ir issiliejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 04 29, 22:16)

balta spalva paleteje vadinama mix tonu, mix tonas yra maisomas su kita spalva , kad pastaroji iseitu intensivesne, pvz maisoma su raudon, kad gautusi ryski ugnine
, i balta deda kad baltesne butu ir t.t. bet daznai neturi jo sad.gif pvz buvau medinese sukuose tai sako nera ir nebuna, smile.gif tai va , tiek istorijos 

Ooooo cia visai idomu pasidare smile.gif O kokiu santykiu reikia maisyti ta 00 su kitais dazais? man kazko paskutiniu metu niekaip nepavyksta islauzti varines ryskios blondines, kazkokia murzinai sviesiai ruda gaunuosi, nors anksciau gera spalva budavo - gryn aukso, tai jei pamaisius su 00 gal ir kas gautusi geriau, bet kazi kokiu santykiu? Mat mano kirpeja ne su keune dirba, tai as ja prainstruktuoju, kaip man plaukus dazyt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 04 30, 08:44)
Ooooo cia visai idomu pasidare smile.gif O kokiu santykiu reikia maisyti ta 00 su kitais dazais? man kazko paskutiniu metu niekaip nepavyksta islauzti varines ryskios blondines, kazkokia murzinai sviesiai ruda gaunuosi, nors anksciau gera spalva budavo - gryn aukso, tai jei pamaisius su 00 gal ir kas gautusi geriau, bet kazi kokiu santykiu? Mat mano kirpeja ne su keune dirba, tai as ja prainstruktuoju, kaip man plaukus dazyt  blush2.gif  ax.gif

sito pasakyt negaliu , nes bijau ne taip pasakyti smile.gif siaip kirpeja turi zinoti
bet kiek zinau kieviena palete turi ryskius atspalvius ( jie irgi pavadinimus turi) su jais irgi maisoma yra, o jei pamaisyt kokia oranzine ryskia su nugesinta blond, gal ir gautisi kazkas norimo ? :0 manau kirpeja patars smile.gif
Atsakyti
O jei as ryte galva ploviau, o dabar sugalvojau, kad noriu pasipilkinti plaukucius, ar galiu ant sausu plauku ta c:ehko pilti, ar reikia butinai ant slapiu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 30, 15:47)
O jei as ryte galva ploviau, o dabar sugalvojau, kad noriu pasipilkinti plaukucius, ar galiu ant sausu plauku ta c:ehko pilti, ar reikia butinai ant slapiu?  doh.gif

na, ant sausu manau, kad nepasiskirstys paprasciausiai, gausis plemais kokiais doh.gif
Atsakyti