QUOTE(Stichija @ 2009 04 29, 13:07)
Aciu
Jau visai viskas aisku isskyrus viena dalyka
Kur Kaune yra to gerio? Leksiu pirkti, nes uz kokios savaites plaukus ketinu dazyti, tai reikia susipirkti iki dazymo visas priemones 

Va ir as noriu sito gerio,jetau kaip smagu naujos zinios

QUOTE(Stichija @ 2009 04 29, 12:07)
Aciu
Jau visai viskas aisku isskyrus viena dalyka
Kur Kaune yra to gerio? Leksiu pirkti, nes uz kokios savaites plaukus ketinu dazyti, tai reikia susipirkti iki dazymo visas priemones 

manau keune turi tureti , nes mano kirpeja dyrbo su keune, tai manau su ja ir daze man , tai o keunes kns mickeviciaus gatvei rasi.

Papildyta:
QUOTE(carela @ 2009 04 29, 18:27)
jeigu apie ta shine , cia naujos zinios tai jis senai yra , man pries 4 -5 metus taip daze. bet neispopuliares ziuriu pas mumis, jei per tiek laiko, daug kas net nezino, ir daug kirpeju nedaro taip. .
jei kas isbandysit parasykit , nes cia kiekviena namie taip manau gali nusiteplioti.

QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 29, 18:09)
O tai galima ta blizgesi naudoti nedazant plauku, o kas kazkiek laiko profilaktiskai uzsideti spalvai atgaivinti? 

Taip

QUOTE(Egliukasz @ 2009 04 29, 20:14)
O kas kiek laiko ji galima naudoti?

QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 29, 21:09)
manau keune turi tureti , nes mano kirpeja dyrbo su keune, tai manau su ja ir daze man , tai o keunes kns mickeviciaus gatvei rasi. 
Papildyta:
jeigu apie ta shine , cia naujos zinios tai jis senai yra , man pries 4 -5 metus taip daze. bet neispopuliares ziuriu pas mumis, jei per tiek laiko, daug kas net nezino, ir daug kirpeju nedaro taip. .
jei kas isbandysit parasykit , nes cia kiekviena namie taip manau gali nusiteplioti.

Papildyta:

kalbama apie Kauna o ne apie Keune

Merginos gal yra zinanciu apie MATRIX priemones, ar geros? Uzgaudziau papigiai is JAV parsisiust sampuniuku kokiu, tai renkuos tarp TIGI, Joico ir siu, nei vienos firmos nesu bandzius tai nzn ka ir rinktis

QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 26, 12:14)
Na man tai neliekapo pilkintojo kaip siaudai kokie, visai normaliai 
Papildyta:
o kam taip nusitamsinai?

Papildyta:
o kam taip nusitamsinai?

netyciau

QUOTE(rusiuke @ 2009 04 27, 17:55)
klausimėlis tikriausiai ne į temą:
ką paletėje reiškia balta spalva, ta prasme clear vadinasi ar lyk 00 kitose paletėse. kokiais atvejais ji naudojama ir ką daro, kaip dažoma (ar dedama oksidatoriaus)?
klausiu dėl to kad kažkas kalbėjo jog tie dažai neuždeda spalvos visiškai jokios, tiesiog pripildo plauką dažo,jis būna labiau blizgantis ir pan. tu man kaip blondinei paaiškink išsamiau, kaip čia iš tikro yra ir gal kažką ne taip supratau. sako lietuvoje nelabai kur naudoja tų dažų
ką paletėje reiškia balta spalva, ta prasme clear vadinasi ar lyk 00 kitose paletėse. kokiais atvejais ji naudojama ir ką daro, kaip dažoma (ar dedama oksidatoriaus)?
klausiu dėl to kad kažkas kalbėjo jog tie dažai neuždeda spalvos visiškai jokios, tiesiog pripildo plauką dažo,jis būna labiau blizgantis ir pan. tu man kaip blondinei paaiškink išsamiau, kaip čia iš tikro yra ir gal kažką ne taip supratau. sako lietuvoje nelabai kur naudoja tų dažų

balta spalva paleteje vadinama mix tonu, mix tonas yra maisomas su kita spalva , kad pastaroji iseitu intensivesne, pvz maisoma su raudon, kad gautusi ryski ugnine
, i balta deda kad baltesne butu ir t.t. bet daznai neturi jo

QUOTE(bantukas @ 2009 04 28, 19:43)
nu nežinau kaip tau, Cherry, bet man labai gražiai tamsūs atrodo plaukai tavo
aciu

QUOTE(Melajja @ 2009 04 29, 23:02)
Merginos gal yra zinanciu apie MATRIX priemones, ar geros? Uzgaudziau papigiai is JAV parsisiust sampuniuku kokiu, tai renkuos tarp TIGI, Joico ir siu, nei vienos firmos nesu bandzius tai nzn ka ir rinktis 

matrix priemones yra labai kokybiskos

as daziausi pries savaite ataugusias saknis sviesiom sruogelem, si karta pirkau C:EHKO miltukus su 9 proc. oksidatoriumi, tai mano nuostabai labai prastai paeme

nu ir issiliejau

QUOTE(Cherry_ @ 2009 04 29, 22:16)
balta spalva paleteje vadinama mix tonu, mix tonas yra maisomas su kita spalva , kad pastaroji iseitu intensivesne, pvz maisoma su raudon, kad gautusi ryski ugnine
, i balta deda kad baltesne butu ir t.t. bet daznai neturi jo

Ooooo cia visai idomu pasidare

QUOTE(Stichija @ 2009 04 30, 08:44)
Ooooo cia visai idomu pasidare
O kokiu santykiu reikia maisyti ta 00 su kitais dazais? man kazko paskutiniu metu niekaip nepavyksta islauzti varines ryskios blondines, kazkokia murzinai sviesiai ruda gaunuosi, nors anksciau gera spalva budavo - gryn aukso, tai jei pamaisius su 00 gal ir kas gautusi geriau, bet kazi kokiu santykiu? Mat mano kirpeja ne su keune dirba, tai as ja prainstruktuoju, kaip man plaukus dazyt

sito pasakyt negaliu , nes bijau ne taip pasakyti

bet kiek zinau kieviena palete turi ryskius atspalvius ( jie irgi pavadinimus turi) su jais irgi maisoma yra, o jei pamaisyt kokia oranzine ryskia su nugesinta blond, gal ir gautisi kazkas norimo ? :0 manau kirpeja patars

QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 30, 15:47)
O jei as ryte galva ploviau, o dabar sugalvojau, kad noriu pasipilkinti plaukucius, ar galiu ant sausu plauku ta c:ehko pilti, ar reikia butinai ant slapiu? 

na, ant sausu manau, kad nepasiskirstys paprasciausiai, gausis plemais kokiais