Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(migdoline @ 2009 04 30, 14:56)
na, ant sausu manau, kad nepasiskirstys paprasciausiai, gausis plemais kokiais doh.gif

Tai reikia susislapinti vadinasi, aciu, as irgi kazkaip pabijojau bandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 04 29, 23:02)
Merginos gal yra zinanciu apie MATRIX priemones, ar geros? Uzgaudziau papigiai is JAV parsisiust sampuniuku kokiu, tai renkuos tarp TIGI, Joico ir siu, nei vienos firmos nesu bandzius tai nzn ka ir rinktis  g.gif

Na as pati su matrix dirbu tai kolkas nenusivyliau,tikrai thumbup.gif ir man ir klientes patenkintos smile.gif Dazai gerai dazo,ilgai laikosi.Sampunai ir visos kitos priemones thumbup.gif Ir istikruju,kas pabando dirbti, isimyli sita firma.Ir kainos prieinamos ir kokybe gera biggrin.gif Nu va prigyriau,dabar sakysit spaminu blush2.gif savo firma reklamuoju blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2009 04 30, 11:59)
sito pasakyt negaliu , nes bijau ne taip pasakyti smile.gif siaip kirpeja turi zinoti
bet kiek zinau kieviena palete turi ryskius atspalvius ( jie irgi pavadinimus turi) su jais irgi maisoma yra, o jei pamaisyt kokia oranzine ryskia su nugesinta blond, gal ir gautisi kazkas norimo ? :0 manau kirpeja patars smile.gif

Mix tonai maisosi i 10g dazu 1g mix tono mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 29, 20:09)
manau keune turi tureti , nes mano kirpeja dyrbo su keune, tai manau su ja ir daze man , tai o keunes kns mickeviciaus gatvei rasi.  mirksiukas.gif
Papildyta:

jeigu apie ta shine , cia naujos zinios tai jis senai yra , man pries 4 -5 metus  taip daze. bet neispopuliares ziuriu pas mumis, jei per tiek laiko, daug kas net nezino, ir daug kirpeju nedaro taip. .

jei kas isbandysit  parasykit , nes cia kiekviena namie taip manau gali nusiteplioti.  ax.gif

Tai gali buti,plius vienos firmos turi,kitos ne.Bet jei neprigijo,tai ir tos reklamos nera ir niekas to neakcentuoja.O ir moketi reikia kaip uz dazyma,tai tikrai kaip kazkuri rase kas gi nores dvigubai moketi...
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 04 29, 20:47)
kalbama apie Kauna o ne apie Keune  doh.gif

tai as apie kauna ir kalbejau gi. 4u.gif parasiau ir miesta , ir gatve smile.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 29, 19:09)
manau keune turi tureti , nes mano kirpeja dyrbo su keune, tai manau su ja ir daze man , tai o keunes kns mickeviciaus gatvei rasimirksiukas.gif
Papildyta:

prasom .smile.gif ir kitu firmu yra lyg ir mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=carela,2009 04 30, 18:36]
Na as pati su matrix dirbu tai kolkas nenusivyliau,tikrai thumbup.gif ir man ir klientes patenkintos smile.gif Dazai gerai dazo,ilgai laikosi.Sampunai ir visos kitos priemones thumbup.gif Ir istikruju,kas pabando dirbti, isimyli sita firma.Ir kainos prieinamos ir kokybe gera biggrin.gif Nu va prigyriau,dabar sakysit spaminu blush2.gif savo firma reklamuoju blush2.gif ax.gif
Papildyta:

na isirinkau matrix is biolage serijos, pazesim ar prilips smile.gif
Atsakyti
Tik toky turiu pastebejima - atsargiai su Matrix pilkaisiais tonais, mes jau su drauge abi esam pabuvusios melynos ir violetines doh.gif Neperlaikykit dazu, ypac ant sausu, pazeistu plauku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 05 01, 12:53)
Tik toky turiu pastebejima - atsargiai su Matrix pilkaisiais tonais, mes jau su drauge abi esam pabuvusios melynos ir violetines doh.gif  Neperlaikykit dazu, ypac ant sausu, pazeistu plauku mirksiukas.gif

as cia is matrix plauku prieziuros priemones tik planuoju isigyt, su nezinomais dazais pati nesiryzdziau eksperimentuot schmoll.gif
As nesuprantu kas su tais mano plaukais daros, pas kirpeja lankiaus pries 2 svaites, bet pilkumo jau nerasta ant galvos, nors ir du kartus pilkintoja naudojau, lyg ir nesivaidena man doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 01 gegužės 2009 - 13:50
QUOTE(Melajja @ 2009 05 01, 14:50)
as cia is matrix plauku prieziuros priemones tik planuoju isigyt, su nezinomais dazais pati nesiryzdziau eksperimentuot  schmoll.gif
As nesuprantu kas su tais mano plaukais daros, pas kirpeja lankiaus pries 2 svaites, bet pilkumo jau nerasta ant galvos, nors ir du kartus pilkintoja naudojau, lyg ir nesivaidena man  doh.gif

O tai koks dabar atspalvis? Ir kaip daznai naudoji pilkintoja? Nes is tikro as jo niekad nenaudoju po to, kai man plaukai zili pasidare nuo perlaikymo, ir teko milteliais isgrauzt visa ta nesamone nuo galvos doh.gif
Atsakyti
isbandziau ta c:ehko pilkintoja.. gyvenime daugiau nebandysiu, o kiek turiu, ispilsiu lauk doh.gif kur plaukai baltesni, gavosi visai zili arba melyno atspalvio, visiškai netolygiai nusipilkino .. Nezinau ka daryt, issiploviau galva sampunu, nenusieme tas melynumas vietose, uzsidejau kauke, tikiuosi nusiims "grazusis" atspalvis help.gif matyt nesinores eksperimentuot daugiau gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 01 gegužės 2009 - 15:53
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 01, 16:53)
isbandziau ta c:ehko pilkintoja.. gyvenime daugiau nebandysiu, o kiek turiu, ispilsiu lauk  doh.gif  kur plaukai baltesni, gavosi visai zili arba melyno atspalvio, visiškai netolygiai nusipilkino .. Nezinau ka daryt, issiploviau galva sampunu, nenusieme tas melynumas vietose, uzsidejau kauke, tikiuosi nusiims "grazusis" atspalvis  help.gif  matyt nesinores eksperimentuot daugiau gun_rifle.gif

Išvis plaukai jokio šviesumo neturi, kazkokie pilkai rudi r net tamsus atrodo g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Patarkit su kokiais dazais man plaukucius dazyt? Dabar esu tokia neaiski, ruda su ryzumu ir blondiskumu doh.gif Noriu but blondine, bet negeltona, o tokia su pilku atspalviu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 05 01, 18:03)
Patarkit su kokiais dazais man plaukucius dazyt? Dabar esu tokia neaiski, ruda su ryzumu ir blondiskumu  doh.gif  Noriu but blondine, bet negeltona, o tokia su pilku atspalviu.  smile.gif

kad cia dauguma dazo su keune 1517 ir gaunasi pilkos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 05 01, 12:53)
Tik toky turiu pastebejima - atsargiai su Matrix pilkaisiais tonais, mes jau su drauge abi esam pabuvusios melynos ir violetines doh.gif  Neperlaikykit dazu, ypac ant sausu, pazeistu plauku mirksiukas.gif

Brangiosios taip,su matrix dazais reikia moketi ir zinoti.Gaunasi kartais tos spalvos,bet reikia zinoti kaip nuimti,nieko ten labai baisaus.Ten pigmentai intensyvus,todel man pvz patinka del to,kad geltonuma gerai nugesina,tik reikia va sitie dazai tikrai nelabai namuose dazyti,nes su jais yra nemazai niuansu.O kuo daugiau niuansu,tuo geresni darbo rezultatai. mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Melajja,2009 05 01, 11:56]
[quote=carela,2009 04 30, 18:36]
Papildyta:

na isirinkau matrix is biolage serijos, pazesim ar prilips smile.gif
[/quote]
Deje lietuvoje biolage linijos dar nera...
Atsakyti