Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

Kodel cia taip tylu pas mus gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 01, 16:53)
isbandziau ta c:ehko pilkintoja.. gyvenime daugiau nebandysiu, o kiek turiu, ispilsiu lauk  doh.gif  kur plaukai baltesni, gavosi visai zili arba melyno atspalvio, visiškai netolygiai nusipilkino .. Nezinau ka daryt, issiploviau galva sampunu, nenusieme tas melynumas vietose, uzsidejau kauke, tikiuosi nusiims "grazusis" atspalvis  help.gif  matyt nesinores eksperimentuot daugiau gun_rifle.gif

tas c:echko balzamas ar ne? jau ne pirmą kartą sakau, kad su balzamais taip būna. su šampūnu nei karto taip nebuvo. dėl to kas norit pasipilkinti, naudokite šampūnus.
Atsakyti
Geltonumui nuimti as naudoju silver sampuna is simply zen (milk shake gamintojas). Esu bandzius ir is lorealio, bet sitas tai liuksiskas wub.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 03, 15:51)
tas c:echko balzamas ar ne? jau ne pirmą kartą sakau, kad su balzamais taip būna. su šampūnu nei karto taip nebuvo. dėl to kas norit pasipilkinti, naudokite šampūnus.

Taip taip, su balzmu doh.gif
Grisiu prie savo seno gero sampuno smile.gif buciau pati ir nepirkus, bet kai atidave drauge, sako blogai pilkina, galvojau gal tik jai blogai lotuliukas.gif pasirodo ne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 03 gegužės 2009 - 19:27
QUOTE(Egliukasz @ 2009 05 01, 16:16)
O tai koks dabar atspalvis? Ir kaip daznai naudoji pilkintoja? Nes is tikro as jo niekad nenaudoju po to, kai man plaukai zili pasidare nuo perlaikymo, ir teko milteliais isgrauzt visa ta nesamone nuo galvos doh.gif

dabar sviesiai gelsvas atspalvis doh.gif o pilkintoja naudoju i savaite karta-du, bet man nepatinko spalva kokia gaunas dazniau pilkintojo panaudojus, murzina kazkokia vietom, naudoju keunes pilkintoja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(carela @ 2009 05 02, 13:23)

Deje lietuvoje biolage linijos dar nera...

tai as is JAv siusuos, labai nebrangiai gausis nes ispardavimas, tai sakiau pameginsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 05 04, 15:17)
dabar sviesiai gelsvas atspalvis  doh.gif  o pilkintoja naudoju i savaite karta-du, bet man nepatinko spalva kokia gaunas dazniau pilkintojo panaudojus, murzina kazkokia vietom, naudoju keunes pilkintoja  doh.gif
Papildyta:
tai as is JAv siusuos, labai nebrangiai gausis nes ispardavimas, tai sakiau pameginsiu  wub.gif

Na tai butinai laukiame atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat naudoju simply zen šampūną iš Milk Sheiko. Labai geras. Atspalvis gaunasi priklausomai nuo išlaikymo wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuosi į blondinių gretas klink klink user posted image

P.s. čia ne aš lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 05 04, 17:57)
Sveikos  4u.gif

Jungiuosi į blondinių gretas klink klink user posted image

P.s. čia ne aš  lotuliukas.gif

prasom prasom mirksiukas.gif na tai pasakok kaip,su kuo plaukucius blondini ir grazini mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū ačiū smile.gif
Šiaip mano plaukams labiausiai tinka KEUNES priemonės, mano kirpėja su jomis dirba. Kiek bandžiau kitų variantų, netiko. Ir net milteliai nepaimdavo plauko, gaudavosi gelsvas, o nudažius su keune gavausi normaliai balta, aišku kartas nuo karto reikia papilkinti, bet man ši procedūra nėra kažkokia sudėtinga 4u.gif

Visas naudojamas priemones sudėjau čia
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 05 04, 22:13)
ačiū ačiū  smile.gif
Šiaip mano plaukams labiausiai tinka KEUNES priemonės, mano kirpėja su jomis dirba. Kiek bandžiau kitų variantų, netiko. Ir net milteliai nepaimdavo plauko, gaudavosi gelsvas, o nudažius su keune gavausi normaliai balta, aišku kartas nuo karto reikia papilkinti, bet man ši procedūra nėra kažkokia sudėtinga  4u.gif

Visas naudojamas priemones sudėjau čia

Tas geltonas aliejukas? koks jis ir kaip? geras?
Atsakyti
Naudojau echo šampūną, bet nelabai tiko. Gal dėl to kad plaukai labai sausi. g.gif
Vieną kartą per savaitę užsidedu naminę kaukę palukams iš kaušinio trynio, ricinos aliejaus, medaus ir citrinos sulčių. Labai padėjo- dabar plaukučiai švelnūs ir blizga wub.gif
Atsakyti