QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 01, 16:53)
isbandziau ta c:ehko pilkintoja.. gyvenime daugiau nebandysiu, o kiek turiu, ispilsiu lauk
kur plaukai baltesni, gavosi visai zili arba melyno atspalvio, visiškai netolygiai nusipilkino .. Nezinau ka daryt, issiploviau galva sampunu, nenusieme tas melynumas vietose, uzsidejau kauke, tikiuosi nusiims "grazusis" atspalvis
matyt nesinores eksperimentuot daugiau 

tas c:echko balzamas ar ne? jau ne pirmą kartą sakau, kad su balzamais taip būna. su šampūnu nei karto taip nebuvo. dėl to kas norit pasipilkinti, naudokite šampūnus.
Geltonumui nuimti as naudoju silver sampuna is simply zen (milk shake gamintojas). Esu bandzius ir is lorealio, bet sitas tai liuksiskas

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 03, 15:51)
tas c:echko balzamas ar ne? jau ne pirmą kartą sakau, kad su balzamais taip būna. su šampūnu nei karto taip nebuvo. dėl to kas norit pasipilkinti, naudokite šampūnus.
Taip taip, su balzmu

Grisiu prie savo seno gero sampuno

QUOTE(Egliukasz @ 2009 05 01, 16:16)
O tai koks dabar atspalvis? Ir kaip daznai naudoji pilkintoja? Nes is tikro as jo niekad nenaudoju po to, kai man plaukai zili pasidare nuo perlaikymo, ir teko milteliais isgrauzt visa ta nesamone nuo galvos 

dabar sviesiai gelsvas atspalvis

Papildyta:
QUOTE(carela @ 2009 05 02, 13:23)
tai as is JAv siusuos, labai nebrangiai gausis nes ispardavimas, tai sakiau pameginsiu

QUOTE(Melajja @ 2009 05 04, 15:17)
dabar sviesiai gelsvas atspalvis
o pilkintoja naudoju i savaite karta-du, bet man nepatinko spalva kokia gaunas dazniau pilkintojo panaudojus, murzina kazkokia vietom, naudoju keunes pilkintoja 
Papildyta:
tai as is JAv siusuos, labai nebrangiai gausis nes ispardavimas, tai sakiau pameginsiu

Papildyta:

Na tai butinai laukiame atsiliepimu

Aš taip pat naudoju simply zen šampūną iš Milk Sheiko. Labai geras. Atspalvis gaunasi priklausomai nuo išlaikymo

Sveikos
Jungiuosi į blondinių gretas klink klink
P.s. čia ne aš

Jungiuosi į blondinių gretas klink klink

P.s. čia ne aš

QUOTE(freimule @ 2009 05 04, 17:57)
prasom prasom

ačiū ačiū
Šiaip mano plaukams labiausiai tinka KEUNES priemonės, mano kirpėja su jomis dirba. Kiek bandžiau kitų variantų, netiko. Ir net milteliai nepaimdavo plauko, gaudavosi gelsvas, o nudažius su keune gavausi normaliai balta, aišku kartas nuo karto reikia papilkinti, bet man ši procedūra nėra kažkokia sudėtinga
Visas naudojamas priemones sudėjau čia

Šiaip mano plaukams labiausiai tinka KEUNES priemonės, mano kirpėja su jomis dirba. Kiek bandžiau kitų variantų, netiko. Ir net milteliai nepaimdavo plauko, gaudavosi gelsvas, o nudažius su keune gavausi normaliai balta, aišku kartas nuo karto reikia papilkinti, bet man ši procedūra nėra kažkokia sudėtinga

QUOTE(freimule @ 2009 05 04, 22:13)
ačiū ačiū

Tas geltonas aliejukas? koks jis ir kaip? geras?
Naudojau echo šampūną, bet nelabai tiko. Gal dėl to kad plaukai labai sausi.
Vieną kartą per savaitę užsidedu naminę kaukę palukams iš kaušinio trynio, ricinos aliejaus, medaus ir citrinos sulčių. Labai padėjo- dabar plaukučiai švelnūs ir blizga

Vieną kartą per savaitę užsidedu naminę kaukę palukams iš kaušinio trynio, ricinos aliejaus, medaus ir citrinos sulčių. Labai padėjo- dabar plaukučiai švelnūs ir blizga