Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 05, 08:13)
Tas geltonas aliejukas? koks jis ir kaip? geras?

Čia man rekomendavo kirpykloj, fainas labai thumbup.gif su sėmenim jis, drėkina plauką ir neleidžia šakotis galams... Luxury vadinasi mirksiukas.gif

QUOTE(angela2004 @ 2009 05 05, 11:17)
Naudojau echo šampūną, bet nelabai tiko. Gal dėl to kad plaukai labai sausi. g.gif
Vieną kartą per savaitę užsidedu naminę kaukę palukams iš kaušinio trynio, ricinos aliejaus, medaus ir citrinos sulčių. Labai padėjo- dabar plaukučiai švelnūs ir blizga  wub.gif

naminės priemonės pačios geriausios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(angela2004 @ 2009 05 05, 11:17)
Naudojau echo šampūną, bet nelabai tiko. Gal dėl to kad plaukai labai sausi. g.gif
Vieną kartą per savaitę užsidedu naminę kaukę palukams iš kaušinio trynio, ricinos aliejaus, medaus ir citrinos sulčių. Labai padėjo- dabar plaukučiai švelnūs ir blizga  wub.gif

man kiausas su medum plauka toki sausa ir pasiputusi palikdavo, ir dar medus nutamsino blondiniskus mano plaukus doh.gif teko mest siais namines priemones, bet bandauk kitas atrast tokias kurios neblukintu spalvos, nes manau namines priemones tikrai veksimngos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 05 03, 17:48)
Geltonumui nuimti as naudoju silver sampuna is simply zen (milk shake gamintojas). Esu bandzius ir is lorealio, bet sitas tai liuksiskas wub.gif  ax.gif  biggrin.gif

O kur jo galima nusipirkti?

Aciu.
Atsakyti
[quote=freimule,2009 05 05, 11:55]
Čia man rekomendavo kirpykloj, fainas labai thumbup.gif su sėmenim jis, drėkina plauką ir neleidžia šakotis galams... Luxury vadinasi mirksiukas.gif
naminės priemonės pačios geriausios drinks_cheers.gif

O kur pirkai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(**Laura** @ 2009 05 05, 20:50)
O kur jo galima nusipirkti?

Aciu.

kirpyklose kur dirba su z.one kosmetika, jei kaune tai mickevičiaus gatvėje prekėse kirpykloms netoli milano picerijos. taip pat gali pasižiūrėti pagal savo miestą kur gali įsigyti šių prekių

P.S. Z.one yra gamintojas milk shake'ų, urbantribe'ų, simply zen'ų ir t.t.
Atsakyti
Man siandien visa diena kirba mintis tamsintis plaukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 05, 21:16)
O kur pirkai? wink.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 06, 15:31)
Man siandien visa diena kirba mintis tamsintis plaukus  doh.gif

Pirkau lygtais TOVEROJ, žodžiu kirpykloj. Užėjau nes reikėjo pilkintojo, tai įsiplepėjom su kirpėja, kad pasibaigė mano aliejukas, pasiūlė šį wink.gif

Žinok ir man buvo bizas kartą užėjęs nusitamsinti ir nusitamsinau, visi sakė, kad tinka labiau tamsūs blink.gif bet palaipsniui vėl grįžau prie šviesių-kaip sakant prigimties neištrinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 05 06, 19:41)
Pirkau lygtais TOVEROJ, žodžiu kirpykloj. Užėjau nes reikėjo pilkintojo, tai įsiplepėjom su kirpėja, kad pasibaigė mano aliejukas, pasiūlė šį  wink.gif

Žinok ir man buvo bizas kartą užėjęs nusitamsinti ir nusitamsinau, visi sakė, kad tinka labiau tamsūs  blink.gif  bet palaipsniui vėl grįžau prie šviesių-kaip sakant prigimties neištrinsi  biggrin.gif

Tai as esu buvus tamsiais, juodais, paskui raudonai doh.gif nu vakar taip nepatiko plaukai, atrodot tiek jiem tu priemoniu reikia, o vistieks sauseja ir visokios nesamones doh.gif nebezinau jau schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirkau lygtais TOVEROJ, žodžiu kirpykloj. Užėjau nes reikėjo pilkintojo, tai įsiplepėjom su kirpėja, kad pasibaigė mano aliejukas, pasiūlė šį  wink.gif

Žinok ir man buvo bizas kartą užėjęs nusitamsinti ir nusitamsinau, visi sakė, kad tinka labiau tamsūs  blink.gif  bet palaipsniui vėl grįžau prie šviesių-kaip sakant prigimties neištrinsi  biggrin.gif

Tai as esu buvus tamsiais, juodais, paskui raudonai doh.gif nu vakar taip nepatiko plaukai, atrodot tiek jiem tu priemoniu reikia, o vistieks sauseja ir visokios nesamones doh.gif nebezinau jau schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Tai va kad buvau as ir juoda, ir raudona, zinau, kaip sunku nusviesinti paskui, bet nezinau kaip tas mintis nuvyti salin doh.gif atrodo tiek tu priemoniu plaukams reikia, tiek visko, o jie vistiek kazkokie sausi ir negrazus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 07, 07:34)
atrodo tiek tu priemoniu plaukams reikia, tiek visko, o jie vistiek kazkokie sausi ir negrazus  schmoll.gif

Taigi išbandžiau kerastase aliejuką ant šlapių plaukų galų, tai išdžiovinus, negalėjau atsistebėt kokie sveiki atrodė. Taip tai pačiupinėti negalėdavau - pakulos budavo. Anksčiau tą aliejuką naudodavau tik ant sausų plaukų, galvodavau, jei dėsiu ant šlapių, tai riebalini atridys, bet ne bigsmile.gif
Bet... pas mane plaukai garbanoti, tai nežinau, kaip tas aliejukas padeda tiesiems, tiesiog reikia bandyti.O pradėjau bandyti ant šlapių dėti, kai garbanių temoj paskaičiau, jog joms nepatinka, nes ištysta garbanų galai ir pan. Man tai super thumbup.gif kaip sakiau artodo sveiki plaukai.

Kaip darau: išsiplaunu kaip įprasta su šampūnu kauke, tada pasipurškiu kondicionieriumi, susitepu žele garbanom ir aliejuku ant galų. Džiovinu.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 06, 14:31)
Man siandien visa diena kirba mintis tamsintis plaukus  doh.gif

Kai man tokia " syza " uzeina smile.gif as nusipierku Palete dazancio sampuno, palaikau 10 min ir jau brunete ir atsiplauna per 2 kart ir noras persidazyt praeina smile.gif))
Atsakyti