Įkraunama...
Įkraunama...

MONTON

QUOTE(freken snork @ 2007 04 12, 15:18)
as kai pirkau, tai buvo parasyta, kiek kainuoja jau su nuolaida

aciu 4u.gif
esu nusiziurejusi tokia nei tai chaki nei tai zalia bliuskyte, tai leksiu pirkt 4u.gif
Atsakyti
Labai mažai kam tėra nuolaidos 50 proc. Kur drabužis gražesnis, tai tik 20 proc. arba daug dar iš vis nenukainuota....
Atsakyti
o gal kuri atkreipe demesi ar vyriski kostiumai nukainuoti?
Atsakyti
QUOTE(Guoda @ 2007 04 12, 14:49)
Labai mažai kam tėra nuolaidos 50 proc. Kur drabužis gražesnis, tai tik 20 proc. arba daug dar iš vis nenukainuota....

tai taip iseina, kad apgaudineja zmones? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ramunel @ 2007 04 12, 14:12)
sveikos  4u.gif jus man paaiskinkit zioplei nelaimingai  - cia kur buna nuolaidos parasytos ir prisegtos prie rubu- tai ar ten tiek kainuoja ar tiek litu suteikiama nuolaida  blush2.gif nu blyn -nuejau siandien ir neisdrysau paklausti pas pardaveja  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

parasyta kiek kainuoja
Atsakyti
ax.gif ax.gif
QUOTE(Leticija @ 2007 04 12, 19:35)
tai taip iseina, kad apgaudineja zmones?  ax.gif

Juk visose reklamose akcentuojama didžiausia nuolaida. Todėl dažniausiai rašoma nuolaidos iki 20, 50 proc ir panašiai. tai nereiškia, kad visi rūbeliai nukainuoti  schmoll.gif
Papildyta:
parasyta kiek kainuoja

Ant kiekvienos prekės prisegta etiketė su pilna kaina. O kaina su nuolaida dažniausiai užrašoma ranka arba yra atspausdinama ant ryškios spalvos popierėlio ax.gif

O pardavėjų visad reikia paklausti, kas neaišku smile.gif
Atsakyti
Sveikos, man irgi labai patinka Monton drabuzeliai. Norejau paklausti gal kas turit nuolaidu kortele, issirinkau kostiumeli uz 440lt Vilniuje, tai butu labai neblogai nuolaidele. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(`lina @ 2007 05 06, 19:28)
Sveikos, man irgi labai patinka Monton drabuzeliai. Norejau paklausti gal kas turit nuolaidu kortele, issirinkau kostiumeli uz 440lt Vilniuje, tai butu labai neblogai nuolaidele. wink.gif

Man dar iki nuolaidos kaupt ir kaupt kortelėje ax.gif
Atsakyti
O man monton schmoll.gif Kataloge, žurnaluose rūbai gražūs, išsirenku ko norėčiau, bet kai nueinu į parduotuvę - visiški tysalai - skystalai biggrin.gif Nepatikima kokybė atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(`lina @ 2007 05 06, 19:28)

Sveika 4u.gif Man atrodo, kad pas mane trūksta tik 30lt iki 5% nuolaidos.Jei nori galiu paskolinti mirksiukas.gif Tik rašyk į až.
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 05 06, 20:43)
O man monton  schmoll.gif  Kataloge, žurnaluose rūbai gražūs, išsirenku ko norėčiau, bet kai nueinu į parduotuvę - visiški tysalai - skystalai  biggrin.gif Nepatikima kokybė atrodo  rolleyes.gif

Sveikos, dėl kokybės tai is tikrųjų labai daug nesitikėkite, nes beveik visi drabužiai siuvami ir mezgami Kinijoje. Ypač nekokybiški visokie megztukai, maikutės, kurie labai greitai apsivelia ir išsitaso. Tačiau nusipirkusios defektuotą gaminį, visada jį galite grąžinti, tik reikia turėti čekį.
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2007 05 08, 12:37)
Sveikos, dėl kokybės tai is tikrųjų labai daug nesitikėkite, nes beveik visi drabužiai siuvami ir mezgami Kinijoje. Ypač nekokybiški visokie megztukai, maikutės, kurie labai greitai apsivelia ir išsitaso. Tačiau nusipirkusios defektuotą gaminį, visada jį galite grąžinti, tik reikia turėti čekį.

Kaip ir daugumoje kitų parduotuvių, megzti, nerti rūbeliai "pagaminami" Kinijoje. O jūs paklausėte pardavėjos, kodėl taip yra? Kas atsako už kokybę? Iš kur audinys? ir t.t. rolleyes.gif

Kinijoje rūbeliai (kelnės, švarKai, sijonai), nesiuvami. Juk ant etiketės rašo Made in Estonia. Su kinija tik susiję nerti, megzti, trikotažiniai rūbeliai ir tai ne visi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2007 05 08, 11:45)
Kaip ir daugumoje kitų parduotuvių, megzti, nerti rūbeliai "pagaminami" Kinijoje. O jūs paklausėte pardavėjos, kodėl taip yra? Kas atsako už kokybę? Iš kur audinys? ir t.t.  rolleyes.gif

Kinijoje rūbeliai (kelnės, švarKai, sijonai), nesiuvami. Juk ant etiketės rašo Made in Estonia. Su kinija tik susiję nerti, megzti, trikotažiniai rūbeliai ir tai ne visi  schmoll.gif

Tai ir aš pastebėjau, kad etiketės skiriasi.

Šiaip tai man patinka šios parduotuvės drabužių modeliai,stilius.smile.gif
Atsakyti