as pastaruoju laiku montonu tikrai nesizaviu kazkaip suprastejes atrodo rubu pilna bet sunku isirinkti kazka originalaus po to puse miesto pamatysi einant

QUOTE(egluziukas @ 2007 05 08, 21:17)
as pastaruoju laiku montonu tikrai nesizaviu kazkaip suprastejes atrodo rubu pilna bet sunku isirinkti kazka originalaus po to puse miesto pamatysi einant 

Kaune Pramonės Maxsimoje Montone išpardavimas
Užsidaro remontui, tai dar papildomai taiko 20% nuolaidas nuo jau nukainuotų rūbelių. Akcija bus iki sekmadienio. MB švarką už 120 lt nusipirko

QUOTE(egluziukas @ 2007 05 08, 20:17)

nusipirkau švarkelį iš ten, ir nesutikau nei vienos su tokiu pat

Ui kaip man patinka Monton, daug drabužėlių iš ten turiu, bet tikrai nesutinku pusę miesto su tokiais pat
Jau spėjau nugriebti naują kostiumėlį iš rudens kolekcijos

Reiks apsilankyt, apsižvalgyt kas per rudens kolekcija šiemet

maniskis daznai perka is sitos pardutuves rubus, man jie
ir nuolaidu kortele nugvelbiu jei man ko reikia

as tai perku dabar ,nes esu
,o ten yra didoku dydziu
,bet kainos gali buti ir mazesnes

Man MONTONo modeliukai (dauguma) patinka, ir kokybe gera.
QUOTE(VaNilline @ 2007 08 02, 14:35)
maniskis daznai perka is sitos pardutuves rubus, man jie
ir nuolaidu kortele nugvelbiu jei man ko reikia

Mes vyrui irgi perkam retkarciais is Monton, jei ka grazaus pamatom, kokybe nenusivylem. Pati turiu keleta palaidiniu is ten, tai mieste kitu dar nesutikau su tokiom pat

man patinka Monton,o mano vyrui labai patinka apatinis trikotazas,dabar tik ir perka is sios parduotuves,labai patogus,ir kokybe super