Įkraunama...
Įkraunama...

MONTON

Pas mane 10 proc. nuolaida, jei kam reikia - galiu paskolinti... 4u.gif
Atsakyti
as pastaruoju laiku montonu tikrai nesizaviu kazkaip suprastejes atrodo rubu pilna bet sunku isirinkti kazka originalaus po to puse miesto pamatysi einant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 05 08, 21:17)
as pastaruoju laiku montonu tikrai nesizaviu kazkaip suprastejes atrodo rubu pilna bet sunku isirinkti kazka originalaus po to puse miesto pamatysi einant blush2.gif

drinks_cheers.gif ir as taip pat manau...
Atsakyti
Kaune Pramonės Maxsimoje Montone išpardavimas thumbup.gif Užsidaro remontui, tai dar papildomai taiko 20% nuolaidas nuo jau nukainuotų rūbelių. Akcija bus iki sekmadienio. MB švarką už 120 lt nusipirko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 05 08, 20:17)

nusipirkau švarkelį iš ten, ir nesutikau nei vienos su tokiu pat bigsmile.gif
Atsakyti
Ui kaip man patinka Monton, daug drabužėlių iš ten turiu, bet tikrai nesutinku pusę miesto su tokiais pat thumbup.gif Jau spėjau nugriebti naują kostiumėlį iš rudens kolekcijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Reiks apsilankyt, apsižvalgyt kas per rudens kolekcija šiemet smile.gif
Atsakyti
maniskis daznai perka is sitos pardutuves rubus, man jie thumbup.gif ir nuolaidu kortele nugvelbiu jei man ko reikia
Atsakyti
as tai perku dabar ,nes esu nestuke.gif ,o ten yra didoku dydziu lotuliukas.gif ,bet kainos gali buti ir mazesnes
Atsakyti
Man MONTONo modeliukai (dauguma) patinka, ir kokybe gera.
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2007 08 02, 14:35)
maniskis daznai perka is sitos pardutuves rubus, man jie  thumbup.gif  ir nuolaidu kortele nugvelbiu jei man ko reikia

Mes vyrui irgi perkam retkarciais is Monton, jei ka grazaus pamatom, kokybe nenusivylem. Pati turiu keleta palaidiniu is ten, tai mieste kitu dar nesutikau su tokiom pat lotuliukas.gif
Atsakyti
man patinka Monton,o mano vyrui labai patinka apatinis trikotazas,dabar tik ir perka is sios parduotuves,labai patogus,ir kokybe super thumbup.gif
Atsakyti