Įkraunama...
Įkraunama...

MONTON

Man pradejo ziauriai nepatikti, nieko ten jau nebeissirenku doh.gif kelnes trumpos svarkai ant 168 ugio, nors monton manekenes nera jau tokios zemauges, pasiziuri jom visi svarkai ir kelnes tinka g.gif ir vienoj parduotuvej klausiau kodel nevezat prekiu aukstaugems, tai sake gauna daug nusiskundimu, bet vistiek niekas nesikeicia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2007 09 18, 00:06)
man patinka Monton,o mano vyrui labai patinka apatinis trikotazas,dabar tik ir perka is sios parduotuves,labai patogus,ir kokybe super thumbup.gif

Sakai apatiniai vyriski nieko g.gif Kazkaip niekad neuzmaciau ju Montone rolleyes.gif Nors gal nereikejo ir neatkreipiau demesio.
Atsakyti
Labai supykus ant monton aggressive.gif .
Pasimatavau Megoj megztinuką, kaip visada prieš pirkdama apžiūrėjau ir radau nubėgusias akis. Surado kitą, viskas thumbup.gif ir nusinešė abu prie kasos. Įdėjo į maišą brokuotą. Buvau girdėjus, kad taip daro, bet pasitikėjau pardavėja verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2007 09 18, 19:42)
Labai supykus ant monton  aggressive.gif .
Pasimatavau Megoj megztinuką, kaip visada prieš pirkdama apžiūrėjau ir radau nubėgusias akis. Surado kitą, viskas  thumbup.gif ir nusinešė abu prie kasos. Įdėjo į maišą brokuotą. Buvau girdėjus, kad taip daro, bet pasitikėjau pardavėja  verysad.gif .

reikejo iskart nest atgal, juk pirkejas visada yra teisus smile.gif
Atsakyti
Man asmeniskai MONTONE labai patinka svarkai thumbup.gif , superine kokybe thumbup.gif dar neteko nusivilti sia parduotuve smile.gif
Atsakyti
anksciau labai daznai apsipirkinedavau, turiu daug rubeliu is montono, bet vieno susitikimo metu is 12 zmoniu 3 buvo su monotn kostiumeliaisi, tame tarpe ir as... labai ne kaip. masine gamyba, nieko nepadarysi. monton drabuziu braizas labai ryskus, retai besuklysi pamates monton ruba ir ju daug... supykau ir neperku.
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2007 09 18, 23:23)
reikejo iskart nest atgal, juk pirkejas visada yra teisus smile.gif

kad pirkėjas teisus tai tiesa, bet nieko neirodysi, kad ne pati ištraukei akį, manau nuėjus ir žmogiškai pasakius padėti (svarbiausia nereikia pradėt rėkt) tikriausia būtų pakeite mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(austra @ 2007 05 08, 12:37)
Sveikos, dėl kokybės tai is tikrųjų labai daug nesitikėkite, nes beveik visi drabužiai siuvami ir mezgami Kinijoje. Ypač nekokybiški visokie megztukai, maikutės, kurie labai greitai apsivelia ir išsitaso. Tačiau nusipirkusios defektuotą gaminį, visada jį galite grąžinti, tik reikia turėti čekį.

prieš perkant pžiurėkit audinio sudėti, jei nėra sintetikos tai normalu, kad prasitemps, viskas surašyta būna etiketėse ir reik atkreip dėmesį į skalbima, nes būna tokių rūbų kad tik sausas valymas, rankų skalbimas arba tik 30laipsniu šilumos.
Atsakyti
As tai nusivyliau sita parduotuve g.gif sakyciau bent jau siuo metu tai kokybe abejotina schmoll.gif
Atsakyti
Klasikiniu kostiumeliu kokybe tai gera, nieko negaliu sakyt, bet ta masine gamyba...ir kai i darba ateina kelios mergaites vienodais kostiumelias, tai vien zo doh.gif umn.gif protest.gif
Atsakyti
http://www.montonfashion.com/party07/#
Atsakyti
kaip Monton BATU kokybe? gal kam teko susidurt? smile.gif
Atsakyti
Man patinka Monton batai
Atsakyti