Nepykit jei sukursiu dar viena tema, bet tokios neradau
Sveikos mamytes,
. Ar jus naudojate tusa, seselius, pudras, blizgesius budamos nescios? Pas mane labai riebaluojasi plaukai ir ji ploni, tai turiu plauti galva kiekviena diena, tai kai buvau nenescia tai naudojau purskala standininmui plauku, zele plaukams, kartais lako papurksdavau. O dabar nezinau ar nepakenksiu kudikeliui?
QUOTE(SaDa @ 2009 04 16, 19:55)
Sveikos mamytes,
. Ar jus naudojate tusa, seselius, pudras, blizgesius budamos nescios? Pas mane labai riebaluojasi plaukai ir ji ploni, tai turiu plauti galva kiekviena diena, tai kai buvau nenescia tai naudojau purskala standininmui plauku, zele plaukams, kartais lako papurksdavau. O dabar nezinau ar nepakenksiu kudikeliui?
na as dazausi kiekviena ryta, neisivaizduoju kaip i darba eiti be makiazo
O man visiskai nesinori naudoti kosmetikos, juk daba mane ir taip yra kas papuosia
tik veido odai naudoju excipial kremuka, nes labai nestumo metu pasidare jautri ir sausa.
tik veido odai naudoju excipial kremuka, nes labai nestumo metu pasidare jautri ir sausa.
Saunuoles
As irgi kai buvau
labaiu prisiziurejau nei dabar
Bet kai nueidavau i poliklinika ir pamatydavau kitas
tai baisu pasidarydavo
Nesizukave, neisidaze, jau tokios tokios pavargusios, atrodydavao, kad sunkiausia liga serga
Grazinkites ir mylekit save
Juk nestumas trunka neilgai ir ne daznai
Grazinkites ir mylekit save
Atsimenu pati pradzia buvo sunki, kai taip bloga budavo
nesinorejo nei dazytis, nei grazintis
Bet visos blogybes praeina ir prazydau kaip gelyte
Neseniai va buvau kirpikloje, nusikirpau kirpciukus, kiekviena karta pasidazau, kai einu kur nors
Bukime grazios ir sveikos
Bet visos blogybes praeina ir prazydau kaip gelyte
Kaip ir iki pastojimo naudojau kosmetika, taip ir dabar. Visada reikia rupintis savimi, juk mes moterys
Eisiu ir as tada antakius su blakstienom dazytis ir apsikirpti butu patas laikas. Na ka bukim grazios
as tai tokios nuomones, kad jeigu nescia, tai vistiek turi prisiziureti.
taip miela buti graziai nestukei
kaip tik siandien buvau kirpykloje, pakeiciau sukuosena, nusidaziau plaukus - ir grazi lauksiu savo lelytes
turime buti dar grazesnes ir zavesnes
taip miela buti graziai nestukei
kaip tik siandien buvau kirpykloje, pakeiciau sukuosena, nusidaziau plaukus - ir grazi lauksiu savo lelytes
labas,nestukes.esu naujoke,noreciau ir asprisijungt prie jusu rato.as irgi dazausi,ir atrodo labiau nei apskritai kada nors..dazniau tepuosi kuno losjonu,ranku oda kazkodel issausejo..irgi tepu.prisipirkau kada cia sampunu geru sau.kosmetikos..neisivaizduoju,jei negalima butu nesciai dazytis,tikriausiiai numirciau..