ir as taip manau, bet kaip nesipykt su MB? kaip paaiskint kad noriu atrodyt graziai ir nestuke budama....nors jam as graziausia naturali....mhmmmm
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 09:39)
ir as taip manau, bet kaip nesipykt su MB? kaip paaiskint kad noriu atrodyt graziai ir nestuke budama....nors jam as graziausia naturali....mhmmmm 
Manau nestumas ne prie ko cia, jis tiesiog manipuliuoja tuo
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 08:39)
Gali pabandyt isigyt naturalios kosmetikos - tokios net pudros ir toninių kremų būna. Na manu prieš tai nebūtų argumentų.
O tarkim tikrai neįsivaizduoju kuo gali pakenkti akių tušas
Man išvis keista kai vyrai nurodinėja kaip moteriai atrodyt. Na suprantu kad plaukų geriau cheminiais dažais nedažyt, nes tas kenkia...
Mano vyras niekados neprieštaravo tam, kad pasidažyčiau, gal tik kartais pasakydavo kas jam labiau/ mažiau patinka. O dabar, kai esu
tuo labiau nieko nesako
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 08:22)
sveikutes
berods tokios temos neradau.noreciau suzinoti jusu nuomone apie nestumo metu naudojama pudra, tusa, skaistalus ir pan kosmetines priemones.
aisku viskas su saiku. mano MB sako, kad negalima ( jis taip todel, kad nenori, kad as dazyciaus) , sako, kad as jam grazesne be makiazo ir pan. taciau veida beria ir kosmetologe yra dar anksciau paskyrus skysta pudra ir ji gerai paslepia trukumus.....
tai va.... tikiuosi sulaukt atsakymu... 
Dazykis ir jauskis grazi
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 09:22)
sveikutes
berods tokios temos neradau.noreciau suzinoti jusu nuomone apie nestumo metu naudojama pudra, tusa, skaistalus ir pan kosmetines priemones.
aisku viskas su saiku. mano MB sako, kad negalima ( jis taip todel, kad nenori, kad as dazyciaus) , sako, kad as jam grazesne be makiazo ir pan. taciau veida beria ir kosmetologe yra dar anksciau paskyrus skysta pudra ir ji gerai paslepia trukumus.....
O MB negalvoja, kad pvz, praustis negalima, nes vanduo naikina "gerasias odos bakterijas" ?
tegyvuoja naturalumas
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 06 11, 11:32)
Ir pries akis iskyla moteriske tarybiniu raudonu veidu, apzelusiom kojom ir tankiomis Amazones dziunglemis pazastyse
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 06 11, 10:32)
O MB negalvoja, kad pvz, praustis negalima, nes vanduo naikina "gerasias odos bakterijas" ?
tegyvuoja naturalumas
o jau kodel negalima plauku kirpti???
man kartais juoka kelia tokie nusistatymai...
Papildyta:
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 11, 10:42)
Ir pries akis iskyla moteriske tarybiniu raudonu veidu, apzelusiom kojom ir tankiomis Amazones dziunglemis pazastyse

QUOTE(Smuk @ 2009 06 11, 15:23)
o jau kodel negalima plauku kirpti???
kokia kaimo bobute prisnekejo ?
nepykit 
Papildyta:

Papildyta:
Ne, nu ar siandien pilnatis, ar as neaiskiai rasau?
P.S. Jus skiriate humora, sarkazma nuo realaus pasisakymo?
Kokia absurdiska tema, toks idiotiskas buvo ir mano atsakymas
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 06 11, 14:46)
Ne, nu ar siandien pilnatis, ar as neaiskiai rasau?
cia ne tau asmeniskai buvo skirta,
Na o jei dar papildant ITIN PAVOJINGU nestumui dalyku sarasa buuuuuuuuuutinai reikia pabrezti, kad:
1. Negalima NIEKO pirkti vaikiukui, kol jis negims
2. Dangstytis pilva reikia paklodem, kad nieks nenuziuretu. Apie fotografavima apskritai jokios kalbos negali buti
3. Jokiu jokiu budu negalima issigasti (neaisku kaip tai sukontroliuoti tik)
ir dar n tokiu dalykeliu. Manau sarasas ka galima butu trumpesnis...
1. Negalima NIEKO pirkti vaikiukui, kol jis negims
2. Dangstytis pilva reikia paklodem, kad nieks nenuziuretu. Apie fotografavima apskritai jokios kalbos negali buti
3. Jokiu jokiu budu negalima issigasti (neaisku kaip tai sukontroliuoti tik)
ir dar n tokiu dalykeliu. Manau sarasas ka galima butu trumpesnis...
QUOTE(Smuk @ 2009 06 11, 16:16)
cia ne tau asmeniskai buvo skirta,
o visoms, kurios taip galvoja ... o tokiu yra ne viena ir ne dvi... 
Nu as tai pirma karta pamaciau toki marazma, todel ir nesusilaikiau nepakomentavus....
ismire po antrojo pasaulinio karo, bo siais laikais kazkaip nesitiki man.....
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 09:22)
sveikutes
Nesupyk, bet gal labai jau daug ir nekokybiskai dazaisi, o nestumas tik pretekstas ? Gal tamstos pudra 5 atspalviais tamsesne uz naturalia veido oda?