Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

ir as taip manau, bet kaip nesipykt su MB? kaip paaiskint kad noriu atrodyt graziai ir nestuke budama....nors jam as graziausia naturali....mhmmmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 09:39)
ir as taip manau, bet kaip nesipykt su MB? kaip paaiskint kad noriu atrodyt graziai ir nestuke budama....nors jam as graziausia naturali....mhmmmm g.gif

blink.gif o kaip jis argumentuoja draudima?
Manau nestumas ne prie ko cia, jis tiesiog manipuliuoja tuo
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 08:39)

Gali pabandyt isigyt naturalios kosmetikos - tokios net pudros ir toninių kremų būna. Na manu prieš tai nebūtų argumentų. smile.gif (Hauschka, Logona, Sante, Madara ir dar kažkas nepamenu)
O tarkim tikrai neįsivaizduoju kuo gali pakenkti akių tušas smile.gif

Man išvis keista kai vyrai nurodinėja kaip moteriai atrodyt. Na suprantu kad plaukų geriau cheminiais dažais nedažyt, nes tas kenkia...
Atsakyti
Mano vyras niekados neprieštaravo tam, kad pasidažyčiau, gal tik kartais pasakydavo kas jam labiau/ mažiau patinka. O dabar, kai esu nestuke.gif tuo labiau nieko nesako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 08:22)
sveikutes 4u.gif  berods tokios temos neradau.noreciau suzinoti jusu nuomone apie nestumo metu naudojama pudra, tusa, skaistalus ir pan kosmetines priemones.  g.gif  aisku viskas su saiku. mano MB sako, kad negalima ( jis taip todel, kad nenori, kad as dazyciaus) , sako, kad as jam grazesne be makiazo ir pan. taciau veida beria ir kosmetologe yra dar anksciau paskyrus skysta pudra ir ji gerai paslepia trukumus..... thumbup.gif  tai va.... tikiuosi sulaukt atsakymu... cool.gif

Dazykis ir jauskis grazi 4u.gif Neisivaizduoju kaip galetu pudra pakenkti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 09:22)
sveikutes 4u.gif  berods tokios temos neradau.noreciau suzinoti jusu nuomone apie nestumo metu naudojama pudra, tusa, skaistalus ir pan kosmetines priemones.  g.gif  aisku viskas su saiku. mano MB sako, kad negalima ( jis taip todel, kad nenori, kad as dazyciaus) , sako, kad as jam grazesne be makiazo ir pan. taciau veida beria ir kosmetologe yra dar anksciau paskyrus skysta pudra ir ji gerai paslepia trukumus..... thumbup.gif  tai va.... tikiuosi sulaukt atsakymu... cool.gif

blink.gif blink.gif
O MB negalvoja, kad pvz, praustis negalima, nes vanduo naikina "gerasias odos bakterijas" ? biggrin.gif Ir dar nagu karpyti negalima per nestuma - tegul auga irnesakyk.gif ka jau kalbeti apie plauku kirpima arba dazyma...

tegyvuoja naturalumas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 06 11, 11:32)
tegyvuoja naturalumas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir pries akis iskyla moteriske tarybiniu raudonu veidu, apzelusiom kojom ir tankiomis Amazones dziunglemis pazastyse lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 06 11, 10:32)
blink.gif  blink.gif
O MB negalvoja, kad pvz, praustis negalima, nes vanduo naikina "gerasias odos bakterijas" ? biggrin.gif Ir dar nagu karpyti negalima per nestuma - tegul auga  irnesakyk.gif  ka jau kalbeti apie plauku kirpima arba dazyma...

tegyvuoja naturalumas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o jau kodel negalima plauku kirpti??? g.gif kokia kaimo bobute prisnekejo ? lotuliukas.gif

man kartais juoka kelia tokie nusistatymai... lotuliukas.gif nepykit ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 11, 10:42)
Ir pries akis iskyla moteriske tarybiniu raudonu veidu, apzelusiom kojom ir tankiomis Amazones dziunglemis pazastyse lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smuk @ 2009 06 11, 15:23)
o jau kodel negalima plauku kirpti???  g.gif  kokia kaimo bobute prisnekejo ?  lotuliukas.gif

man kartais juoka kelia tokie nusistatymai...  lotuliukas.gif nepykit  ax.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif

Ne, nu ar siandien pilnatis, ar as neaiskiai rasau? blink.gif

P.S. Jus skiriate humora, sarkazma nuo realaus pasisakymo? blink.gif

Kokia absurdiska tema, toks idiotiskas buvo ir mano atsakymas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 11 birželio 2009 - 14:48
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 06 11, 14:46)
Ne, nu ar siandien pilnatis, ar as neaiskiai rasau?  blink.gif

P.S. Jus skiriate humora, sarkazma nuo realaus pasisakymo?  blink.gif

Kokia absurdiska tema, toks idiotiskas buvo ir mano atsakymas  mirksiukas.gif

cia ne tau asmeniskai buvo skirta, mirksiukas.gif o visoms, kurios taip galvoja ... o tokiu yra ne viena ir ne dvi... doh.gif
Atsakyti
Na o jei dar papildant ITIN PAVOJINGU nestumui dalyku sarasa buuuuuuuuuutinai reikia pabrezti, kad:
1. Negalima NIEKO pirkti vaikiukui, kol jis negims
2. Dangstytis pilva reikia paklodem, kad nieks nenuziuretu. Apie fotografavima apskritai jokios kalbos negali buti
3. Jokiu jokiu budu negalima issigasti (neaisku kaip tai sukontroliuoti tik)
ir dar n tokiu dalykeliu. Manau sarasas ka galima butu trumpesnis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smuk @ 2009 06 11, 16:16)
cia ne tau asmeniskai buvo skirta, mirksiukas.gif  o visoms, kurios taip galvoja ... o tokiu yra ne viena ir ne dvi...  doh.gif

Nu as tai pirma karta pamaciau toki marazma, todel ir nesusilaikiau nepakomentavus.... doh.gif Kazkaip sventai tikiu, kad tokios "taip galvojancios"
ismire po antrojo pasaulinio karo, bo siais laikais kazkaip nesitiki man..... lotuliukas.gif

QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 09:22)

Nesupyk, bet gal labai jau daug ir nekokybiskai dazaisi, o nestumas tik pretekstas ? Gal tamstos pudra 5 atspalviais tamsesne uz naturalia veido oda? blink.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 11 birželio 2009 - 16:05