Labukas visom, manau, kad pasipuosti nestumo metu ne tik galima bet ir butina
beje norejau paklaust ar kuri nors esat naudojusi iklotus "Anion"(Winalite)??? Vakar buvau pristatyme, ir patiko pasakojimai, bet su tais anijonais????
Ar tikrai saugu juos naudoti nestumo metu???
Sveikos
as visada laikiausi tos pacios nuomones - kosmetika reikalinga kai eini i zmones, namie ar su vaiku einant i zaidimu aikstele jos tikrai nereikia
Tokiu iklotu nesu bandzius
as visada laikiausi tos pacios nuomones - kosmetika reikalinga kai eini i zmones, namie ar su vaiku einant i zaidimu aikstele jos tikrai nereikia
Tokiu iklotu nesu bandzius
QUOTE(Kaciorka @ 2009 05 15, 11:44)
Labukas visom, manau, kad pasipuosti nestumo metu ne tik galima bet ir butina
beje norejau paklaust ar kuri nors esat naudojusi iklotus "Anion"(Winalite)??? Vakar buvau pristatyme, ir patiko pasakojimai, bet su tais anijonais????
Ar tikrai saugu juos naudoti nestumo metu???
ne,negirdejau.deja.
Cia kaip supratau naujiena kol kas Lietuvoj. Tik niekur neradau garantijos, kad tikrai saugu nesciom.
Visada naudoju kosmetiką-tupint namuose makiažas būna labai paprastas ir neryškus. KArtais tik kosmetiniu pieštuku apvedu akis.
Išeidama į "žmones" pasidažau ir blakstienas, užsidedu šešėlius.
Nesuprantu, kodėl moterys bijo pasidažyt namuose. Juk jos turi vyrus, o vyrams reikia šiek tiek kibirkštėlės iš moteriškos pusės. Nenoriu būti pilka pelyte ir esu prieš nublukusį vaizdą namuose.
Nesupykite ir neįsižeiskite už šį nuomonės išsakymą. Visoms geros dienos.
Išeidama į "žmones" pasidažau ir blakstienas, užsidedu šešėlius.
Nesuprantu, kodėl moterys bijo pasidažyt namuose. Juk jos turi vyrus, o vyrams reikia šiek tiek kibirkštėlės iš moteriškos pusės. Nenoriu būti pilka pelyte ir esu prieš nublukusį vaizdą namuose.
Nesupykite ir neįsižeiskite už šį nuomonės išsakymą. Visoms geros dienos.
Kadangi ir anksčiau makiažas man nebuvo būtinas kasdieninis ritualas,tai ir dbr nepuolu atsikėlus anksti ryte gražintis,bet visiškai pritariu tai nuomonei,akd nereikia apsileisti,nes būna einu pamatau kokią nelabai prisižiūrinčią nėštukę,tai atrodo aš niekada neleisiu sau taip atrodyti,bet aišku būna visko,nes jeigu kur tenka skubiai išlėkti tikrai neisteirkuoju, kad nevarysiu nes esu be "veido"
Aš vietoj pudros naudoju kremą su spalva (ekologišką sertifikuotą), kai labai reikia naudoju pudrą natūralią (Hauschka) yra ir dar keletas pavadinimų.
Blakstienas dažaus įprastu tušu.
Mečiau nagų lakus... grynai dėl acetono.
Blakstienas dažaus įprastu tušu.
Mečiau nagų lakus... grynai dėl acetono.
As pradejau naudoti naturalius aliejus, tikiuosi pades striju profilaktikai, nes raso apie juos graziai.
QUOTE(SaDa @ 2009 05 20, 17:03)
As pradejau naudoti naturalius aliejus, tikiuosi pades striju profilaktikai, nes raso apie juos graziai.
del striju, tai visko prisiskaiciusi, viskuo apsitepusi
pritariu Auditai, kad vyras savo zmona ir namuose turi matyt grazia, o ne babaisa su nutrintu chalatu ir juodais paakiais. aisku, cia jau kaip kam atrodo
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 20, 17:10)
pritariu Auditai, kad vyras savo zmona ir namuose turi matyt grazia, o ne babaisa su nutrintu chalatu ir juodais paakiais. aisku, cia jau kaip kam atrodo 
Tikrai taip. Ačiū kad palaikai mano nuomonę.
sveikutes
berods tokios temos neradau.noreciau suzinoti jusu nuomone apie nestumo metu naudojama pudra, tusa, skaistalus ir pan kosmetines priemones.
aisku viskas su saiku. mano MB sako, kad negalima ( jis taip todel, kad nenori, kad as dazyciaus) , sako, kad as jam grazesne be makiazo ir pan. taciau veida beria ir kosmetologe yra dar anksciau paskyrus skysta pudra ir ji gerai paslepia trukumus.....
tai va.... tikiuosi sulaukt atsakymu...
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 09:22)
sveikutes
berods tokios temos neradau.noreciau suzinoti jusu nuomone apie nestumo metu naudojama pudra, tusa, skaistalus ir pan kosmetines priemones.
aisku viskas su saiku. mano MB sako, kad negalima ( jis taip todel, kad nenori, kad as dazyciaus) , sako, kad as jam grazesne be makiazo ir pan. taciau veida beria ir kosmetologe yra dar anksciau paskyrus skysta pudra ir ji gerai paslepia trukumus.....
tai va.... tikiuosi sulaukt atsakymu... 
Didziai abejoju, kad dekoratyvine kosmetika gali tureti kokia itaka nestumui