Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

Labukas visom, manau, kad pasipuosti nestumo metu ne tik galima bet ir butina smile.gif beje norejau paklaust ar kuri nors esat naudojusi iklotus "Anion"(Winalite)??? Vakar buvau pristatyme, ir patiko pasakojimai, bet su tais anijonais???? g.gif Ar tikrai saugu juos naudoti nestumo metu???
Atsakyti
Sveikos

as visada laikiausi tos pacios nuomones - kosmetika reikalinga kai eini i zmones, namie ar su vaiku einant i zaidimu aikstele jos tikrai nereikia rolleyes.gif

Tokiu iklotu nesu bandzius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciorka @ 2009 05 15, 11:44)
Labukas visom, manau, kad pasipuosti nestumo metu ne tik galima bet ir butina  smile.gif  beje norejau paklaust ar kuri nors esat naudojusi iklotus "Anion"(Winalite)??? Vakar buvau pristatyme, ir patiko pasakojimai, bet su tais anijonais????  g.gif  Ar tikrai saugu juos naudoti nestumo metu???

ne,negirdejau.deja. smile.gif
Atsakyti
Cia kaip supratau naujiena kol kas Lietuvoj. Tik niekur neradau garantijos, kad tikrai saugu nesciom. rolleyes.gif
Atsakyti
Visada naudoju kosmetiką-tupint namuose makiažas būna labai paprastas ir neryškus. KArtais tik kosmetiniu pieštuku apvedu akis.
Išeidama į "žmones" pasidažau ir blakstienas, užsidedu šešėlius.
Nesuprantu, kodėl moterys bijo pasidažyt namuose. Juk jos turi vyrus, o vyrams reikia šiek tiek kibirkštėlės iš moteriškos pusės. Nenoriu būti pilka pelyte ir esu prieš nublukusį vaizdą namuose.
Nesupykite ir neįsižeiskite už šį nuomonės išsakymą. Visoms geros dienos. 4u.gif
Atsakyti
Kadangi ir anksčiau makiažas man nebuvo būtinas kasdieninis ritualas,tai ir dbr nepuolu atsikėlus anksti ryte gražintis,bet visiškai pritariu tai nuomonei,akd nereikia apsileisti,nes būna einu pamatau kokią nelabai prisižiūrinčią nėštukę,tai atrodo aš niekada neleisiu sau taip atrodyti,bet aišku būna visko,nes jeigu kur tenka skubiai išlėkti tikrai neisteirkuoju, kad nevarysiu nes esu be "veido" biggrin.gif
Atsakyti
Aš vietoj pudros naudoju kremą su spalva (ekologišką sertifikuotą), kai labai reikia naudoju pudrą natūralią (Hauschka) yra ir dar keletas pavadinimų.
Blakstienas dažaus įprastu tušu.

Mečiau nagų lakus... grynai dėl acetono.
Atsakyti
As pradejau naudoti naturalius aliejus, tikiuosi pades striju profilaktikai, nes raso apie juos graziai.
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2009 05 20, 17:03)
As pradejau naudoti naturalius aliejus, tikiuosi pades striju profilaktikai, nes raso apie juos graziai.

del striju, tai visko prisiskaiciusi, viskuo apsitepusi lotuliukas.gif ir simto nuomoniu paklausiusi padariau isvada, kad jos atsiranda (arba ne) vien del genetikos ir jokie kremai ar aliejai niekuo nepadeda, gal tik paciai moraliskai geriau..jau turiu striju, ir tepuosi tais kremais toliau ax.gif

pritariu Auditai, kad vyras savo zmona ir namuose turi matyt grazia, o ne babaisa su nutrintu chalatu ir juodais paakiais. aisku, cia jau kaip kam atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 20, 17:10)
pritariu Auditai, kad vyras savo zmona ir namuose turi matyt grazia, o ne babaisa su nutrintu chalatu ir juodais paakiais. aisku, cia jau kaip kam atrodo rolleyes.gif

Tikrai taip. Ačiū kad palaikai mano nuomonę.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif berods tokios temos neradau.noreciau suzinoti jusu nuomone apie nestumo metu naudojama pudra, tusa, skaistalus ir pan kosmetines priemones. g.gif aisku viskas su saiku. mano MB sako, kad negalima ( jis taip todel, kad nenori, kad as dazyciaus) , sako, kad as jam grazesne be makiazo ir pan. taciau veida beria ir kosmetologe yra dar anksciau paskyrus skysta pudra ir ji gerai paslepia trukumus..... thumbup.gif tai va.... tikiuosi sulaukt atsakymu... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 09:22)
sveikutes 4u.gif  berods tokios temos neradau.noreciau suzinoti jusu nuomone apie nestumo metu naudojama pudra, tusa, skaistalus ir pan kosmetines priemones.  g.gif  aisku viskas su saiku. mano MB sako, kad negalima ( jis taip todel, kad nenori, kad as dazyciaus) , sako, kad as jam grazesne be makiazo ir pan. taciau veida beria ir kosmetologe yra dar anksciau paskyrus skysta pudra ir ji gerai paslepia trukumus..... thumbup.gif  tai va.... tikiuosi sulaukt atsakymu... cool.gif

Didziai abejoju, kad dekoratyvine kosmetika gali tureti kokia itaka nestumui g.gif
Atsakyti