Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

Ir plaukus dažiau, ir kirpau, ir kremus naudojau,ir kvepinausi, tik tuo metu visai kitoks kvapas patiko nei įprastai, ir su makiažu vaikščiojau. Tik nagų nelakavau:) negalėjau pakęst lako kvapo.

Beveik viskas buvo taip, kaip visada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romaievamatilda: 23 liepos 2011 - 12:40
beabejo grazinames biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kuri zinot, ar kenkia, jei nestumo metu naudoji depiliacini krema pvz. bikinio srityje ir kitur?
Atsakyti
sveikos, nenoreciau nieko izeisti, bet jau kaip kraupiai atrodo nesusitvarkiusi busima mama...su nutysusiai rubeliais, ataugusioms saknim ir riebaluotais plaukais...nieko nera blogiau...jeigu blogai jausiuos budama nescia ir nenoresiu dazytis (ar tingesiu) as tikrai eisiu blakstienu augintis, kauke veido kokia detis ir panasiai. o poto moteros verkia, kad vyrai atsala...
beje, akropolio miglei (atrodo) dirba nestuke.gif toookia grazi moteris! negalejau atitraukti akiu, tiesiog svyti, tvarkingai pasidazius (minimaliai) plaukuciai svarus, susukuoti, rankytes svelnios, naguciai tvarkinti, graziai ir paprastai apsirengus, tiesiog negalejau atitraukti akiu blush2.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai gerai plauku dazus gali atstoti dazantieji sampunai ar non-permanent dazai mirksiukas.gif jie be jokiu amoniaku, tai nelabai jau tokie ir baisus.
Atsakyti
QUOTE(Jovani @ 2011 07 15, 20:30)
na man tos teorijos apie kenkimą leliukui labai jau kvailos atrodo, juk vaikutį nuo viso aplinkos "blogio" saugo jo namukas - placenta, tad manau, jog jokie lakai ar standikliai ar želės tikrai jam nekenkia, lygiai taip pat ir dekoratyvinė kosmetika.
Kiekviena norim būti graži, nesvarbu - laukiamės ar ne.
Tik tiek, jog man pastojus daugiau natūralumo norisi - kremukas, tušas ir lūpų blizgis 4u.gif
na sakoma, jog po 12 savaitės saugiausia tuo užsiimti, tačiau vėlgi, ar ten gali kažkaip tam leliui dažymai ir cheminiai šukavimai atsiliept, kad ir ankščiau tai darysit? na aš abejoju blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai norisi pasidazyti ir pasidazau, bet jokiu plauku nedazau, jokiu putu ir laku nenaudoju, nes skaiciau, kad nelabai gerai iki 12 sav. g.gif blush2.gif
Atsakyti
Plaukučius dažau, nagučius lakuoju, make-up'ą darau, bet tai viskas, užtat, į soliariumą nebevaikštau. 4u.gif
Atsakyti
Zinoma,butinai cool.gif Pasidazau kasdiena,plaukus ir kerpu ir dazau nestumo metu,negaleciau vaikscioti visa nupesiota smile.gif Soleriumai,jokiu budu!!!
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2011 11 15, 17:35)
Zinoma,butinai cool.gif Pasidazau kasdiena,plaukus ir kerpu ir dazau nestumo metu,negaleciau vaikscioti visa nupesiota smile.gif  Soleriumai,jokiu budu!!!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2011 11 15, 17:35)
Zinoma,butinai cool.gif Pasidazau kasdiena,plaukus ir kerpu ir dazau nestumo metu,negaleciau vaikscioti visa nupesiota smile.gif  Soleriumai,jokiu budu!!!

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Į kosmetiką nespjoviau nei iki nėštumo, nei jo metu, nei po gimdymo. Kirpykloje lankiausi, nagelius lakavau, akytes dažiau... Ar gali būti blogai save prižiūrinti moteris? Taigi kad ne mirksiukas.gif
Atsakyti