Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

kadangi nestuke.gif pradzia buvo gan sunki tai nieko nenorejau nej dazytis nej grazintis doh.gif va daba sveikatele nebloga tai visokiu nesamoniu prisigalvoju kad tik graziau atrodyciau biggrin.gif
Atsakyti
o kokie nėštumo laikotarpiu galima dažyt plaukus, chemini darytis ir pan?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2009 04 16, 19:55)
Sveikos mamytes,

Nepykit jei sukursiu dar viena tema, bet tokios neradau sad.gif. Ar jus naudojate tusa, seselius, pudras, blizgesius budamos nescios? Pas mane labai riebaluojasi plaukai ir ji ploni, tai turiu plauti galva kiekviena diena, tai kai buvau nenescia tai naudojau purskala standininmui plauku, zele plaukams, kartais lako papurksdavau. O dabar nezinau ar nepakenksiu kudikeliui?

makiažas nėštumui nekenkia, tik va plaukų dažymas nelabai gerai.. Bet ir tai.. aš vistiek dažau.. Tikrai nežadu būt kokia tai nevala besailaukianti mama. Svarbu prisižiūrėti, kad ir pats gerai jaustumeisi.
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2011 07 15, 00:29)
makiažas nėštumui nekenkia, tik va plaukų dažymas nelabai gerai.. Bet ir tai.. aš vistiek dažau.. Tikrai nežadu būt kokia tai nevala besailaukianti mama. Svarbu prisižiūrėti, kad ir pats gerai jaustumeisi.

girdejau kad po 3 men nestumo galima dazyt plaukus, o iki to nelabai patartina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2009 04 16, 19:55)
Sveikos mamytes,

Nepykit jei sukursiu dar viena tema, bet tokios neradau sad.gif. Ar jus naudojate tusa, seselius, pudras, blizgesius budamos nescios? Pas mane labai riebaluojasi plaukai ir ji ploni, tai turiu plauti galva kiekviena diena, tai kai buvau nenescia tai naudojau purskala standininmui plauku, zele plaukams, kartais lako papurksdavau. O dabar nezinau ar nepakenksiu kudikeliui?

na man tos teorijos apie kenkimą leliukui labai jau kvailos atrodo, juk vaikutį nuo viso aplinkos "blogio" saugo jo namukas - placenta, tad manau, jog jokie lakai ar standikliai ar želės tikrai jam nekenkia, lygiai taip pat ir dekoratyvinė kosmetika.
Kiekviena norim būti graži, nesvarbu - laukiamės ar ne.
Tik tiek, jog man pastojus daugiau natūralumo norisi - kremukas, tušas ir lūpų blizgis 4u.gif

QUOTE(olinka @ 2011 07 14, 11:23)
o kokie nėštumo laikotarpiu galima dažyt plaukus, chemini darytis ir pan?

na sakoma, jog po 12 savaitės saugiausia tuo užsiimti, tačiau vėlgi, ar ten gali kažkaip tam leliui dažymai ir cheminiai šukavimai atsiliept, kad ir ankščiau tai darysit? na aš abejoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovani @ 2011 07 15, 20:30)
na man tos teorijos apie kenkimą leliukui labai jau kvailos atrodo, juk vaikutį nuo viso aplinkos "blogio" saugo jo namukas - placenta, tad manau, jog jokie lakai ar standikliai ar želės tikrai jam nekenkia, lygiai taip pat ir dekoratyvinė kosmetika.
Kiekviena norim būti graži, nesvarbu - laukiamės ar ne.
Tik tiek, jog man pastojus daugiau natūralumo norisi - kremukas, tušas ir lūpų blizgis 4u.gif
na sakoma, jog po 12 savaitės saugiausia tuo užsiimti, tačiau vėlgi, ar ten gali kažkaip tam leliui dažymai ir cheminiai šukavimai atsiliept, kad ir ankščiau tai darysit? na aš abejoju blush2.gif

na esu macius irodymu kad dazymai atsiliepe busimam mazyliui, t.y. jo plaukuciai buvo ryzi, labai balti ir pan.
Atsakyti
Plaukus daziau antro trimestro viduryje ir nestumo pabaigoje, o mazylis auksaplaukis... ax.gif Aisku gal dar isaugs, bet kol kas yra taip biggrin.gif Nors aisku, kad su plauku dazymu to visiskai nesieju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kursuotoja: 21 liepos 2011 - 13:34
niekada nemaciau, kad kosmetika ar plauku dazymas atsilieptu vaikuciui. jei vaiko plauku spalva skiriasi nuo tevu, tai nereiskia, kad kalti dazai, juk niekas nezino kokio plauko(tiesiogine ta zodzio prasme) zmones buvo jusu gimineje, o genai juk issisaugo ir persiduoda..as pvz budama nescia daziausi plaukus, aisku ne taip daznai kaip ne nescia, bet 3 kart, tai tikrai, o makiaza naudojau per sventes ar siaip progomis nrml ir rysku kaip vizada, o paprastom d jei norejau pasidazyti, tai tusas visada po ranka smile.gif o be lupdazio is namu neejau iki nestumo,nestumo metu ir neeinu be jo ir db smile.gif
kiekviena esam skirtinga ir skiriasi nestumai..jei kas nori ir gali save lepinti makiazu ir plauku dazymu, tai pirmyn, manau svarbu nepiktnaudziauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2011 07 21, 22:49)
niekada nemaciau, kad kosmetika ar plauku dazymas atsilieptu vaikuciui. jei vaiko plauku spalva skiriasi nuo tevu, tai nereiskia, kad kalti dazai, juk niekas nezino kokio plauko(tiesiogine ta zodzio prasme) zmones buvo jusu gimineje, o genai juk issisaugo ir persiduoda..as pvz budama nescia daziausi plaukus, aisku ne taip daznai kaip ne nescia, bet 3 kart, tai tikrai, o makiaza naudojau per sventes ar siaip progomis nrml ir rysku kaip vizada, o paprastom d jei norejau pasidazyti, tai tusas visada po ranka smile.gif o be lupdazio is namu neejau iki nestumo,nestumo metu ir neeinu be jo ir db smile.gif
kiekviena esam skirtinga ir skiriasi nestumai..jei kas nori ir gali save lepinti makiazu ir plauku dazymu, tai pirmyn, manau svarbu nepiktnaudziauti  4u.gif

bet pati ginekologe kartais nerekomenduoja dazyt plaukus, kai leidzia viskas tvarkoj 4u.gif
Atsakyti
Na aš plaukų nebedažau, nes ir taip suprastėję jie nuo dažymų doh.gif Tai dar prieš nėštumą buvau nusprendusi nebedažyti schmoll.gif Na bent jau kolkas, kol neužeis nenumaldomas noras atsinaujinti (kaip dažnai būna pas moteris) biggrin.gif

Na o dėl kosmetikos...Aš dažausi taip kaip ir dažiausi biggrin.gif Pakankamai biggrin.gif Nes nemanau, kad iššokęs pilvukas pagrąžino mano veidelį hihihi.gif O be to, man labai gražiai atrodo nestuke.gif , kurios nepamiršta ir savęs rolleyes.gif
Atsakyti
As plaukus ir daziau, ir kirpau, visada pasidazius, visokios kaukes ir t.t. smile.gif ginekologe pagyre, kad savimi rupinuosi biggrin.gif sako, tada ir lelyte gerai nusiteikus buna, jei mama grazi jauciasi ir tetukas demesi labiau atkreipia biggrin.gif
Atsakyti
Plaukus daziau nuo pat nestumo pradzios. Gine absoliuciai nieko apie tai nesake.
Gal kuri laika, kol labai pykino maziau save prisiziurejau, bet dabar viskas grizo i senas vezes ir paciai malonu gerai atrodyti, nuotaika puikesne ir sau, bei kitiems grazi nestuke.gif atrodau lotuliukas.gif
Atsakyti