olialia
kas cia vyksta
Nemanau kad pudra ar lūpdažis gali pakenkti
Man įdomiau kaip su agresyvesnėm priemonėm, pvz nuo celiulito
Temelė įdomi
Priemones nuo celiulito laikas keisti į priemones nuo strijų
Merginos , taigi nėštumas nėra liga, kai negalima vieno ar kito dalyko
Viską galima su saiku. Ir plaukus dažyt, ir dantis taisyt su nuskausminimu (aišku pasakius apie savo padėtį stomotologei ir ne per pirmus tris mėnesius), o ką jau kalbėt apie dekoratyvią kosmetiką
Svarbiausia yra, kad būsima mama gautų kuo daugiau gerų emocijų, tada ir vaikelis sveikas augs pilvelyje. O jei mamai bus depresija nuo to, kad plaukus pasidažė ar pudros užsitepė, tada tegu to nedaro. Vaikeliui ir mamai reikia tik teigiamų emocijų
Mūsų oras, vanduo ir maistas labiau dar užterštas, nei kad tų chemikalų vaikelis gali gaut per mamos odą
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 11, 15:48)
Na o jei dar papildant ITIN PAVOJINGU nestumui dalyku sarasa buuuuuuuuuutinai reikia pabrezti, kad:
1. Negalima NIEKO pirkti vaikiukui, kol jis negims
2. Dangstytis pilva reikia paklodem, kad nieks nenuziuretu. Apie fotografavima apskritai jokios kalbos negali buti
3. Jokiu jokiu budu negalima issigasti (neaisku kaip tai sukontroliuoti tik)
ir dar n tokiu dalykeliu. Manau sarasas ka galima butu trumpesnis...
1. Negalima NIEKO pirkti vaikiukui, kol jis negims
2. Dangstytis pilva reikia paklodem, kad nieks nenuziuretu. Apie fotografavima apskritai jokios kalbos negali buti
3. Jokiu jokiu budu negalima issigasti (neaisku kaip tai sukontroliuoti tik)
ir dar n tokiu dalykeliu. Manau sarasas ka galima butu trumpesnis...
4. Nekirpti plaukų kol galai suskilinės ir tapsi panaši čiučelą, kad vaiko plaukai būtų stiprūs.
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2009 06 11, 17:57)
Nemanau kad pudra ar lūpdažis gali pakenkti
Man įdomiau kaip su agresyvesnėm priemonėm, pvz nuo celiulito 
Nuo to pačio celiulito būna natūralių aliejų.
Iš agresyvesnių - nagų lako nebenaudoju. Visgi nesinori acetonų uostyti.
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 10:39)
ir as taip manau, bet kaip nesipykt su MB? kaip paaiskint kad noriu atrodyt graziai ir nestuke budama....nors jam as graziausia naturali....mhmmmm 
na jei maniskis ant manes supyktu del toookiu dalyku, as supykciau dvigubai
QUOTE(Keja @ 2009 06 11, 12:23)
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 06 11, 12:32)
O MB negalvoja, kad pvz, praustis negalima, nes vanduo naikina "gerasias odos bakterijas" ?
tegyvuoja naturalumas
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 06 11, 17:04)
Nu as tai pirma karta pamaciau toki marazma, todel ir nesusilaikiau nepakomentavus....
Kazkaip sventai tikiu, kad tokios "taip galvojancios"
ismire po antrojo pasaulinio karo, bo siais laikais kazkaip nesitiki man.....
Nesupyk, bet gal labai jau daug ir nekokybiskai dazaisi, o nestumas tik pretekstas ? Gal tamstos pudra 5 atspalviais tamsesne uz naturalia veido oda?

ismire po antrojo pasaulinio karo, bo siais laikais kazkaip nesitiki man.....
Nesupyk, bet gal labai jau daug ir nekokybiskai dazaisi, o nestumas tik pretekstas ? Gal tamstos pudra 5 atspalviais tamsesne uz naturalia veido oda?
na seip tai ir mano vyras daznai pasako-kam tau to reikia(makiazo) ir tikrai ne todel kad prisiteplioju besaiko ir neskoningai...ir paprasciausiai vyram ne visada malonu buciuotis su lupdaziu ar su pudra...be to daugumai tikrai patinka naturalesnes...
nejau tavoji antroji pusele niekad taip nepasako?ir nejau jam itin svarbu kad visada butum pasidaziusi?
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 06 14, 22:04)
na seip tai ir mano vyras daznai pasako-kam tau to reikia(makiazo) ir tikrai ne todel kad prisiteplioju besaiko ir neskoningai...ir paprasciausiai vyram ne visada malonu buciuotis su lupdaziu ar su pudra...be to daugumai tikrai patinka naturalesnes...
nejau tavoji antroji pusele niekad taip nepasako?ir nejau jam itin svarbu kad visada butum pasidaziusi?
ne, mano antra puse nepasako
Tai viena, o antra - kiek dazausi ar nesidazau, sprendziu tik pati
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 06 15, 10:22)
ne, mano antra puse nepasako
As nesidazau tiek, kad tai akivaizdziai matytusi.
....
na maniskis kad ir pasako-kam tau to reikia,as tiesiog suprantu tai kaip kompimenta o ne nurodinejima kiek ir kaip dazytis,beabejo mes tai sprendziam pacios
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 06 15, 18:18)
na maniskis kad ir pasako-kam tau to reikia
ai vyrams daug kas gali atrodyt kad nereikia
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2009 06 15, 17:56)
ai vyrams daug kas gali atrodyt kad nereikia
Kai as noriu nusipirkti n-taji blizgesi ar priemone plaukams, maniskis irgi sako kam tau to reikia
O man reikia ir viskas
ka cia vyrams aiskinsi 
Maniskis daznai sako "tai vel prisipirkai"
bet tik tiek, dziaugiasi, kad dazausi. O be pasidazymo as i lauka negaliu iseiti, nes jauciuosi kaip neapssirengusi
Dazausi, kad ir niekur neiseinu
Cia jau iprasta
mano pazistamas savajai priekaistauja uz dazymasi. savos dazytos matyt nelabai nori, o i kitas dazytas paspoksoti megsta
mano pazistamas savajai priekaistauja uz dazymasi. savos dazytos matyt nelabai nori, o i kitas dazytas paspoksoti megsta