Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

olialia hah.gif kas cia vyksta help.gif tease.gif
Atsakyti
Nemanau kad pudra ar lūpdažis gali pakenkti mirksiukas.gif Man įdomiau kaip su agresyvesnėm priemonėm, pvz nuo celiulito g.gif
Atsakyti
Temelė įdomi thumbup.gif Priemones nuo celiulito laikas keisti į priemones nuo strijų mirksiukas.gif Merginos , taigi nėštumas nėra liga, kai negalima vieno ar kito dalyko biggrin.gif Viską galima su saiku. Ir plaukus dažyt, ir dantis taisyt su nuskausminimu (aišku pasakius apie savo padėtį stomotologei ir ne per pirmus tris mėnesius), o ką jau kalbėt apie dekoratyvią kosmetiką smile.gif Svarbiausia yra, kad būsima mama gautų kuo daugiau gerų emocijų, tada ir vaikelis sveikas augs pilvelyje. O jei mamai bus depresija nuo to, kad plaukus pasidažė ar pudros užsitepė, tada tegu to nedaro. Vaikeliui ir mamai reikia tik teigiamų emocijų biggrin.gif Mūsų oras, vanduo ir maistas labiau dar užterštas, nei kad tų chemikalų vaikelis gali gaut per mamos odą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 11, 15:48)
Na o jei dar papildant ITIN PAVOJINGU nestumui dalyku sarasa buuuuuuuuuutinai reikia pabrezti, kad:
1. Negalima NIEKO pirkti vaikiukui, kol jis negims
2. Dangstytis pilva reikia paklodem, kad nieks nenuziuretu. Apie fotografavima apskritai jokios kalbos negali buti
3. Jokiu jokiu budu negalima issigasti (neaisku kaip tai sukontroliuoti tik)
ir dar n tokiu dalykeliu. Manau sarasas ka galima butu trumpesnis... smile.gif

4. Nekirpti plaukų kol galai suskilinės ir tapsi panaši čiučelą, kad vaiko plaukai būtų stiprūs. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2009 06 11, 17:57)
Nemanau kad pudra ar lūpdažis gali pakenkti mirksiukas.gif Man įdomiau kaip su agresyvesnėm priemonėm, pvz nuo celiulito g.gif

Nuo to pačio celiulito būna natūralių aliejų.

Iš agresyvesnių - nagų lako nebenaudoju. Visgi nesinori acetonų uostyti.
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 11, 10:39)
ir as taip manau, bet kaip nesipykt su MB? kaip paaiskint kad noriu atrodyt graziai ir nestuke budama....nors jam as graziausia naturali....mhmmmm g.gif

na jei maniskis ant manes supyktu del toookiu dalyku, as supykciau dvigubai blink.gif kas cia per kontrole? vyrams is viso ner ko kisti nosi i tokius moteriskus dalykus,o tuo labiau pykti doh.gif

QUOTE(Keja @ 2009 06 11, 12:23)
Dazykis ir jauskis grazi 4u.gif Neisivaizduoju kaip galetu pudra pakenkti blink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 06 11, 12:32)
blink.gif  blink.gif
O MB negalvoja, kad pvz, praustis negalima, nes vanduo naikina "gerasias odos bakterijas" ? biggrin.gif Ir dar nagu karpyti negalima per nestuma - tegul auga  irnesakyk.gif  ka jau kalbeti apie plauku kirpima arba dazyma...

tegyvuoja naturalumas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Atsakyti
As kai pastojau tai nustojau skysta pudra veidui naudoti,nes labai ji riebi pasidare, o siap dazausi kaip visada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 06 11, 17:04)
Nu as tai pirma karta pamaciau toki marazma, todel ir nesusilaikiau nepakomentavus....  doh.gif  Kazkaip sventai tikiu, kad tokios "taip galvojancios"
ismire po antrojo pasaulinio karo, bo siais laikais kazkaip nesitiki man..... lotuliukas.gif
Nesupyk, bet gal labai jau daug ir nekokybiskai dazaisi, o nestumas tik pretekstas ? Gal tamstos pudra 5 atspalviais tamsesne uz naturalia veido oda?  blink.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na seip tai ir mano vyras daznai pasako-kam tau to reikia(makiazo) ir tikrai ne todel kad prisiteplioju besaiko ir neskoningai...ir paprasciausiai vyram ne visada malonu buciuotis su lupdaziu ar su pudra...be to daugumai tikrai patinka naturalesnes... smile.gif
nejau tavoji antroji pusele niekad taip nepasako?ir nejau jam itin svarbu kad visada butum pasidaziusi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 06 14, 22:04)
na seip tai ir mano vyras daznai pasako-kam tau to reikia(makiazo) ir tikrai ne todel kad prisiteplioju besaiko ir neskoningai...ir paprasciausiai vyram ne visada malonu buciuotis su lupdaziu ar su pudra...be to daugumai tikrai patinka naturalesnes... smile.gif
nejau tavoji antroji pusele niekad taip nepasako?ir nejau jam itin svarbu kad visada butum pasidaziusi? biggrin.gif

ne, mano antra puse nepasako smile.gif As nesidazau tiek, kad tai akivaizdziai matytusi.
Tai viena, o antra - kiek dazausi ar nesidazau, sprendziu tik pati mirksiukas.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 06 15, 10:22)
ne, mano antra puse nepasako smile.gif As nesidazau tiek, kad tai akivaizdziai matytusi.
Tai viena, o antra - kiek dazausi ar nesidazau, sprendziu  tik pati  mirksiukas.gif ....

na maniskis kad ir pasako-kam tau to reikia,as tiesiog suprantu tai kaip kompimenta o ne nurodinejima kiek ir kaip dazytis,beabejo mes tai sprendziam pacios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 06 15, 18:18)
na maniskis kad ir pasako-kam tau to reikia

ai vyrams daug kas gali atrodyt kad nereikia irnesakyk.gif Kai as noriu nusipirkti n-taji blizgesi ar priemone plaukams, maniskis irgi sako kam tau to reikia biggrin.gif O man reikia ir viskas hihihi.gif ka cia vyrams aiskinsi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be_penkiu_pavasaris: 15 birželio 2009 - 16:59
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2009 06 15, 17:56)
ai vyrams daug kas gali atrodyt kad nereikia  irnesakyk.gif Kai as noriu nusipirkti n-taji blizgesi ar priemone plaukams, maniskis irgi sako kam tau to reikia  biggrin.gif O man reikia ir viskas  hihihi.gif ka cia vyrams aiskinsi cool.gif

drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Maniskis daznai sako "tai vel prisipirkai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tik tiek, dziaugiasi, kad dazausi. O be pasidazymo as i lauka negaliu iseiti, nes jauciuosi kaip neapssirengusi ax.gif Dazausi, kad ir niekur neiseinu mirksiukas.gif Cia jau iprasta lotuliukas.gif

mano pazistamas savajai priekaistauja uz dazymasi. savos dazytos matyt nelabai nori, o i kitas dazytas paspoksoti megsta g.gif
Atsakyti