Be galo patinka žurnalas "Žmonės". Laukiu nesulaukiu kiekvieno numerio

COSMO
ZMONES visada perku, idomu pletkus paskaityti
Ir noreciau nusipirkti VEIKLI, bei MM, idomu paskaityt
Geriausiai yra vokiski zurnalai, jie ir priedu negaili, kiekvienam bent po 3 meginikus ko nors ir kalba tobuleja
Siuo metu isigudrinau eiti i skudurynus, ten kartais pasitaiko naujausiu numeriu idomiu geru uzsienietisku zurnalu

ZMONES visada perku, idomu pletkus paskaityti

Ir noreciau nusipirkti VEIKLI, bei MM, idomu paskaityt

QUOTE(linuoskytej @ 2006 11 21, 19:33)
O man "Žmonės" nelabai patinka, vieni pletkai.
renkuosi "Sveika!" nes ten ne tik raso visokios informacijos apie sveikata, bet ir kiekvienam numery po kokia nors ekologiska tema paliecia.

renkuosi tik Panele ir nieko kito

QUOTE(ebi @ 2006 11 03, 10:54)
o as neseniai atradau "Istorijos" ir "Lilit", patiko. Kazkuo primena senaja Ieva, kai tik pradejo leisti.
Istorijos ir man visai nieko, Lilit nusipirkau patį pirmą numerį, bet neužkabino
QUOTE(Asarele @ 2006 11 24, 16:12)
kaip seniai skaičiau Panelę... Kai apsiženyjom, aš kaip įprastai laukiau, kol išes naujas nr. Vyras ėjo į pardę, tai paprašiau, kad nupirktų. Grįžo. "Moterim" nešinas. Išpūčiau akis - kas čia do biesas? Atsakymas: tu dabar ištekėjus ponia, turi skaityt moterį, o ne Panelę

kartais nusiperku Cosmo, Istorijas, Laimą - pakaitom, nes nusibosta. Labai patiko Mini Laima, gaila, kad nebėra to žurnalo. Kiekvieną savaitę perkam Klubą. Aš norėčiau pirkti Žmones, o vyras vis tiek Klubą nuperka. Kam du vienodi žurnalai namie?
visada laukiu ir nekantriai vaikstau pro pasto dezute tai WALLPAPER'io, CENTRO

As tai skaičiau Cosmopolitan, po to perėjau prie Panelės ilgam, o dabar kažkaip ties Žmonės apsistojau ir žurnalų mamoms. Besilaukiant kažkaip natūraliai prie mamiškų žurnalų patraukia

Jungiuos prie zurnalu maniakiu
Nuolat perku Panele, Cosmo, Zmones. Dabar "atradau" Sveika zurnala.. Manau, kad uzsiprenumeruosiu..
Pirkau ir Nuo Iki.. Bet kazkaip gaila pinigeliu.. Jei galeciau, tai prisipirkciau visus moteru zurnalus
Isivaizduoju, kai susilauksiu vaikelio, dar prisides ir zurnalai mamytems..

Nuolat perku Panele, Cosmo, Zmones. Dabar "atradau" Sveika zurnala.. Manau, kad uzsiprenumeruosiu..

Pirkau ir Nuo Iki.. Bet kazkaip gaila pinigeliu.. Jei galeciau, tai prisipirkciau visus moteru zurnalus

Isivaizduoju, kai susilauksiu vaikelio, dar prisides ir zurnalai mamytems..

as jei galeciau tai visus zurnalus ispirkciau
1. LAIMA
2.moteris
3.ieva
4.cosmo
5.zmones
6.geri patarimai
7.edita
8.ji
kartais nusiperku ,,sveikata,,,jei ka nors idomaus randu paskaityt.dar ,,tavo vaikas,, ar ,,mazyli,, , ,,nuo iki,,. tas ,,lilit,, visai nepatiko.

1. LAIMA
2.moteris
3.ieva
4.cosmo
5.zmones
6.geri patarimai
7.edita
8.ji
kartais nusiperku ,,sveikata,,,jei ka nors idomaus randu paskaityt.dar ,,tavo vaikas,, ar ,,mazyli,, , ,,nuo iki,,. tas ,,lilit,, visai nepatiko.
Panelė, Laima, Moteris, Žmonės visada, Edita, Cosmo, Klubas kartais