Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

Man patinka Veidas, Geo ir Nacionalinė goegrafija. dar kartais paskaitinėju JI, IEVA. O Cosmo, Panelė ir pan. ne man
Atsakyti
Be galo patinka žurnalas "Žmonės". Laukiu nesulaukiu kiekvieno numerio biggrin.gif
Atsakyti
COSMO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ZMONES visada perku, idomu pletkus paskaityti ax.gif
Ir noreciau nusipirkti VEIKLI, bei MM, idomu paskaityt smile.gif Geriausiai yra vokiski zurnalai, jie ir priedu negaili, kiekvienam bent po 3 meginikus ko nors ir kalba tobuleja ax.gif Siuo metu isigudrinau eiti i skudurynus, ten kartais pasitaiko naujausiu numeriu idomiu geru uzsienietisku zurnalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2006 11 21, 19:33)
Be galo patinka žurnalas "Žmonės". Laukiu nesulaukiu kiekvieno numerio biggrin.gif

O man "Žmonės" nelabai patinka, vieni pletkai.
Atsakyti
renkuosi "Sveika!" nes ten ne tik raso visokios informacijos apie sveikata, bet ir kiekvienam numery po kokia nors ekologiska tema paliecia. 000059.gif
Atsakyti
renkuosi tik Panele ir nieko kito rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2006 11 03, 10:54)
o as neseniai atradau "Istorijos" ir "Lilit", patiko. Kazkuo primena senaja Ieva, kai tik pradejo leisti.

Istorijos ir man visai nieko, Lilit nusipirkau patį pirmą numerį, bet neužkabino

QUOTE(Asarele @ 2006 11 24, 16:12)
renkuosi tik Panele ir nieko kito  rolleyes.gif

kaip seniai skaičiau Panelę... Kai apsiženyjom, aš kaip įprastai laukiau, kol išes naujas nr. Vyras ėjo į pardę, tai paprašiau, kad nupirktų. Grįžo. "Moterim" nešinas. Išpūčiau akis - kas čia do biesas? Atsakymas: tu dabar ištekėjus ponia, turi skaityt moterį, o ne Panelę lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kartais nusiperku Cosmo, Istorijas, Laimą - pakaitom, nes nusibosta. Labai patiko Mini Laima, gaila, kad nebėra to žurnalo. Kiekvieną savaitę perkam Klubą. Aš norėčiau pirkti Žmones, o vyras vis tiek Klubą nuperka. Kam du vienodi žurnalai namie?
Atsakyti

visada laukiu ir nekantriai vaikstau pro pasto dezute tai WALLPAPER'io, CENTRO ax.gif
Atsakyti
As tai skaičiau Cosmopolitan, po to perėjau prie Panelės ilgam, o dabar kažkaip ties Žmonės apsistojau ir žurnalų mamoms. Besilaukiant kažkaip natūraliai prie mamiškų žurnalų patraukia smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Jungiuos prie zurnalu maniakiu biggrin.gif
Nuolat perku Panele, Cosmo, Zmones. Dabar "atradau" Sveika zurnala.. Manau, kad uzsiprenumeruosiu.. ax.gif
Pirkau ir Nuo Iki.. Bet kazkaip gaila pinigeliu.. Jei galeciau, tai prisipirkciau visus moteru zurnalus lotuliukas.gif
Isivaizduoju, kai susilauksiu vaikelio, dar prisides ir zurnalai mamytems.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
as jei galeciau tai visus zurnalus ispirkciau blush2.gif
1. LAIMA
2.moteris
3.ieva
4.cosmo
5.zmones
6.geri patarimai
7.edita
8.ji

kartais nusiperku ,,sveikata,,,jei ka nors idomaus randu paskaityt.dar ,,tavo vaikas,, ar ,,mazyli,, , ,,nuo iki,,. tas ,,lilit,, visai nepatiko.
Atsakyti
Panelė, Laima, Moteris, Žmonės visada, Edita, Cosmo, Klubas kartais
Atsakyti