Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

Skaiciau "Gera Lovoje". Kaip atsipalaidavimui po egzu buvo nieko, perskaiciau per savaite mazdaug. Visa knyga tokia uzkabinanti, bet siaip ar taip eilinis meiles romanas ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2005 08 27, 00:01)
O F.Sagan "Sveikas liūdesį" gera knyga,ne MADAME serijos, man patiko  4u.gif

nu nors tiek biggrin.gif
Atsakyti
Esu perskaičiusi Ir velnias dėvi Pradą - lengvi skaitalai, kad neužsigrūzint. Norėčiau dar ir kitas knygas perskaityt, kad susidaryčiau savo nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau "Gera lovoje" man visai patiko, lengvai skaitos ir šiaip tikrai turbūt viena iš geresnių, o vat "Arbūzas" tikras niekalas, nevertas dėmesio.Dabar laukia "Naujarusės dienoraštis" savo eilės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eleniukas @ 2005 08 26, 21:32)
Nebloga serija, kai norisi paskaityti  ką nors lengvo. Skaičiau "Arbūzą" ir dar kažkokią  ax.gif Kol skaitai visai nieko, bet va kai praeina šiek tiek laiko, tai net nelabai prisimeni apie ką ten tos knygos. Žodžiu, kai patenka kokia į rankas, tai perskaitau, bet pati tai nepirkčiau.  tongue.gif

vat ir man taip atrodo. pasiskaitymui lengvam visai nieko, bet tik pasiskaitymui. o tu pinigeliu tai man pagailo, kadangi pirkau.
Atsakyti
As tai turiu "ir velnias devi prada" . visai smagiai pazvengiau. noreciau perskaityt "naujarusaites dienorasti"ir "ar moki islaikyti paslapti", tik va visai nenoriu jo pirkt... prada irgi pirkau tik todel kad 10lt man kainavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salomeja: 31 rugpjūčio 2005 - 10:20
Keičiu ( pageidautina kitą savaitę ) Madame serijos knygą "Laisva" į kitą ( išskyrus "Ir Velnias dėvi Pradą" ir "Mano gyvenimas lėkštėje" ) 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik dabar skaitau "Ir velnias dėvi Prada". Labai patinka, tiesiog atsipalaiduoji, lengvai skaitosi, super. thumbup.gif Dar skaičiau "Arbūzas". Šiaip nežinau ar pirkčiau, bet vat bendradarbė turi beveik visą seriją, tai aš ir pasiskolinu smile.gif
Atsakyti
skaičiau "arbūzą" - nieko gero schmoll.gif
o "ar moki išlaikyti paslaptį?" labai patiko biggrin.gif juokinga biggrin.gif
Atsakyti
Turiu keletą MADAME serijos knygų. Kaip laisvalaikio skaitalas visai nieko smile.gif
Skaičiau "Arbūzas" ir "Ir velnias dėvi prada", o dabar "Naujarusės dienoraštis". Dar turiu pora, kurių neskaičiau... ax.gif
Atsakyti
Vien dėl šitos temos vieną knygą pasiėmiau iš bibliotekos – „Mano gyvenimas lėkštėje“. Ir tą pačią dieną perskaičiau. Turiu pasakyt, kad skaityti buvo visai smagu, prisikikenau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 04, 11:23)
Vien dėl šitos temos vieną knygą pasiėmiau iš bibliotekos – „Mano gyvenimas lėkštėje“. Ir tą pačią dieną perskaičiau. Turiu pasakyt, kad skaityti buvo visai smagu, prisikikenau smile.gif

Iš kurios bibliotekos imi knygas? blush2.gif
Atsakyti