Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

QUOTE(ginija @ 2005 09 04, 13:33)
Iš kurios bibliotekos imi knygas?  blush2.gif

Šitą pasiėmiau iš Žirmūnų, ji netoli IKI.
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 04, 20:52)
Šitą pasiėmiau iš Žirmūnų, ji netoli IKI.

Niu reiks ir man prasukti, nes pirkti knygas - prabanga.
Atsakyti
Aš turiu keturias: "Gera lovoje", "Arbūzas", "Laisva!" ir "Mano gyvenimas lėkštėje"
Man jos patinka, visos skaitosi lengvai, perkandu jas per vakarą. Aišku perskaičius po kelių dienų, jau neatsimeni apie ką jos ten tongue.gif Kažkokio "aukšto pilotažo" iš jų ir nereikia tikėtis, jos tokios lengvo turinio knygos kurias skaitau, kai reikia, kad "smegenys pailsėtų". tongue.gif
Atsakyti
Prieš porą dienų baigiau skaityti "Naujarusės dienoraštį", nežinaua net, knyga kažkokia be "ryšio", nei esmės, nei prasmės nerasta, kažkas panašaus į "Seksą ir miestą" , apie kelias drauges ir jų gyvenimus, jų vyrus ir t.t smile.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau ir skaičiau "Ir velnias dėvi Prada" ax.gif
Pirkau dėl to, kad patiko knygos viršelis (gerai tiktų lentynoje) ir buvau nutarusi susipirkti visas iš tos serijos. Ir ką - noras dingo tik perskaičius tą knygą, na nemėgstu aš tokių, nors tu ką.. schmoll.gif
Aišku, čia pasitvirtina teorija "nežiūrėk į viršelį, žiūrėk į turinį". Daugiau taip nedarau blush2.gif
Atsakyti
O gal kas nors norėtų pasimainyti šios serijos knygomis? paskaičius vėl atsikeistume. Turiu keletą knygų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 09 26, 21:24)
O gal kas nors norėtų pasimainyti šios serijos knygomis? paskaičius vėl atsikeistume. Turiu keletą knygų  ax.gif

O kokiam Vilniaus rajone gyveni? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 09 26, 21:24)
O gal kas nors norėtų pasimainyti šios serijos knygomis? paskaičius vėl atsikeistume. Turiu keletą knygų  ax.gif

O ka turi? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kas tai per knygos? Niekad jų neskaičiau. Viršeliai man labai nepatinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 09 27, 17:40)
Kas tai per knygos? Niekad jų neskaičiau. Viršeliai man labai nepatinka blush2.gif

lengvo turinio skaitalas prie kavos puodelio arba priesh miega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 09 27, 17:40)

Tūpos tokios smile.gif Veeeeeeeee. Man viršeliai nieko, bet daugiau naudos nerasta smile.gif Prie kavos geriau Chmelevska arba Sapkovskis kokie smile.gif

Turiu tą "pradą" nelaimingą, neturiu kur dėt biggrin.gif

Žiūrėjau į knygų lentyną ir bandžiau sugalvot kokią nors dar man neįdomesnę knygą už tą "Pradą", bet sunkiai man einasi... "Lietuvos respublikos civilinis kodeksas" - įdomesnė smile.gif "Žvejo ABC" - įdomesnė. Nebent gal telefonų knyga? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 rugsėjo 2005 - 18:07
QUOTE(Noa @ 2005 09 27, 18:57)
Tūpos tokios smile.gif Veeeeeeeee. Man viršeliai nieko, bet daugiau naudos nerasta smile.gif Prie kavos geriau Chmelevska arba Sapkovskis kokie smile.gif

Turiu tą "pradą" nelaimingą, neturiu kur dėt biggrin.gif
Žiūrėjau į knygų lentyną ir bandžiau sugalvot kokią nors dar man neįdomesnę knygą už tą "Pradą", bet sunkiai man einasi... "Lietuvos respublikos civilinis kodeksas" - įdomesnė smile.gif "Žvejo ABC" - įdomesnė. Nebent gal telefonų knyga? biggrin.gif

skonio reikalas, man tai visai nieko ryte priesh darba, valgant pusrychius, ir vakare po darbo paskaitaliot, kai galva rimtesniems skaitiniams jau nebeveikia biggrin.gif
beje, temoje apie parduodamas knygas kazkas ieshko Prados, tai gali parduot mirksiukas.gif
Atsakyti